Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας στον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Κριοί! Ίσως να σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα εκεί: Φέρει ευθύνη και ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, στις ζώνες σας των συνεργιών και των έντονων συναισθημάτων. Ίσως μια σχέση να φουντώσει, σε βαθμό που καμία πλευρά δεν είναι σε θέση να χειριστεί. Αλλά αν εσείς λειτουργήσετε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες, θα σας ακολουθήσει και η άλλη πλευρά!

Ταύρος

Χαλαρώστε λίγο, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον Ερμή και τον βαθυστόχαστο Πλούτωνα, θα σας τραβά προς αντίθετες κατευθύνσεις μεταξύ οργάνωσης και επέκτασης. Πληροφορίες και έμπνευση μαζί, μπορεί να σας κάνουν διστακτικούς όσο αφορά πιθανά ρίσκα. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε, εισπνεύστε και κάνετε συχνά διαλείμματα, για να μπορείτε να απορροφάτε γρήγορα τα δεδομένα. Αντί να πιέζεστε για απαντήσεις, παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Δίδυμοι

Πρέπει να αντιδράτε στις προκλήσεις ή είναι καλύτερα να τις προσπεράσετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Ένα δυσχερές τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον εριστικό Πλούτωνα, θα δυσκολέψει τους τομείς σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Πρέπει συνειδητά να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ευαίσθητους διαλόγους, ειδικά με άτομα που ξέρουν τα κουμπιά σας. Επειδή κι εσείς ξέρετε τα δικά τους, αντισταθείτε στην παρόρμηση να ανταποδώσετε και προτιμήστε να απομακρυνθείτε. Είναι μια παροδική φάση!

Καρκίνος

Δεν μπορούν να συμφωνούν πάντα όλοι με όλους, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια συνήθης οικογενειακή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, ειδικά αν νιώθετε να πιέζεστε. Ο επιμελής Ερμής συγκρούεται με τον ερευνητικό Πλούτωνα – και ίσως καταφέρετε να φτάσετε στο βάθος των διαφωνιών. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να φέρετε όλες τις πλευρές στο τραπέζι του διαλόγου. Ωστόσο, μπορείτε να προλάβετε έναν εκτροχιασμό και να αποφύγετε τις πιο μεγάλες συγκρούσεις. Ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση των συναισθημάτων σας και δώστε χρόνο στην ένταση να καταλαγιάσει!

Λέων

Κάντε μια παύση πριν θίξετε αυτό το ευαίσθητο θέμα, αγαπητοί Λέοντες! Όχι μόνο δεν είναι υπέρ σας οι πλανητικές όψεις, έχετε μέσα σας θυμό που αναζητά τρόπο να εξωτερικευτεί. Είναι καλύτερα να τον επεξεργαστείτε κατ’ ιδίαν, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε πικρόχολα σχόλια. Ο εκφραστικός Ερμής συγκρούεται με τον Πλούτωνα της υπερβολής, γι’ αυτό είναι καλύτερα να ακούσετε αντί να μιλήσετε: Αφήστε τις απαντήσεις για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε πιο διαλεκτική διάθεση!

Παρθένος

Μην περιορίζετε τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Παρθένοι! Όταν εστιάσετε κάπου τις βλέψεις σας, δύσκολα εκτρέπεστε από αυτή την πορεία. Αλλά ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, ενδέχεται να σας κάνει πιο ανυπόμονους απ’ όσο χρειάζεται. Η βιασύνη δεν σας ταιριάζει, ενώ υποκρύπτει και πιθανές εντάσεις με πιο «αργοκίνητα» άτομα του περιβάλλοντός σας. Προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, όπως ορίζει η ιδιοσυγκρασία σας: Είστε στρατηγικοί, όχι απελπισμένοι!

