Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Σας αρέσει να είστε διαυγείς σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας, αγαπητοί Κριοί. Αλλά πόσες απρόσμενες απολαύσεις μπορεί να γευτείτε, αν αποπνέετε έναν αέρα μυστηρίου; Σε αυτό θα σας βοηθήσει μια ιδιαίτερη σύμπραξη, της Σελήνης με την σαγηνευτική Αφροδίτη και τον εκφραστικό Ερμή στη ζώνη μαγνητισμού σας! Αν και είστε ειδήμονες στις προσεγγίσεις, θα τις αυξήσετε αν αφήσετε τους άλλους να εικάζουν και λίγο… Και αν πέσετε πάνω σε μια «δυσανάγνωστη» προσωπικότητα, μπείτε στη διαδικασία να την εξερευνήσετε με αργά βήματα!

Ταύρος

Φυσικά σας χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η υπευθυνότητα, αγαπητοί Ταύροι! Όμως δεν βλάπτει να βγάζετε και την τρυφερή σας πλευρά στην επιφάνεια, ενίοτε. Μειώστε την συνήθη ταχύτητά σας, για να απολαύσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Ανεβάστε τον πήχη της ικανοποίησης, δίνοντας περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες. Μιλήστε με αυτούς που αγαπάτε αντί να τους στείλετε μήνυμα. Το συναίσθημα που θα βάλετε, θα δώσει ένταση στη μέρα σας!

Δίδυμοι

Ενδώστε στη διάθεση να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η επανάληψη και η ρουτίνα της καθημερινότητας, βλάπτουν την ψυχολογία σας. Μια συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να ανανεωθείτε. Αν έχετε κάποιες συναντήσεις, διαλέξτε ένα άλλο σημείο από αυτό που συνηθίζετε. Και το ρομάντζο θα πλανάται στον αέρα, μιας και η Σελήνη συναντά επίσης τον κυβερνήτη σας τον Ερμή. Κινηθείτε με τη γοητεία που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας και μοιράστε απλόχερα κομπλιμέντα. Απολαύστε την κάθε στιγμή και τα χαμόγελα που θα προκαλείτε!

Καρκίνος

Τα λαμπάκια της αγάπης αναβοσβήνουν, αγαπητοί Καρκίνοι… Η Σελήνη ερωτοτροπεί με την ρομαντική Αφροδίτη και τον εκδηλωτικό Ερμή, στον 5ο Οίκο σας του πάθους! Δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα επιφανειακό, θέλετε να στρέψετε την αίσια ενέργειά σας σε όλους και όλα. Αποποιηθείτε των φίλτρων και εκφράστε τα ζητούμενά σας. Φροντίστε και περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Όσο καλύτερα δείχνετε, τόσο πιο χαρωποί και ερωτικοί νιώθετε!

Λέων

Παραμερίστε τους βρυχηθμούς σας, αγαπητοί Λέοντες… Αυτό που νιώθετε, είναι οι δονήσεις της ευαισθησίας και της εμπιστοσύνης! Η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη της χάρης και τον ομιλητικό Ερμή, στον τρυφερό 4ο Οίκο σας. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή προσέγγισης ακόμα και των πιο αντιφατικών απόψεών σας. Δεν σας αρκεί ένα όμορφο πρόσωπο, θέλετε να έχετε να πείτε ενδιαφέροντα πράγματα μαζί του. Αλλάξτε την προσέγγισή σας και μην ανοίξετε συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου – επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις και να ακούτε με προσοχή!

Παρθένος

Εσείς ακούτε, αγαπητοί Παρθένοι… Αλλά οι άλλοι λαμβάνουν την αίσθηση ότι εισακούονται; Το πιο ισχυρό εργαλείο σας γίνεται η κατανόηση. Σ’ αυτό συμβάλλει η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή, στον τομέα σας της επικοινωνίας. Αυτή θα ανταλλάξει την έλξη που σας ασκεί συνήθως ο διάλογος, με την ανταπόκριση. Μετά από μια καίρια ερώτηση, μην μιλήσετε εσείς… Σταματήστε και αποδείξτε πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να γίνετε!

