Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στην ξεκούραση που λαχταράτε και τα καθήκοντά σας; Αυτό προκαλεί μια αντίθεση αποσυντονισμού ανάμεσα στον Ουρανό και τη Σελήνη. Λατρεύετε τους δικούς σας ανθρώπους αλλά κατά πάσα πιθανότητα τους έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μην γίνεστε πιο μελοδραματικοί απ’ όσο πρέπει, μαζέψτε τις δυνάμεις σας και περάστε χρόνο μαζί τους. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα μετά από αυτή την μικρή παραχώρηση!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σκεφτείτε με σύνεση όσα αφορούν τα χρήματά σας και πώς θα τα αξιοποιήσετε καλύτερα! Ο αυθόρμητος Ουρανός από το ζώδιό σας, μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε αχρείαστες σπατάλες. Αλλά η σύγκρουσή του με τη Σελήνη, σας στρέφει προς μια ευρύτερη οπτική των δεδομένων σας. Αν δεν έχετε κεφάλαια να επενδύσετε, σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε εσάς τους ίδιους για ένα καλύτερο μέλλον. Κάθε επιδέξιο εγχείρημα μπορεί να σας επιφέρει περισσότερα κέρδη απ’ όσα φαντάζεστε, αν μεταξύ άλλων σας χαρίζει ασφάλεια και ικανοποίηση!

Δίδυμοι

Χρειάζεστε μια πιο συνετή προσέγγιση των δικών σας ανθρώπων, αγαπητοί Δίδυμοι! Η κοινωνική σας φύση σας κάνει ομιλητικούς και προσηνείς… Όμως μια ύπουλη όψη της παθιασμένης Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μπορεί να βάλει εμπόδια στις καθημερινές επαφές σας. Αφήστε τα κηρύγματα επί του παρόντος, αρκεστείτε στην τήρηση όσων έχετε υποσχεθεί. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις, χρειάζεται διάθεση να συντονιστείτε εσείς με όλες τις άλλες πλευρές. Ενίοτε, είναι καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί και διστακτικοί παρά να βιάζεστε!

Καρκίνος

Κάποιες φορές πρέπει να παρακάμπτετε ακόμα και την ειρηνευτική σας διάθεση, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο καλύτερος τρόπος να επιλυθούν κάποιες διαφορές, ενίοτε είναι να τις αφήσετε να πάρουν το χρόνο τους. Η συναισθηματική Σελήνη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον αντιδραστικό Ουρανό. Μπορεί μια διαφωνία με έναν δικό σας άνθρωπο, να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί τον βάλατε στη ζωή σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην γκρεμίσετε γέφυρες με την αχρείαστη διόγκωση καταστάσεων. Λίγη υπομονή χρειάζεται, μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η δυσχερής ατμόσφαιρα!

Λέων

Αποδείξτε ότι εσείς είστε οι ηγέτες του ζωδιακού κύκλου, αγαπητοί Λέοντες: Δεν θα ακολουθήσετε τους ρυθμούς που θέλουν να σας επιβάλλουν οι άλλοι! Ο αυτόνομος Ουρανός από τη ζώνη της καριέρας σας, συγκρούεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα κάνετε πολλούς να τα χάσουν με την αποφασιστικότητά σας, καθώς αυτή η όψη φορτίσει τις μπαταρίες σας. Αξιοποιήστε τη για να ολοκληρώσετε σημαντικά εγχειρήματα… Και μετά κεράστε τους υπόλοιπους ένα ποτό, για να εξομαλύνετε το μεταξύ σας κλίμα!

Παρθένος

Μην μένετε μόνο στη θετική πλευρά των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Μια τέτοια τάση θα σας κεντρίσει η σύγκρουση της ευαίσθητης Σελήνης με τον εριστικό Ουρανό. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να επιλύσετε ακόμα και δύσκολες καταστάσεις. Αρκεί να βγάλετε τα αισιόδοξα γυαλιά σας και να σηκώσετε τα μανίκια. Μην επιλέξετε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει η τελειότητα που αποζητάτε. Όταν επικρατήσει αυτή η σκέψη, τα επόμενα βήματά σας θα είναι πιο εύκολα!

