Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Νιώθετε σαν κάπου να σας «διαφεύγει» η αλήθεια, αγαπητοί Κριοί; Γι’ αυτό ευθύνεται η μοναδική ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Όσο κι αν λαχταράτε να ανακαλύψετε τα πραγματικά γεγονότα, μια ομίχλη μπορεί να κατακλύσει το μυαλό σας. Αντί να στραφείτε στη λογική, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας βάλει στην ενδεδειγμένη πορεία. Η διαίσθησή σας είναι οξυμένη και θα σας ωφελήσει να την συνοδεύσετε με αργά και σταθερά βήματα. Αν νιώσετε κάποιον δισταγμό μέσα σας, καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αύριο όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα!

Ταύρος

Μην στρέφεστε πλέον στις δημοσκοπήσεις, αγαπητοί Ταύροι! Ο εγωκεντρικός Ήλιος γυρίζει την πλάτη στον ασαφή Ποσειδώνα στον συνεργατικό τομέα σας, θολώνοντας τα νερά στη λήψη αποφάσεων. Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετες απόψεις, μπορεί να μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας ή να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις δικές σας θέσεις. Επειδή θα δυσκολευτείτε να βρείτε χρυσές τομές, θα είναι πιο συνετό να αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα όσα μπορούν να μετατεθούν. Αν έχετε κανονίσει κάποια έξοδο, μην παρασυρθείτε και ξεφύγετε από τα όρια που έχετε θέσει σε επίπεδο ατόμων και εξόδων!

Δίδυμοι

Αποπνέετε αισιοδοξία και ενέργεια από κάθε πόρο σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά δεν ξέρετε πού να την διοχετεύσετε! Την ευθύνη γι’ αυτή την ατμόσφαιρα φέρει μια αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για όψη που σας διχάζει, ανάμεσα στην παραγωγικότητα και τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας. Επειδή έχετε κατανοήσει όλα τα δεδομένα σας, είναι κατάλληλη στιγμή να επεξεργαστείτε και τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων. Ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας και μην κάνετε καμία κίνηση πριν εξαλείψετε κάθε αμφιβολία. Εξίσου διαφωτιστική μπορεί να είναι κάθε επιπλέον έρευνα και η συμβουλή ενός ειδικού!

Καρκίνος

Ως πού μπορεί να φτάσει η καλοπροαίρετη φύση σας να φροντίζετε τους άλλους, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτή την τάση σας θα εντείνει μια αντίθεση του γενναιόδωρου Ήλιου με τον Ποσειδώνα της θυσίας. Δεν αποκλείεται και να εξαντληθείτε, από την πρόθεση να αποτρέψετε το χάος στο εργασιακό ή το οικιακό σας περιβάλλον: Οι άνθρωποι γύρω σας θα φουντώνουν το δράμα, εσείς θα προσπαθείτε να κατευνάσετε τα πνεύματα – αλλά είστε μόνο ένας άνθρωπος. Αντί να εμπλακείτε σε υποθέσεις και υποχρεώσεις άλλων, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Η ξεκούραση θα σας κάνει πιο αποδοτικούς για τη συνέχεια!

Λέων

Πόσα συναισθήματα κρύβετε κάτω από τη μάσκα των συγκροτημένων και ηγετικών, αγαπητοί Λέοντες; Η μοναδική ετήσια αντίθεση του επιβεβαιωτικού Ήλου και με τον υπερευαίσθητο Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να παραμερίσετε κάθε είδους προσποίηση! Ίσως να πιεστείτε, επειδή θεωρείτε ότι έχετε να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι σας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι δίπλα σας, αν δεν ήσασταν εσείς εκεί γι’ αυτόν ή αν δεν ζητήσετε τη στήριξή του. Επιστρατεύστε την ευγένεια και την ταπεινότητα και πείτε τις ανάγκες σας, αρκεί αυτή τη φορά να ανταποδώσετε τις χάρες στο μέλλον!

Παρθένος

Πού πάτε να εμπλακείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Η συνήθως ισορροπημένη κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολή, εξαιτίας της ετήσιας αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα. Η παρορμητική ενέργεια που θα σας διέπει, μπορεί να σας παρασύρει στο να εμπιστευθείτε τα λάθος άτομα. Μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε κανέναν και για τίποτα, πριν να είστε απόλυτα γνώστες όλων των δεδομένων. Αφήστε τον χρόνο να δείξει ποια άτομα αξίζουν τη φιλία αλλά τα υπόλοιπα αισθήματά σας!