Ζυγός

Καιρός να επιδείξετε από ποια πάστα είστε καμωμένοι, αγαπητοί Ζυγοί! Η ατμόσφαιρα θα ωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, αρκεί να συνοδεύσετε τα λόγια με πράξεις. Σε αυτό θα έχετε στήριξη από τις περιπτύξεις της Σελήνης, με την επιδεικτική Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον εκδηλωτικό Ερμή. Θέστε έναν φιλόδοξο στόχο και εμείνετε μέχρι να εκπληρωθεί. Προσεγγίστε κάποιες σημαίνουσες επαφές σας, για να διεκδικήσετε συμμετοχή σας στο επόμενο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας!

Σκορπιός

Επενδύστε στην πιο δημιουργική και ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Συνήθως θεωρείστε μυστηριώδεις, κάτι που για εσάς αποτελεί μέσο άμυνας και όχι επίθεσης. Η Σελήνη συναντά την ειλικρινή Αφροδίτη και τον εκφραστικό Ερμή, στα δικά σας εδάφη: Καλείστε να βγάλετε το συναίσθημα στο τραπέζι, για να προσεγγίσετε όσους και όσα ποθείτε. Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας το να φανείτε ευάλωτοι, είναι ο καθάριος τρόπος να θεμελιώσετε γνήσιες σχέσεις!

Τοξότης

Η μονίμως αισιόδοξη οπτική σας παίρνει τα ηνία, αγαπητοί Τοξότες! Αποζητάτε τη θετική πλευρά σε όλα, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με την ρομαντική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή. Προσέξτε μόνο να μην σας ξεφύγουν τα προειδοποιητικά σημαιάκια στα θέματά σας… Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε μια χιονοστιβάδα προβλημάτων. Δεν πρέπει η αισιοδοξία να ξεπεράσει τη σημασία των στρατηγικών σας σχεδιασμών. Να κάνετε δημιουργικές ανταλλαγές απόψεων – αλλά να έχετε το βλέμμα εστιασμένο στο μέλλον!

Αιγόκερως

Βγείτε από το ρινγκ και καθίστε στο τραπέζι του διαλόγου, αγαπητοί Αιγόκεροι! Επιλέξτε να μειώσετε την ταχύτητά σας για να βρείτε χρυσές τομές στα θέματά σας. Αυτό απαιτεί μια συνάντηση της Σελήνης, με την Αφροδίτη της αρμονίας και τον Ερμή της επικοινωνίας. Δώστε σημασία σε κάθε ρεαλιστικό ερέθισμα, που θα οδηγήσει στο αποτέλεσμα που αποζητάτε. Παραμερίζοντας τις υπερβολές, θα αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους φαντάζεστε!

Υδροχόος

Ένα ισχυρό δίκτυο στήριξης αποτελεί κλειδί επιτυχίας, αγαπητοί Υδροχόοι. Το γνωρίζετε πολύ καλά, εσείς που έχετε πάντα το βλέμμα στραμμένο στο επόμενο σκαλί της ιεραρχίας. Πορευθείτε προς τον στόχο, έχοντας στο πλευρό σας αστρική σύμπραξη: Η Σελήνη συμπράττει με την Αφροδίτη και τον Ερμή, στον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας! Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες τώρα, που θα διευρύνουν αισθητά τον κύκλο των επαφών σας. Φροντίστε να γνωστοποιήσετε κάθε μεγαλεπήβολο εγχείρημά σας!

Ιχθύες

Νιώθετε έτοιμοι για μια σχέση ή ένα φιλόδοξο εγχείρημα, αγαπητοί Ιχθύες; Πάρτε φόρα και ορμήστε για την πραγμάτωση του ονείρου σας! Η Σελήνη συναντά την δίκαιη Αφροδίτη και τον ευφυή Ερμή, στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Αφήστε τα δράματα και εστιάστε στο να φέρετε με το μέρος σας ακόμα και τις πιο ασυμβίβαστες πλευρές. Αυτή η περιπετειώδης ενέργεια ενδείκνυται για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Προχωρήστε, με ανοικτό μυαλό και θετική σκέψη!