Ζυγός

Ένας φίλος σε ανάγκη είναι… ένας φίλος σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά δεν αποκλείεται αυτή η συμπονετική φύση σας να προκαλέσει τις αντοχές σας. Μια δόλια όψη της Σελήνης από τον Λέοντα με τον χαοτικό Ουρανό, σας στέλνει μια νύξη: Μήπως αντί να βοηθάτε τους άλλους, τους αποδυναμώνετε; Επειδή ούτε εσείς θέλετε να σας περιορίσει ή να σας κατευθύνει κάποιος, βρείτε τη χρυσή τομή. Να είστε ρεαλιστές με τις ανάγκες των άλλων, πρέπει όλοι να είναι ικανοί να τις χειριστούν. Φυσικά θα είστε στο πλευρό τους – αλλά για ψυχολογική στήριξη!

Σκορπιός

Χρειάζεστε ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις, από τις φιλικές μέχρι τις προσωπικές. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, για την συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση τους. Μια σύγκρουση του μαχητικό Ουρανού με τη Σελήνη, θα υπογραμμίσει κάποιες ανισορροπίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε αν θα τους συγχωρήσετε ξανά ή θα τους βγάλετε πλέον από τη ζωή σας. Είναι καλύτερα να αποδεχθείτε όσα δεν μπορείτε να χειριστείτε, παρά να υπάρξουν κι άλλες απογοητεύσεις εκ των υστέρων!

Τοξότης

Να είστε προετοιμασμένοι για μια επαναστατική τάση, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τον Λέοντα φουντώνει την ταξιδιωτική σας φύση και είστε σχεδόν έτοιμοι για αναχωρήσεις. Αλλά μια δυσχερής όψη της με τον προκλητικό Ουρανό, θα απαιτήσει έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα όπως και τη στιγμή που θέλετε, ας το συνειδητοποιήσετε το από νωρίς για να το αντιμετωπίσετε. Αναζητήστε τις εναλλακτικές σας με ψυχραιμία, γιατί σημασία έχει η διαδρομή και όχι ο προορισμός!

Αιγόκερως

Τολμήστε να αποκαλύψετε αυτά που πραγματικά λαχταράτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ναζιάρης Ουρανός από τον 5ο Οίκο σας του πάθους, συγκρούεται με την εχέμυθη Σελήνη. Άραγε θέλετε πιο πολύ να συναντήσετε τους φίλους σας ή να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας; Δεν πρέπει να εμπλακείτε σε καταναγκαστικές ενασχολήσεις, ούτε να πιέσετε τον εαυτό σας για κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να καταλήξετε να εκνευριστείτε ή να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Ακολουθήστε την καρδιά σας και να είστε όσο πιο ήρεμοι μπορείτε!

Υδροχόος

Θέλετε να κάνετε κάτι όμορφο για έναν άνθρωπο, αγαπητοί Υδροχόοι; Απελευθερώστε τον! Ό,τι κι αν σας έχει κάνει παλαιότερα, απλά συγχωρήστε τον και ξεπεράστε το. Ο απρόβλεπτος Ουρανός συγκρούεται με τη Σελήνη – και σας προκαλεί να μην ψάξετε καν για δικαιολογίες. Δεν χρειάζονται άλλες νύξεις ή αναφορές στο θέμα, να είστε βέβαιοι ότι η άλλη πλευρά θα αντιληφθεί άριστα όσα δεν λέτε. Η ευχή είναι να το εκτιμήσει, για να μην βρεθείτε ξανά αντιμέτωποι με ανάλογες συμπεριφορές

Ιχθύες

Διαφυλάξτε τα όρια των αντοχών σας, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να προθυμοποιείστε να κάνετε τα πάντα, χωρίς να υπολογίζετε το κόστος. Αυτό σας ξεκαθαρίζει μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό του ελεύθερου πνεύματος. Είναι μια όψη που δεν θα ωφελήσει το σκεπτικό σας «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο»: Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε αναπάντεχες συγκρούσεις, προσέξτε τις απερίσκεπτες απαντήσεις. Προτιμήστε να κινηθείτε αυτόνομα αυτή την περίοδο, για να μην κάψετε γέφυρες