Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Απαρνηθείτε για λίγο την προβολή σας, αγαπητοί Κριοί: Ο φωτοδότης Ήλιος περνά από σήμερα στον Σκορπιό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, αποζητώντας ιδιωτικές στιγμές! Για τον επόμενο μήνα μπορείτε να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Επίσης, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την «εξερεύνηση» της σχέσης σας, με κοινή συναίνεση… Οι αδέσμευτοι κοινωνικοποιηθείτε αλλά αφήστε να σας προσεγγίσουν οι άλλοι. Να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να βάλετε όλοι και τα οικονομικά σας σε τάξη!

Ταύρος

Οι πιο στενοί σας δεσμοί περνούν στο προσκήνιο, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος θα διαμένει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και τον τομέα σας των σχέσεων. Ίσως να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή ενός ανθρώπου του στενού σας κύκλου, που θα έχουν αντίκτυπο και σε εσάς. Οι πιο σημαίνουσες σχέσεις θα τονωθούν αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποια άτομα. Επίσης, οι επαγγελματικές συμπράξεις σας θα αυξηθούν και θα επιφέρουν άμεσα κέρδη!

Δίδυμοι

Το «πολυάσχολοι» είναι λίγο για να περιγράψει την παρούσα κατάστασή σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Ωστόσο, πόσες από τις υποχρεώσεις σας διεκπεραιώνετε πραγματικά; Όλα θα πάρουν πιο αίσια τροπή πλέον, με τον Ήλιο στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης! Θα χρειαστείτε ηρεμία και χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, για να παραμείνετε στην αρένα των διεκδικήσεων. Βάλτε προτεραιότητες και οργανώστε τους χώρους σας, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Να ξέρετε ότι η αταξία προσθέτει άγχος στη διάθεσή σας και δεν θα καταφέρνετε να χειριστείτε με επιτυχία τα θέματά σας!

Καρκίνος

Προετοιμαστείτε να ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ενεργειακός Ήλιος θα διαμείνει στον Σκορπιό και τον φανταχτερό 5ο Οίκο σας, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αποκλείσετε καμία από τις προσεγγίσεις που θα σας γίνουν. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ενδέχεται να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια απρόσμενη απόδραση με το ταίρι σας. Δεν αποκλείονται συζητήσεις για το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ενώ αυτή η περίοδος είναι και ιδιαιτέρως γόνιμη

Λέων

Φροντίστε το «λημέρι» σας, αγαπητοί Λέοντες! Πολύς κόσμος μπορεί να περάσει από εκεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου: Είναι η περίοδος που ο Ήλιος θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της ευαισθησίας. Είναι η ευκαιρία σας να περάσετε χρόνο στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, ειδικά επειδή δεν θα έχετε διάθεση για πολλές εξόδους. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και τη διατροφή σας, για να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας!

Παρθένος

Αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, αρχίστε από τη δική σας γωνιά! Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον 3ο Οίκο σας των εστιών. Είστε από τους πλέον εξυπηρετικούς και δοτικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το χαρακτηριστικό σας θα σας ωθήσει να προσφέρετε στο σύνολο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Ενισχύστε τα μικρά καταστήματα της τοπικής σας κοινωνίας, βοηθήστε όποιον χρειάζεται βοήθεια με εθελοντικές υπηρεσίες σε ανθρωπιστικές δράσεις. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, ίσως μπορείτε να συνδράμετε σε οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός

Τα χρήματά σας παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αγαπητοί Ζυγοί! Ο λαμπερός Ήλιος θα διαμένει στον Σκορπιό μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, απ’ όπου πυροδοτεί τον οικονομικό τομέα σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στήσετε το καινούργιο σας οικονομικό πλάνο. Ένας ανανεωμένος προϋπολογισμός με διορθωτικές κινήσεις – και πειθαρχία! – θα σας βοηθήσει να περικόψετε αχρείαστες δαπάνες. Στη συνέχεια εστιάστε στο μέλλον και στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας μακροπρόθεσμα!

Σκορπιός

Ευτυχισμένα γενέθλια, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αναζωογονητικός Ήλιος μπαίνει στα δικά σας εδάφη και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Η γοητεία και η ενέργειά σας θα πάρουν την ανιούσα, για να πετύχετε σχεδόν τα πάντα. Γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητά σας με το παρελθόν, πριν περάσετε σε καινούργια εγχειρήματα. Μόνο μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις, γιατί θα έχετε έντονη διάθεση και για αυθόρμητη ψυχαγωγία. Μην διστάσετε να φανείτε καινοτόμοι, μπορείτε να βιώσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό!

Τοξότης

Το σύμπαν κηρύττει την έναρξη της περιόδου για σιέστα, αγαπητοί Τοξότες! Η πιθανά νωχελική διάθεσή σας, οφείλεται στο πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων. Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, το πιο πιθανό είναι να ονειροπολείτε παρά να διέπεστε από παραγωγική ενέργεια. Επιτρέψτε αυτές τις δημιουργικές ανάπαυλες στην ένταση της τελευταίας περιόδου, χωρίς να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Απλά χειριστείτε της με μικρότερη ταχύτητα και περισσότερη ηρεμία, με ένα απολαυστικό ρόφημα και χαλαρωτική μουσική. Μόνο το ένστικτό σας θα εργάζεται υπερωριακά τώρα, γι’ αυτό να ακούτε όσα θα σας πει

Αιγόκερως

Σηκώστε ψηλά τα κεφάλι σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ανανεωτικός Ήλιος αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας Μέρι τις 22 Νοεμβρίου είναι η ιδανική περίοδος για να διευρύνετε τον κύκλο σας με καινούργιες γνωριμίες. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προσεγγίζετε τους άλλους, για να ξεκαθαρίσετε και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα σας και ποιοι όχι. Μην διστάσετε να απομακρύνεται άτομα, που πλέον δεν ανταποκρίνονται στους κοινούς σας στόχους!

Υδροχόος

Πάντα πορεύεστε με τον ρυθμό που ορίζετε εσείς, αγαπητοί Υδροχόοι! Ωστόσο, από σήμερα μπορεί να ακούτε κάποιον άλλο ρυθμό… Ο Ήλιος αρχίζει την επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου στήστε την καλύτερη εικόνα σας: Το πιο πιθανό είναι να σας προσεγγίσουν σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην απορρίψετε καμία χωρίς να διεξάγετε την απαραίτητη έρευνα, ακόμα κι αν φαντάζει παραδοσιακή για τα γούστα σας… Όσο κι αν αποζητάτε κάτι έντονα δημιουργικό, ένα σημαντικό σταθερό έσοδο θα σας δώσει την ελευθερία να επεκταθείτε όπως θέλετε στη συνέχεια!

Ιχθύες

Μην περιορίζετε άλλο τον εαυτό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος αρχίζει την επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, διάρκειας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Είναι η στιγμή να ρίξετε τα τείχη σας και να στήσετε γέφυρες, να ανοίξετε διάπλατα το μυαλό σας και να καλωσορίστε ό,τι καινούργιο μπαίνει στην πορεία σας. Άνθρωποι, προτάσεις και ευκαιρίες θα σας βγάζουν από την βολική σας ζώνη, για να αποκτήσετε καινούργια πεδία οπτικής και γνώσεων. Τολμήστε να τα δοκιμάσετε όλα!