Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το σώμα και το πνεύμα σας πρέπει να ισορροπήσουν, αγαπητοί Κριοί! Το απαιτεί ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον απαιτητικό Δία, στους τομείς της υγείας και της σκέψης σας. Κινδυνεύετε να καταπονήσετε τον οργανισμό σας, να εξουθενωθείτε και να σας καταβάλουν οι υποχρεώσεις της εποχής. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από οργάνωση. Αφήστε την σπαρτιάτικη πειθαρχία σε προγράμματα διατροφής και εξάσκησης. Εστιάστε στην ηρεμία, την ισορροπία και τη στρατηγική. Έτσι θα στηρίξετε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας!

Ταύρος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά είστε βέβαιοι ότι αξίζει τον κόπο το αντικείμενο του πόθου σας; Ίσως δυσκολευτείτε να κατασταλάξετε, εξαιτίας της σύγκρουσης του πύρινου Άρη με τον Δία στις ζώνες σας του πάθους και της οικειότητας. Εσείς μπορεί να εστιάζετε στην μεταξύ σας χημεία… Αλλά να προκαλέσετε έναν κυκεώνα ζήλιας ή το ταίρι σας να κεντρίσει τις ανασφάλειές σας. Φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση, ρίχνοντας σταδιακά δόσεις προσοχής και ενέργειας στις προσεγγίσεις σας!

Δίδυμοι

Προσέξτε τα ανάμικτα μηνύματα που στέλνετε ή λαμβάνετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα έντονο τετράγωνο ανάμεσα στον εύφλεκτο Άρη και τον επεκτατικό Δία, κεντρίζει τις διαπροσωπικές σας επαφές. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάψετε γέφυρες με τα άτομα που προσπαθούσατε να κερδίσατε. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη θέση σας, η πρακτική είναι η ειλικρίνεια. Μην υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να υλοποιήσετε. Αν δεν έχετε ενέργεια για έντονη δράση, αρκεστείτε στην χαλαρή παρουσία. Μειώστε τους ρυθμούς σας και μην πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο σας ευχαριστεί!

Καρκίνος

Ασχολείστε με θέματα ζωτικής σημασίας ή με ασήμαντες λεπτομέρειες, αγαπητοί Καρκίνοι; Η επιδέξια ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να πληγεί, εξαιτίας μιας όψης έντασης ανάμεσα στον νευρικό Άρη και τον εκφραστικό Δία. Η επικοινωνία θα πάρει πειθαρχική χροιά, γι’ αυτό ίσως να σας παρασύρει το πρωτόκολλο και να χάνετε την ουσία. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους αν εμπλακείτε σε μάχες ισχύος. Είναι άριστο να υπερασπίζεστε τις πεποιθήσεις σας, αρκεί να σας ωθούν η λογική και τα επιχειρήματα και όχι ο εγωισμός!

Λέων

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αγαπητοί Λέοντες! Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει μαθηματικά σε λανθασμένη διαδρομή, είτε θα νιώσετε ότι δεν είστε επαρκείς. Ο ανταγωνιστικός Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον παρορμητικό Δία, στους τομείς των οικονομικών σας. Μιας και το εγώ σας δεν θα είναι στα καλύτερά του, παραμερίστε τον ανταγωνισμό και εμμείνετε στον προϋπολογισμό σας. Ακόμα κι αν ζηλεύετε λίγο την ευμάρεια ή την άνεση άλλων, δεν πειράζει: Μετατρέψτε τη ζήλια σε εφαλτήριο για να τα αποκτήσετε κι εσείς στο μέλλον!

Παρθένος

Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Δίας της επέκτασης συγκρούεται με τον εριστικό Άρη από το ζώδιό σας. Πρέπει να αποφύγετε όσα σας αναστατώνουν και σας εκνευρίζουν, να απομονωθείτε λίγο για να ισορροπήσετε. Οι επαφές σας με τρίτους μπορεί να σας παρασύρουν σε ολισθήματα, με αρνητικούς σχολιασμούς ή δηλώσεις που να παρεξηγηθούν. Γι’ αυτό κλείστε τις συνδέσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτιμήστε να εργαστείτε πιο ανεξάρτητα για σήμερα. Μην ενδώσετε στις διαθέσεις των άλλων, δώστε χρόνο στον εαυτό σας!

