Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πορεύεστε όπως ονειρεύεστε ή είχατε αναχαιτίσεις στα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Κριοί; Είναι ζωτικό για την ιδιοσυγκρασία σας να κινείστε ομαλά προς όσα σχεδιάζετε! Σε αυτή την προσπάθεια θα σας βοηθήσει ο δυναμικός Πλούτωνας: Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας αφυπνίζεται μέσα στον τομέα σας της καριέρας. Προκλήσεις και ευκαιρίες θα σας προσεγγίζουν από παντού, γιατί αλλά χωρίς κίνητρο δεν υπάρχει πρόοδος… Αξιοποιήστε την αύξηση της ταχύτητάς σας για να ανανεώσετε τις επαφές σας και να τις διευρύνετε. Οι κύκλοι κύρους θα σας υποδεχθούν με ανοικτές αγκάλες!

Ταύρος

Σας έχει κουράσει η ρουτίνα της καθημερινότητας, αγαπητοί Ταύροι; Η επιστροφή του αινιγματικού Πλούτωνα σε ορθή πορεία μετά από πέντε μήνες, κεντρίζει τον τομέα σας της διεύρυνσης! Είστε ειδήμονες της ισορροπίας, γιατί αγαπάτε τον σταθερό βηματισμό. Αλλά τώρα θα νιώσετε τον αυθορμητισμό να παίρνει τα ηνία και την περιέργειά σας να επικρατεί. Για τους επόμενους επτά μήνες, δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και τολμήστε να εξερευνήσετε άγνωστα εδάφη και πεδία. Ακόμα και μια βελτίωση του γνωστικού σας επιπέδου, θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα «ενδότερά» σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι σίγουρο ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται. Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία και σας ανοίγει έναν επτάμηνο κύκλο με πολλές προοπτικές. Αξιοποιήστε τον για μια ενδοσκόπηση που θα σας δώσει απαντήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους όρους όλων των συμπράξεών σας, ασχέτως αν θα διατηρήσετε αυτές τις επαφές ή όχι στη συνέχεια. Θα διεγείρει και τη λίμπιντό σας αυτή η αντιμετώπιση των δαιμόνων σας… Το αποτέλεσμα θα είναι ανακουφιστικό, όταν όλες οι πτυχές της ζωής σας θα είναι καθαρές και παραγωγικές χωρίς αχρείαστες εντάσεις!

Καρκίνος

Πόσο ξεκάθαρες είναι οι σχέσεις σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο Πλούτωνας της γονιμότητας γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από πέντε μήνες, αφυπνίζοντας την ανάγκη σας για ουσιαστικούς δεσμούς! Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί θα υπάρξουν έντονα τετ-α-τετ με το σημαντικό άτομο της ζωής σας ή το επίδοξο ταίρι σας. Πρέπει πλέον να καταλήξετε αν είναι διατεθειμένο και ικανό να σας παράσχει όσα χρειάζεστε. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε συγκυρία, γιατί το αποτέλεσμα είναι ζωτικής σημασίας: Θα προχωρήσετε μαζί με ρεαλιστική σύμπνοια ή θα ξαναβρείτε το πάθος σας με άλλο ταίρι

Λέων

Χρειάζεστε αναθεώρηση των πρακτικών για την ευημερία σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανατρεπτικός Πλούτωνας λήγει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, στον 6ο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία της αρχής «είστε αυτά που τρώτε»! Καιρός να κάνετε τον τακτικό σας έλεγχο, ώστε να διαμορφώσετε ένα βολικό πρόγραμμα διατροφής και εξάσκησης. Παράλληλα, θα ωφεληθείτε αν διευρύνετε το γνωστικό σας επίπεδο ή αν διεκδικήσετε όσα επιπλέον θεωρείτε ότι δικαιούστε. Αντιληφθείτε την πληθώρα των επιλογών σας και θα ανοίξετε πολλές καινούργιες διαδρομές για το μέλλον σας!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να βιώσετε όλη την γκάμα των συναισθημάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας, ο διεισδυτικός Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Πλέον το βαρόμετρο του ρομάντζου θα αγγίξει ξανά το ζενίθ για αδέσμευτους και δεσμευμένους, με τα αισθήματά σας θα αφυπνίζονται. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε οι ήδη ζευγαρωμένοι; Να «αναγνωρίσετε» το ταίρι σας γι’ αυτό που είναι τώρα – όχι γι’ αυτό που ήταν κάποτε. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η διεργασία θα φλογίζει καινούργια πάθη ανάμεσά σας!

