Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το μυστικό της επιτυχίας σας θα είναι η εστίαση, αγαπητοί Κριοί! Η εύγλωττη Αφροδίτη σχηματίζει μια δύστροπη όψη με τον Κρόνο της πειθαρχίας: Μην αφήσετε τις στρατηγικές των σχέσεων να σας παρεκκλίνουν από τους επαγγελματικούς στόχους σας. Αν αποτραβηχτείτε στην ησυχία σας και αποφύγετε τις κοινωνικές δραστηριότητες, θα κάνετε μεγάλα άλματα στην πορεία σας. Κρεμάσετε το ταμπελάκι «μην ενοχλείτε» και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί, χωρίς την ανυπόμονη ενέργεια τρίτων στο περιβάλλον σας!

Ταύρος

Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, αγαπητοί Ταύροι; Δεν σας εκφράζει απόλυτα αυτές τις μέρες, καθώς οι απαγορεύσεις θα σας οδηγήσουν σε εξέγερση! Ο επικριτικός Κρόνος σχηματίζει μια προκλητική γωνία με την Αφροδίτης της πολυτέλειας. Είναι άλλο να είστε πραγματιστές και άλλο να περιορίζεστε σε υπερβολικό σημείο. Μην είστε εμμονικοί με τον τρόπο που θέλετε να γίνονται τα πάντα. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα διαφέρουν κάπως από τα επιθυμητά, είναι βέβαιο ότι θα έχετε κερδίσει σε επίπεδο ισορροπίας και χαράς καθ’ οδόν!

Δίδυμοι

Μην βιάζεστε να αντιδράσετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στον αυστηρό Κρόνο και την λογική Αφροδίτη, ενδέχεται να αλλοιώνει την οπτική σας σε κάποια θέματα. Πρέπει να έχετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, με αποδείξεις. Γι’ αυτό επιλέξτε να κάνετε ενδελεχή έρευνα των στοιχείων αλλά και των πηγών σας. Αν πρέπει οπωσδήποτε να εκφράσετε κάποια αντίδραση, κάντε το με ηρεμία και όχι με ορμή!

Καρκίνος

Μήπως ασχολείστε υπερβολικά με τον φιλικό κύκλο και μόνο, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτό ενδέχεται να επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή! Μια σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας προειδοποιεί: Κανείς δεν θα σας προσεγγίσει, αν δεν νιώθει ότι θα του διαθέσετε τον χρόνο που δικαιούται. Εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να συστηθείτε και να προσφέρετε έναν καφέ. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε να δείξετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας με μια όμορφη χειρονομία!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πρέπει να βάλετε ένα όριο τη γενναιοδωρία σας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, κεντρίζει τους τομείς σας της οργάνωσης και των αξιών. Χωρίς να υποτιμάτε το συναίσθημά σας, βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη διάθεση της προσφοράς και τον αυθορμητισμό σας. Φορέστε πρώτα τη δική σας μάσκα οξυγόνου, πριν θελήσετε να δώσετε πνοή στα όνειρα άλλων. Μια εθελοντική ενασχόλησή σας, μπορεί να αποτελέσει προεργασία για τους δικούς σας στόχους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθείτε με την ομάδα στήριξής σας, προκειμένου να χαράξετε τις καινούργιες πορείες σας!

Παρθένος

Κατευθυνθείτε προς όσο το δυνατόν λιγότερα, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον αυστηρό Κρόνο και την εξισορροπητική Αφροδίτη, σας καλεί να αρνηθείτε κάθε δραστηριότητα που παρεμβαίνει στην προσωπικότητά σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει στην επιφάνεια τη συνεχή προσπάθειά σας να είστε παρόντες για όλους τους άλλους, φτάνοντας και στην υπερβολή της επίδειξης. Δεν υπάρχει λόγος να ακολουθείτε τις επιταγές των άλλων, πρέπει να βάλετε την αυτοεκτίμησή σας σε προτεραιότητα!

