Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όλες οι φιλοδοξίες σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Κριοί! Ένα καίριο τρίγωνο ανάμεσα στον αποφασιστικό κυβερνήτη σας τον Άρη και τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης, διευρύνει τις προοπτικές σας. Οι οραματιστές πλανήτες θα σας ωθήσουν να λειτουργήσετε πιο καινοτόμα, καθιστώντας σας υποψήφιους για ραγδαίες εξελίξεις καριέρας. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας, δώστε σημασία στα στοιχεία, περιορίστε τα ρίσκα. Και να θυμάστε ότι όσο περισσότερα άτομα προσεγγίσετε τώρα, τόσο θα διευρύνετε ο κύκλος των συμμάχων σας!

Ταύρος

Τολμήστε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, αγαπητοί Ταύροι! Ο ορμητικός Άρης σχηματίζει ένα ατρόμητο τρίγωνο με τον Πλούτωνα των ευκαιριών, στους Οίκους σας της δράσης και της περιπέτειας. Τώρα έχετε τη δυναμική να κάνετε ακόμα και τις ευαίσθητες συζητήσεις για τις οποίες διστάζατε. Με την εσωστρέφειά σας να παραμερίζετε, φροντίστε να είναι απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τα κίνητρά σας. Είστε έτοιμοι να γνωστοποιήσετε τα επόμενα βήματά σας, ενδώστε και θα νιώσετε απελευθερωμένοι και ενδυναμωμένοι!

Δίδυμοι

Κοιτάξτε γύρω σας με επιλεκτική ματιά, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό προστάζει ένα τρίγωνο επέκτασης, ανάμεσα στον δυναμικό Άρη και τον μυστικιστή Πλούτωνα. Η έμφαση θα στραφεί στην «εκκαθάριση» του στενού σας κύκλου, για να εντοπίσετε πράγματα και άτομα που ίσως βαλτώνουν την ενέργειά σας. Αξιοποιήστε αυτές τις θετικές δονήσεις, για να βελτιώσετε τη διάθεση και τις συμμαχίες σας. Αν υπάρχουν εντάσεις με αγαπημένους σας ανθρώπους, είναι καιρός να σηκώσετε το τηλέφωνο… Αν κάνετε και μια ανανέωση στους χώρους σας για να βελτιώσετε τη ροή της ενέργειας, μην εκπλαγείτε αν δείτε άμεσα θετικά αποτελέσματα!

Καρκίνος

Η διαύγειά σας ρέει απρόσκοπτα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα μεγαλόψυχο τρίγωνο ανάμεσα στον παρορμητικό Άρη και τον επαναστάτη Πλούτωνα, κεντρίζει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Φορέστε τα γυαλιά της αισιοδοξίας και επενδύστε στο διαλεκτικό σας ταλέντο: Κάθε επαφή θα κρατά μια υπόσχεση για ουσιαστικές προσωπικές συνέργιες, σε επαγγελματικό ή και ρομαντικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τους δικούς σας ανθρώπους. Μόνο να μην παραμερίσετε την ευγένειά σας, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις!

Λέων

Όσο λιγότερο τόσο καλύτερο, αγαπητοί Λέοντες! Είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε αυτή την αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επί αυτού θα φροντίσει μια δυναμική συνεύρεση ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη και τον Πλούτωνα των αλλαγών. Η διάθεσή σας θα απαιτήσει να κάνετε «καθαριότητα», κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η προσοχή σας θα στραφεί στις ευχάριστες πτυχές της ζωής, γι’ αυτό δεν πρόκειται για μια διαδικασία λίγων ωρών… Κάντε λίγα βήματα πίσω και αποφασίστε ρεαλιστικά τι και ποιους χρειάζεστε πραγματικά. Μην φοβηθείτε να αφήσετε κενούς χώρους… Ενεργειακά, δημιουργείτε περιθώριο να σας προσεγγίσουν καινούργιες ευκαιρίες ζωής!

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε καν να συμπεριφερθείτε «άνετα», αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη ακριβείας του λάγνου Άρη με τον Πλούτωνα, θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Ο ερωτισμός σας θα φέρει ερωτικές περιπέτειες στον δρόμο σας, γι’ αυτό ανοιχτείτε προς όσους θα συναντήσετε. Ωστόσο, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, δώστε λίγο χρόνο στη διαδικασία της γνωριμίας. Σπίθες μπορεί να νιώσετε και ενώ ταξιδεύετε, γι’ αυτό ας έχετε τα «απαραίτητα» στις αποσκευές σας!