Ζυγός

Δώστε μια ζεστή αγκαλιά στο παιδί που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο προκλητικός Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά από πέντε μήνες λήθαργου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ενώσετε τις «γραμμές», ανάμεσα στον τωρινό εαυτό σας και σε όσα σας χαρακτήριζαν ως παιδί. Η ακόμα πιο ευχάριστη είδηση, είναι ότι θα απαλλαγείτε από πρακτικές και συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πλέον την καθημερινότητά σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές, με γνώμονα την ισορροπία σας και όχι το επιβαλλόμενο συναίσθημα. Όταν ακουμπάτε στην ψυχή σας, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε και πώς!

Σκορπιός

Νιώθετε και πάλι σαν ένα ανοικτό βιβλίο, αγαπητοί Σκορπιοί; Ο αινιγματικός συγκυβερνήτης σας ο Πλούτωνας, γυρίζει ορθόδρομος στον επικοινωνιακό σας τομέα! Μετά από πέντε μήνες λήθαργου, πλέον μπορείτε να μιλήσετε και να εκφραστείτε πιο άνετα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κραυγάσετε τα προσωπικά σας ή να βιαστείτε να φτάσετε στις γραμμές τερματισμού. Προτιμήστε μια πιο αργή αλλά σταθερή ταχύτητα στις προσεγγίσεις σας, για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας με σύνεση. Όσο πιο προσιτοί και ειλικρινείς φανείτε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε πριν καν λήξει αυτή η εβδομάδα!

Τοξότης

Τα οικονομικά σας επιστρέφουν στο κέντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο ορμητικός Πλούτωνας αφυπνίζεται από τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, στη ζώνη των χρημάτων σας. Είναι καιρός να ξεχάσετε το άγχος και τις πιέσεις που βιώσατε, να στραφείτε στην επιθεώρηση των δεδομένων σας. Τώρα έχετε στήριξη για να δώσετε ώθηση και νέα τροχιά στην καριέρα σας, να αρχίσετε να εισπράττετε. Στήσετε έναν ακόμα πιο αποδοτικό προϋπολογισμό, που θα σας μετατρέψει σε μαγνήτη για τα χρήματα: Δεν πρόκειται για τζόγο, αφορά τα καίρια ρίσκα!

Αιγόκερως

Ακόμα και τα πιο συγκροτημένα σχέδια χρειάζονται τον οδηγό τους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ορμητικός Πλούτωνας λήγει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του και γυρίζει ορθόδρομος, όλα μέσα στα δικά σας εδάφη. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας. Βγείτε από τις σκιές και εστιάστε στη βελτίωση της υγείας, της καριέρας και των συναισθημάτων σας. Να είστε αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που θέλετε να επενδύσετε τον πολύτιμο χρόνο σας!

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια πνευματική αφύπνιση, αγαπητοί Υδροχόοι; Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος, μετά από πέντε μήνες κίνησης με την όπισθεν. Και επειδή κάθε καινούργια διαδρομή ξεκινά με το πρώτο βήμα, κάντε το δικό σας αποφασιστικά. Είναι καιρός να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα εσώψυχά σας, να απομακρυνθείτε για λίγο από την υπερκινητική καθημερινότητά σας: Θα ανακαλύψετε ότι αποτελούσε καθρέφτη όσων τεκταίνονταν μέσα σας. Κατά πάσα πιθανότητα καταπνίξατε πολλά και αποφύγετε άλλα τόσα – και πρέπει πλέον να τα βγάλετε στην επιφάνεια. Απελευθερωθείτε από όλους τους δαίμονες που κρύβονται στην ντουλάπα σας!

Ιχθύες

Αρχίστε τον προγραμματισμό για σημαντικές επανασυνδέσεις, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αλχημιστής Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στον τομέα σας της φιλίας, μετά από λήθαργο πέντε μηνών. Είναι καιρός να εντοπίσετε πού υπήρξαν προβλήματα σε συνεργασίες, πού χάθηκε ο έλεγχος. Πάρτε τα ηνία της κατάστασης, γιατί μέσα στα ερείπια κρύβονται θησαυροί γνώσης και κατανόησης. Ανανεώστε τις παλιές πρακτικές σας και στήστε καινούργια στρατηγική. Όσο πιο σαφείς είστε πλέον για τα ζητούμενά σας, τόσο πιο αγαστές θα είναι οι σχέσεις σας στο εξής!