Ζυγός

Θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά κάποιους ανθρώπους, αγαπητοί Ζυγοί; Αρκεστείτε στο να τους προτείνετε τρόπους δράσης ή να τους ενθαρρύνετε να προχωρήσουν… Μην αναλάβετε εσείς το φορτίο τους! Η ετήσια αντίθεση του αυτάρκη Ήλιου με τον Ποσειδώνα της προσφοράς, θα σας δυσκολέψει στη διατήρηση υγιών ορίων. Θέστε στον εαυτό σας το καίριο ερώτημα: Μήπως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα κάποιου, περισσότερο απ’ όσο ενδιαφέρεται ο ίδιος; Η απάντηση θα σας υποδείξει ότι είναι άλλο πράγμα να νοιάζεστε, και άλλο να εξαντλήστε εσείς για να μην κοπιάσουν οι άλλοι. Με αυτή την τακτική, δεν παίρνουν ποτέ κανένα μάθημα!

Σκορπιός

Θέλετε να είστε στο κέντρο των προβολέων ή να κρυφτείτε στα παρασκήνια, αγαπητοί Σκορπιοί; Νιώθετε να παλεύει μέσα σας η μυστηριώδης πλευράς σας, με την τάση σας για επίδειξη. Επί αυτού ευθύνεται μια αντίθεση του Ήλιου με τον γοητευτικό Ποσειδώνα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, κάντε την έκπληξη με τις πράξεις σας. Να είστε ειλικρινείς ως προς τις προθέσεις σας, για να αποφύγετε να παρερμηνευτούν. Το ζητούμενό σας είναι να διαπρέψετε, όχι (μόνο) να σοκάρετε!

Τοξότης

Νιώθετε έτοιμοι να βάλετε σε σειρά στους πάντες και τα πάντα, αγαπητοί Τοξότες; Καλύτερα να το αναβάλετε επί του παρόντος, καθώς μια αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα θαμπώσει κάπως το οπτικό σας πεδίο! Μιας και η παραγωγικότητά σας θα είναι πιο αργή, είναι καλή στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας είναι ευχάριστα και θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Τακτοποιήστε τα πράγματά σας και αφεθείτε στην ονειροπόληση, αν πέσουν στα χέρια σας παλιές φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά. Αυτή η ανάπαυλα θα σας αναζωογονήσει και θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθησή σας!

Αιγόκερως

Μέχρι ποιου σημείου φτάνετε όταν μοιράζεστε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Οι προθέσεις σας μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια, εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου με τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχασε τη διάθεσή του για να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε να είστε εσείς το αντικείμενο του πόθου κάποιου, που δεν σας εμπνέει ακόμη εμπιστοσύνη. Προτιμήστε να αποφύγετε να θίξετε πολύ σοβαρά θέματα υπό αυτή την όψη, για να μην βρεθείτε προ ανεξήγητων εκπλήξεων. Λίγη πρόληψη αξίζει πιο πολύ από κάθε θεραπεία!

Υδροχόος

Μην βιάζεστε να δείχνετε εμπιστοσύνη στον οποιονδήποτε, αγαπητοί Υδροχόοι… Χωρίς να φτάνετε στο άλλο άκρο να αντιμετωπίζετε τους πάντες ως πιθανούς υπόπτους! Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον ασαφή Ποσειδώνα, θα ρίξει παραπέτασμα καπνού στην ψυχολογία και την κρίση σας. Επειδή το ένστικτό σας δεν θα είναι πολύ διαυγές, προτιμήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση έναντι αμφίβολων σχέσεων. Αφήστε τους άλλους να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και παρατηρήστε χωρίς να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αύριο θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε με ξεκάθαρη ματιά!

Ιχθύες

Η υπομονή είναι αρετή, όταν οι άλλοι δεν σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο σας! Αγαπητοί Ιχθύες, μην περιμένετε να ακούσετε όλη τη λίστα επεξηγήσεων των άλλων αν αναμένετε μια τελεσίδικη απάντηση. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον συγκυβερνήτη σας τον συμπονετικό Ποσειδώνα, θα σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς. Ωστόσο, αυτό θα είναι θετικό για την ιδιοσυγκρασία σας: Ζητήστε από τους άλλους να περάσουν στην ουσία του θέματος, η περιεκτική έκφραση είναι ένδειξη ευφυΐας!