Ζυγός

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αγαπητοί ζυγοί! Μια υποστηρικτική όψη του τολμηρού Άρη με τον μυστικιστή Πλούτωνα, φωτίζει τη ζώνη σας των λήξεων. Είναι μια καίρια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τα αρνητικά σας συναισθήματα, γι’ αυτό μην σπαταλήσετε τη μέρα άσκοπα. Αφιερώστε χρόνο στο δείτε τις αλήθειες με ρεαλιστική ματιά και χωρίς θυμό. Δώστε βάρος στην κατανόηση – και μπορεί να απαλλάξετε κάποια άτομα από ευθύνες που θεωρήσατε ότι έχουν. Αν κάτι σας πονά ακόμη, η στιγμή είναι ιδανική να το συζητήσετε!

Σκορπιός

Για τα τολμηρά βήματα χρειάζεστε και τολμηρούς συνεργάτες, αγαπητοί Σκορπιοί: Οι αριθμοί θα έχουν δύναμη, χάρη στο δυναμικό τρίγωνο των συγκυβερνητών σας Άρη και Πλούτωνα! Θα βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να κερδίσετε τους άλλους, ώστε να πετύχετε συμμαχίες ή να εξομαλύνετε διαφορές του παρελθόντος. Η στιγμή είναι αίσια και για να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο αντίπαλα μέρη. Όταν ξέρετε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, κερδίζουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές!

Τοξότης

Είστε έτοιμοι για «σοβαρές» εισπράξεις, αγαπητοί Τοξότες; Η ζώνη των χρημάτων σας ανορθώνεται, χάρη σε ένα τρίγωνο ανάμεσα στον δραστήριο Άρη και τον ερευνητικό Πλούτωνα! Κοιτάξτε πέρα από τα προφανή, για να εντοπίσετε τις επόμενες πηγές εσόδων σας. Ποιες παλιές επαφές σας θα μπορούσαν να γίνουν οι καινούργιοι σύμμαχοί σας; Ποιες ιδέες σας δεν είχατε φροντίσει να γνωστοποιήσετε επαρκώς; Κάντε τώρα τα επιπλέον τολμηρά βήματα – και να έχετε στόχο τον ουρανό!

Αιγόκερως

Μήπως έχετε γνωριστεί ξανά στο παρελθόν; Αγαπητοί Αιγόκεροι, μια εμπειρία ντεζαβού σας αναμένει, χάρη σε ένα ισχυρό τρίγωνο ανάμεσα στον δραστήριο Άρη και τον επαναστάτη Πλούτωνα. Μια έλξη θα γίνει γρήγορα θερμή ή θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο στον εργασιακό χώρο. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα βρείτε το θάρρος να αποκαλύψετε κάτι που δεν είχατε μοιραστεί με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο ευάλωτοι γίνεστε, τόσο ενδυναμώνονται οι σημαντικές σχέσεις σας!

Υδροχόος

Καιρός να δημοσιοποιήσετε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα τρίγωνο επέκτασης, ανάμεσα στον φιλόδοξο Άρη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Θα είναι ανέφικτο να κρύψετε αυτά που νιώθετε, γι’ αυτό ενδώστε στην ανάγκη να εκφραστείτε. Η στιγμή είναι ιδανική για να κάνετε ευαίσθητες συζητήσεις και να προσεγγίσετε και πάλι τους δικούς σας ανθρώπους. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε να ενδυναμώνονται οι δεσμοί σας ή να λάβετε προτάσεις που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Ιχθύες

Μην προσπαθήσετε καν να ασχοληθείτε με διαγράμματα, αγαπητοί Ιχθύες! Οι ατίθασοι Άρης και Πλούτωνας σχηματίζουν ένα δυναμικό τρίγωνο στις διαπροσωπικές σας ζώνες. Αποφύγετε κάθε υποχρέωση που απαιτεί συγκέντρωση ή κρίσεις, η στιγμή είναι ιδανική για να συναντήσετε φίλους. Ανοίξτε ανέμελους διαλόγους, βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Απολαύστε αυτές τις δονήσεις προσέγγισης και φροντίστε να γνωστοποιήσετε όσα ονειρεύεστε!