Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Νιώθετε πιο ρομαντικοί απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Κριοί; Γι’ αυτό ευθύνεται η θέση της Σελήνης στον Λέοντα. Όμως ενδέχεται να την προκαλέσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, κεντρίζοντας την πτυχή σας της ζήλιας! Θα είναι εύκολο θα υπερβάλετε σε μια διαφωνία ή/και στις αντιδράσεις σας, χωρίς καν να έχετε σημείο αιχμής. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να συγκρατηθείτε ή να απομακρυνθείτε από έναν χώρο που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Προτιμήστε να εστιάστε σε μικρά πράγματα, καθώς ένα κομπλιμέντο μπορεί να σας χρίσει νικητές!

Ταύρος

Η κυκλοθυμία σας μπορεί βγει εκτός ελέγχου, αγαπητοί Ταύροι! Τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε για τώρα τις σοβαρές αποφάσεις και μην επηρεαστείτε από την άποψη τρίτων για τις επιλογές σας. Σκεφτείτε την επίδραση που μπορεί να έχουν οι εξάρσεις σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν θέλετε να τους παρασύρετε σε μια ένταση άνευ λόγου ούτε να χάσετε τη συμπαράστασή τους!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Είναι άριστη η πρόθεσή σας να στοχεύετε στο καλύτερο, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά μήπως θέτετε τον πήχη τόσο ψηλά, που να μην τον φτάνετε ούτε εσείς; Μια σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης, συνιστά να μειώσετε λίγο τον ιδεαλισμό σας. Θα σας ευνοούσε αν αναζητούσατε την ομορφιά ακόμα και στα ψεγάδια, όπως και να βλέπετε με χιούμορ τις αναποδιές. Δεν λένε τυχαία ότι «η τελειομανία είναι το χειρότερο είδος προσωπικής κακοποίησης». Προτιμήστε να είστε προσηνείς, πρώτα με τον εαυτό σας… Θα σας φανεί πιο εύκολο να προσεγγίσετε με θέρμη και τους άλλους!

Καρκίνος

Θεωρείτε ως ψυχοθεραπεία τις αγορές, αγαπητοί Καρκίνοι; Προσέξτε να μην σας βγάλουν εκτός προγράμματος, εξαιτίας μιας ανεξέλεγκτης όψης: Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη από τον Λέοντα, με την Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας των απολαύσεων! Πριν κάνετε μια παρορμητική αγορά, ελέγξτε αν πραγματικά την επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Καλύτερα να αποταμιεύσετε χρήματα, για να αποκτήσετε αργότερα τα ακριβά είδη που λαχταράτε. Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σας για την εγκράτειά σας!

Λέων

Χαλιναγωγήστε την τάση σας να ικανοποιείτε τους άλλους, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από τον 1ο Οίκο σας του αυτοέλεγχου, συγκρούεται με την αρμονική Αφροδίτη: Είναι όψη που μπορεί να σας βιάζει να συναινέσετε, προκειμένου να διατηρήσετε τη γαλήνη. Πρέπει να παραμείνετε μαχητές, γιατί υπό αυτό το κλίμα ενδέχεται να τερματίσετε τελευταίοι… Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας θεωρήσει εξημερωμένο γατάκι, θέστε ήρεμα και ευγενικά την κάθε αντίθεσή σας!

Παρθένος

Προφυλαχτείτε από τους επιτήδειους, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη σε σύγκρουση με την Αφροδίτη, ενδέχεται να σας παρασύρει η αθωότητά σας. Όσο πιθανό είναι να είναι ειλικρινείς και οι άλλοι, τόσο δεν αποκλείεται και να μην είναι. Μην ασχοληθείτε να το διαπιστώσετε, προτιμήστε να είστε επιφυλακτικοί. Να αρκεστείτε στα απτά στοιχεία που γνωρίζετε καλά και σε καμία περίπτωση μην ρισκάρετε χρήματα. Αν μια δελεαστική προσφορά είναι υπαρκτή, μπορείτε να δώσετε απάντηση και αύριο.