Ζυγός

Μην επιτεθείτε αλλά και μην οπισθοχωρήσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Μια όψη έντασης ανάμεσα στον εξωστρεφή Δία και τον πιεστικό Άρη, διεγείρει τις ζώνες σας της επικοινωνίας. Επειδή θα είστε πιο παρορμητικοί απ’ όσο συνήθως, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με ισχυρούς του επαγγελματικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Αν θέλετε να μην χάσετε πολύτιμες επαφές, προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να εξομαλύνετε τα πνεύματα και να μάθετε πράγματα από κάθε συγκυρία. Κάτι πραγματικά αξιόλογο σας αναμένει από αυτή τη συγκυρία!

Σκορπιός

Μήπως αποζητάτε την έγκριση των άλλων σε κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μην προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους άλλους, τιμήστε τις αξίες σας ακόμα κι αν προκαλούνται οι πεποιθήσεις σας! Ο πιεστικός Άρης συγκρούεται με τον εύπορο Δία, στις ζώνες σας της ομαδικότητας και των χρημάτων. Να ξέρετε ότι θα ωφεληθείτε, αν τολμήστε να αλλάξετε οπτική: Ίσως ανακαλύψετε καινούργιες προοπτικές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα τις αντιμετωπίσετε ως ευκαιρίες. Πάψτε για λίγο να κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι και αρχίστε να κατασταλάζετε στα δικά σας ζητούμενα!

Τοξότης

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να στραφείτε στις μεθόδους ηρεμίας σας και να πάρετε λίγες βαθιές ανάσες. Ο πολεμιστής Άρης σχηματίζει μια δυσχερή όψη με τον περιπετειώδη Δία που σας κυβερνά. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας μπορεί να καταστούν πεδίο έντασης, αν οι υποχρεώσεις σας γίνουν υπερβολικά φορτικές. Η συμβουλή των άστρων είναι να μειώσετε τους ρυθμούς σας αντί να ρισκάρετε να εξουθενωθείτε. Όταν φτάνετε στα όριά σας, είναι πιο συνετό να αφήσετε τα σοβαρά θέματα για μια άλλη μέρα!

Αιγόκερως

Δεν αποτελούν τα πάντα αφορμή για δράση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σφοδρή μάχη ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον επεκτατικό Δία, θα κεντρίσει τους τομείς σας της αισιοδοξίας και του υποσυνείδητου. Η υπερβολικά ευνοϊκή οπτική των πάντων, δεν θα είναι αποτελεσματικός χειρισμός των θεμάτων σας. Πολλά μπορεί να υποκρύπτουν πτυχές που δεν γνωρίζετε, γι’ αυτό μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Αφήστε λίγο χρόνο να κυλήσει, για να φανεί η πραγματική εικόνα των πραγμάτων!

Υδροχόος

Προσέξτε τις αλληλεξαρτήσεις αυτή την περίοδο, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο διεγερτικός Άρης σε όψη έντασης με τον Δία της μεγέθυνσης, προειδοποιεί ότι χρειάζεστε καθαρή οπτική. Όσο βιάζεστε να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, ρισκάρετε να χάσετε την αυτονομία σας. Καλύτερα να εστιάσετε στον ποιοτικό χρόνο που περνάτε με τους άλλους, χωρίς να δώσετε υποσχέσεις επί του παρόντος. Να είστε ξεκάθαροι για όσα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε με άλλους!

Ιχθύες

Οι εντάσεις ενδέχεται να πάρουν τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την διαυγή οπτική σας: Ο πιεστικός Άρης συγκρούεται με τον Δία, στους τομείς σας των σχέσεως και των φιλοδοξιών. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, εστιάστε στον ισότιμο διαμερισμό των πάντων. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν είναι κάτι εφήμερο, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία. Πρέπει να είστε γενικότερα πιο παρόντες, περισσότερο ακροατές παρά ομιλητές, να ξέρουν οι άλλοι ότι εκτιμάτε τα συναισθήματά τους