Ζυγός

Πόσο μπορείτε να επηρεαστείτε από τις απόψεις των άλλων, αγαπητοί Ζυγοί; Είναι πολλοί αυτοί που σας «παράσχουν» πληροφορίες, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε το επιλεκτικό σας χάρισμα. Προς αυτή την κατεύθυνση σας στρέφει και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα: Σκεφτείτε αυτόνομα, ακόμα κι αν γίνετε άβολη μειονότητα. Μπορεί να πονά το να κεντρίζονται παλιές πληγές, όμως τα ξεκαθαρίσματα ανακουφίζουν και επουλώνουν. Το ίδιο ισχύει και για τους χώρους σας… Η βαλτωμένη ενέργεια σας παγιδεύει στο παρελθόν, γι’ αυτό διώξτε καθετί παλιό και ανοίξτε χώρο για το καινούργιο!

Σκορπιός

Είναι θετικό να λέτε τις αλήθειες σας με ειλικρίνεια, αγαπητοί Σκορπιοί… Αρκεί να μην υπερβάλετε, σε σημείο να φανείτε αλαζόνες ή αδιάφοροι. Ένα εμμονικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας προκαλέσει υπερδιέγερση. Μην παραβλέψετε το προειδοποιητικό σημαιάκι για να μειώσετε την ταχύτητά σας: Θέλετε να προσεγγίζετε ή να απομακρύνετε τους άλλους; Αν δεν συνειδητοποιήσετε όσα πραγματικά σας έχουν πικράνει, δεν θα καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω!

Τοξότης

Στις ομάδες δεν πρέπει να υπάρχει το «εγώ», αγαπητοί Τοξότες… Προσέξτε μήπως το ξεχάσετε, εξαιτίας μιας σκληρής όψης ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή και τον επιτακτικό Πλούτωνα. Αποφύγετε να γίνετε αυταρχικοί απαιτώντας να σας προφτάσουν οι άλλοι: Μειώστε εσείς συνειδητά την ταχύτητά σας για να συντονιστείτε μαζί τους. Βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά, ακούστε τις απόψεις και των άλλων και αρχίστε να τις χειρίζεστε ομαδικά. Δεν απέχετε πολύ από την επιτυχία αν δράσετε συνεργατικά!

Αιγόκερως

Και τώρα συνειδητοποιείτε πόση μοναξιά μπορεί να έχει η κορυφή, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ο Ερμής συγκρούεται με τον Πλούτωνα, ωθώντας σας να εστιάσετε στους στόχους σας με κάθε κόστος. Αλλά επειδή η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να πορεύεστε με παρωπίδες. Χρειάζεστε και τους υπόλοιπους, που βάζουν το λιθαράκι τους στην όποια επιτυχία… Είναι σημαντικό να ανταλλάξετε απόψεις για το μέλλον, ώστε να θέσει η κάθε πλευρά τα όνειρα και τα ζητούμενά της!

Υδροχόος

Η ανάγκη σας για περιπλάνηση αφυπνίζεται, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα ανεξέλεγκτο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, σας θυμίζει όνειρα που έχετε παραμερίσει. Θα νιώσετε τον πειρασμό να τα πουλήσετε όλα και να αλλάξετε πόλη ή και χώρα… Αλλά οι μεγάλες αλλαγές θέλουν και ανάλογο χρόνο σχεδιασμού. Όταν κάποιος κάνει τέτοιου είδους αιφνίδιες κινήσεις, κάτι σιγοβράζει μέσα του. Εσείς τι προσπαθείτε να αποφύγετε; Εντοπίστε το και χειριστείτε το, πριν αρχίσετε να πακετάρετε!

Ιχθύες

Είναι βέβαιο ότι υφίσταται θέμα ισορροπιών, αγαπητοί Ιχθύες! Κανένας δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, από την καλή του πρόθεση να ευχαριστεί τους άλλους. Γι’ αυτό εντοπίστε πού σφάλατε πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, σας στρέφει στο να εντοπίσετε τη ρίζα του κακού. Κρατήστε αποστάσεις και παρατηρήστε το περιβάλλον σας για λίγο καιρό, γιατί δικαιούστε κι εσείς τον σεβασμό που απαιτούν οι άλλοι!