Ζυγός

Η συνεργατική σας διάθεση είναι σε έξαρση, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά επειδή η Σελήνη από τον Λέοντα θα σας ενθουσιάσει, φροντίστε να επιβεβαιώσετε εκ των προτέρων ότι μια πρόταση είναι ισότιμα καταμερισμένη: Το τετράγωνό της με τη χρηματίστρια Αφροδίτη, μπορεί να επιφέρει οικονομικές προστριβές με τα έτερα μέλη της σύμπραξης. Όσο γενναιόδωροι κι αν είστε, ακούστε το προειδοποιητικό καμπανάκι σας για κάτι που εξελίσσεται άδικα. Απαιτήστε διαφάνεια σε έξοδα και έσοδα, όπως και στη διανομή καθηκόντων ανάλογα με τα προσόντα του καθενός!

Σκορπιός

Έχετε ένα θαυμάσιο όραμα, αγαπητοί Σκορπιοί; Ενδέχεται να δυσκολευτείτε να πείσετε και τους υπόλοιπους γι’ αυτό, εξαιτίας ενός περίπλοκου τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Επειδή θα απαιτηθούν απτές αποδείξεις πριν μπουν υπογραφές, ζητήστε περιθώριο χρόνου. Αναβάλετε επί του παρόντος κάθε σημαντική κίνηση, μέχρι να είστε απόλυτα έτοιμοι. Σκεφτείτε εκ των προτέρων ποια θα είναι τα ζητούμενα των άλλων και ετοιμάστε τις απαντήσεις σας. Έτσι θα είστε πιο αποδοτικοί και πιο ασφαλείς!

Τοξότης

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Τοξότες… Αρκεί να μην φοράτε τα ρόδινα γυαλιά σας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη μπορεί να παγιδεύσει το όραμά σας, αν αγνοήσετε τις κουραστικές λεπτομέρειες που πρέπει να χειριστείτε. Για να μην απογοητευθείτε στο μέλλον, να θυμάστε ότι κανείς και τίποτα δεν αγγίζει την τελειότητα. Αν στοχεύσετε στο «καλό», μπορείτε να μετατρέψετε καθετί συνηθισμένο σε έργο τέχνης!

Αιγόκερως

Παραμερίστε την ανάγκη σας να μοιάσετε στις Καρντάσιανς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τίποτα δεν σας αναγκάζει να είστε «τέλειοι», είναι προτιμότερο να είστε έντιμοι και ακέραιοι. Μόνο όταν δείχνετε τα ειλικρινή αισθήματά σας, θα λάβετε στήριξη και θα συνεργαστείτε άρτια. Αποκαλύψτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις λύσεις που θα βρεθούν για χειρισμό των προβληματισμών σας. Τα πιο πολλά και έμπιστα μυαλά, μπορούν να κάνουν θαύματα!

Υδροχόος

Σπάνια ενδείκνυται να μπερδεύετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό θα σας υπενθυμίσει το τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Τα όρια θα είναι δυσδιάκριτα, γι’ αυτό αντισταθείτε στην παρόρμηση να βγείτε με συνεργάτες απόψε… Ειδικά αν ένα άτομο είναι το αντικείμενο του πόθου σας. Απευθυνθείτε με επαγγελματικό πνεύμα σε όποιο εργασιακό εγχείρημα χρειάζεστε συνεργασία. Διατηρήστε την ιερότητα της θέσης του καθενός, τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά σας!

Ιχθύες

Φυσικά σας αρέσουν οι πολυτέλειες και ό,τι λάμπει, αγαπητοί Ιχθύες. Αλλά αν σας παρασύρει αυτή η λάμψη, θα χάσετε και την κατεύθυνσή σας! Μια δυσχερής όψη ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, απαιτεί να λειτουργήσετε απλοϊκά και να μην παρεκκλίνετε από την πορεία που έχετε χαράξει. Προτιμήστε να χειριστείτε και να ολοκληρώσετε πρώτα όλες τις πρακτικές σας υποχρεώσεις. Μετά θα έχετε όλο τον χρόνο να ενδώσετε στις επιθυμίες σας!