Ζυγός

Ζυγίστε καλά κάθε χώρο που μπαίνετε, αγαπητοί Ζυγοί! Μην μιλάτε χωρίς να έχετε σκεφτεί τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Ένα προκλητικό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον εριστικό Κρόνο, μπορεί να μετατρέψει γρήγορα τους συνήθεις διαλόγους σε πεδία μάχης. Αποφύγετε φάση να θίξετε ευαίσθητα θέματα στις επαφές σας, τόσο δια ζώσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να προτιμήσετε να περάσετε τη μέρα όσο πιο αυτόνομα μπορείτε!

Σκορπιός

Χαλαρώστε τα συναισθηματικά σας τείχη και πείτε την αλήθεια σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν χρειάζεται ευφυΐα για να εκφράσετε όσα νιώθετε, χρειάζεται μόνο να επιστρατεύσετε την ειλικρίνεια και την κατανόησή σας. Μην διστάσετε να κάνετε προσεγγίσεις, καθώς ο Κρόνος των ορίων κάνει κινήσεις προσέγγισης στην ευγενική Αφροδίτη… Με το μυαλό και την καρδιά σας σε συντονισμό, τολμήστε να μιλήσετε. Θα διαπιστώσετε πόσο συμβατά είναι τα συναισθήματά σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει… Και το πιο πιθανό είναι να χαρείτε από την ανταπόκριση που θα έχετε!

Τοξότης

Η καθαρότητα στις επικοινωνίες είναι το ζητούμενο σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο συνοριοφύλακας Κρόνος λογομαχεί με την δεκτική Αφροδίτη: Αυτή η όψη καθιστά την ειλικρίνεια ως ενδεδειγμένη πολιτική από πλευράς σας, ακόμα κι αν έχει κόστος έναντι της ομάδας. Μπορεί να διστάζετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας… Αλλά θα νιώσετε καλύτερα όταν οι άλλοι έχουν τη ρεαλιστική εικόνα, αντί για μια διαστρεβλωμένη οπτική – ίσως και από άλλες πηγές. Θα χειριστείτε πιο άρτια κάποιες συγκρουσιακές καταστάσεις, αν τολμήσετε να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο!

Αιγόκερως

Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ειδικά αν κάποια κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε, είναι πιο συνετό να κάνετε λίγα βήματα οπισθοχώρησης. Ο κυβερνήτης σας ο άτεγκτος Κρόνος, σχηματίζει ένα τετράγωνο με την γοητευτική Αφροδίτη. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις σας με αποδοτικούς τρόπους. Αναζητήστε εναλλακτικές, σκεφτείτε άλλες προοπτικές και συζητήστε τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται να μπορούν να σας ανοίξουν σημαντικές πόρτες!

Υδροχόος

Η κατανόηση πρωταγωνιστεί αν πρόκειται να εκφράσετε τις απόψεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αντί να φανείτε επιθετικοί ή επικριτικοί προς κάποιους, σκεφτείτε αν έχετε σφάλλει εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση. Αυτό επιτάσσει ένα τετράγωνο, ανάμεσα στον συγκυβερνήτη σας τον Κρόνο και την διακριτική Αφροδίτη. Όλοι οι άνθρωποι είναι εύθικτοι κατά περίπτωση – περιλαμβανομένου κι εσάς – γι’ αυτό δεν θέλετε να προκαλέσετε συγκρούσεις. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να χτίσετε γέφυρες, όχι να τις γκρεμίσετε!

Ιχθύες

Αποποιηθείτε το σκεπτικό και τη συμπεριφορά του θύματος, αγαπητοί Ιχθύες! Η ζωή σας δίνει προκλήσεις, για να καταφέρετε να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε: Ο ζοφερός Κρόνος συγκρούεται με την δραστήρια Αφροδίτη. Πάψτε να ονειροβατείτε σε μια καθημερινότητα γεμάτη λιακάδες και ουράνια τόξα. Δεν μπορείτε έτσι να χειριστείτε τη ρεαλιστική κατάσταση των πραγμάτων. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν να σας βοηθήσουν, γι’ αυτό ακούστε τις συμβουλές τους ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας