Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όλες οι αίσιες προοπτικές είναι με το μέρος σας, αγαπητοί Κριοί: Αν δεν παρεκκλίνετε από την πορεία σας, σας αναμένει μια χρυσή ευκαιρία ευμάρειας! Επί αυτού φροντίζει ένα τρίγωνο δυνατοτήτων, ανάμεσα στον δυναμικό Ήλιο και τον Κρόνο της δόμησης. Από τους τομείς σας της διοίκησης και των χρημάτων, διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Τα μάτια σας να είναι καρφωμένα στα κέρδη, θα ανταμοιφθείτε όσο ασχολείστε με όσα σας ενθουσιάζουν. Γι’ αυτό δικαιούστε να πείτε «όχι» σε ό,τι δεν σας εμπνέει. Παράλληλα, είναι ιδανική στιγμή να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό με τις ανάγκες σας!

Ταύρος

Έφτασε η στιγμή να χρίσετε τον εαυτό σας πρωταγωνιστή, αγαπητοί Ταύροι! Ένα στιβαρό τρίγωνο ανάμεσα στον σταθερό Κρόνο και τον τολμηρό Ήλιο, σας καλεί να κάνετε γενναία άλματα προς αυτή την κατεύθυνση. Κεντρίζοντας τους τομείς σας της καινοτομίας και της έκφρασης, φωτίζει την παρουσία σας όπου κι αν βρεθείτε. Γι’ αυτό δώστε έμφαση στην εξωτερική σας εμφάνιση ή την εσωτερική σας «εκκαθάριση». Η αξιοποίηση της προβολής σας, έχει τη δυναμική να σας αποδώσει κέρδη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Δίδυμοι

Μην βασανίζεστε άλλο στην προσπάθεια να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων, ειδικά όσο αφορά την οικογένεια! Αγαπητοί Δίδυμοι, η ιδιοσυγκρασία σας λατρεύει την κίνηση προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον ισχυρό Ήλιο και τον παραδοσιακό Κρόνο, φωτίζει τις πιο ευαίσθητες πτυχές σας. Είναι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας για να βρείτε την αποδοχή μέσα σας. Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από πικρίες και συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε πολύ καιρό. Μόλις αποδεσμευτείτε, επιλέξτε την κατανόηση έναντι του θυμού: Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν ψεγάδια – αλλά κανείς δεν υποχρεούται να τα υποστεί!

Καρκίνος

Πολεμήστε για τα δικαιώματά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Όσο κι αν προτιμάτε την αγάπη αντί των συγκρούσεων, ενίοτε πρέπει να παραμερίζετε την τόση ευαισθησία σας. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο και τον ακριβοδίκαιο Κρόνο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια. Όποιοι δεν εκτιμούν τη γενναιόδωρη φύση σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν κάποιοι εξαρτώνται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να τους στρέψετε στην αυτάρκειά τους. Έτσι θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους: Μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας αντί να αναμένετε να αλλάξει ο κόσμος!

Λέων

Μην σταματάτε να προχωράτε, αγαπητοί Λέοντες! Αν η πορεία σας μοιάζει με «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω» τελευταία, χρειάζεστε σχέδιο. Ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον προωθητικό Ήλιο και τον οργανωτικό Κρόνο, θα σας παράσχει την αναγκαία ώθηση. Ένα άτομο με ισχύ μπορεί να σας ανοίξει τις πόρτες που ονειρεύεστε, μια απρόσμενη ανταλλαγή απόψεων να άρει τα εμπόδια από την πορεία σας. Χρειάζεστε πιο πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων σας, γι’ αυτό συζητήστε με ανοικτά αυτιά και σκεπτικό: θα νιώσετε να μειώνετε το άγχος σας και να αξιοποιήσετε επιτέλους τα δεδομένα σας!

Παρθένος

Ακούστε το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν, αγαπητοί Παρθένοι: Πρέπει να γνωστοποιήσετε τους οραματισμούς σας σε ευρύτερο κοινό και να διαπρέψετε! Ο ζωοδότης Ήλιος από το ζώδιό σας, λαμβάνει μια ισχυρή ώθηση από τον αυστηρό Κρόνο. Έχει φτάσει η στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως η ανάγκη σας για τελειότητα να είναι το μόνο τροχοπέδη στην πρόοδό σας. Δοκιμάστε τη πειθώ σας σε μικρότερο ακροατήριο αρχικά, με υποστηρικτικούς αλλά και ειλικρινείς ανθρώπους. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα δυναμώσει τα σχέδιά σας!

Ζυγός

Πόσο ειλικρινείς προς τον εαυτό σας είστε, αγαπητοί Ζυγοί; Πραγματικά ξεπερνάτε τις πικρίες σας ή τις στοιβάζετε στην άβυσσο των συναισθημάτων σας; Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τα άλυτα θέματά σας, προκειμένου να θεραπευθείτε άπαξ δια παντός! Ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον ζωοδότη Ήλιο και τον καρμικό Κρόνο, αποτελεί τη χρυσή ευκαιρία για μια έρευνα ψυχής. Πρέπει να κοιτάξετε με ειλικρίνεια τα δεδομένα της ζωής σας, προκειμένου να βρείτε λύσεις ίασης. Φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι, κάντε πράξη την αρχή του «συγχωρώ και προχωράω»!

Σκορπιός

Προσέξτε τις διαπροσωπικές σας επαφές, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο στη ζώνη των συνεργασιών σας, απαιτεί υγιείς συμπράξεις. Αν θέλετε να λάβετε στήριξη στα οράματά σας, πρέπει να τα διατυπώσετε ξεκάθαρα. Ακόμα κι ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης στο μέλλον. Η προσέγγιση απαιτεί διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς, γι’ αυτό αποφασίστε τι είστε διατεθημένοι να κάνετε. Μετά περάστε στις συζητήσεις, με καθαρή σκέψη και χωρίς διάθεση αντιπαλότητας!

Τοξότης

Δεν χρειάζεστε άλλους στρατηγικούς ελιγμούς, αγαπητοί Τοξότες! Ο εκφραστικός Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο εύνοιας με τον δίκαιο Κρόνο, που ενισχύει τη διαύγεια και το κύρος σας. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να ανοίγουν πόρτες που λαχταρούσατε, εκεί που πριν υπήρχαν αδιαπέραστοι τοίχοι. Η γενναιόδωρη ιδιοσυγκρασία σας θα φροντίσει για την αίσια ροή στο κάρμα σας, όσο θα μοιράζεστε τη γνώση σας με φίλους και συνεργάτες. Μην υποτιμήσετε καμία παρουσία, όλες έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν την βέβαιη ανέλιξή σας!

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε το προβάδισμά σας για την ηγεσία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο εύνοιας, με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο του κύρους. Επειδή εσείς γνωρίζετε καλά τους κανόνες, μπορείτε άρτια μπορείτε να τους διαχειριστείτε ή να τους σπάσετε. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και ανορθόδοξες διαδρομές για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μόνο φροντίστε να έχετε μελετήσει τις επόμενες κινήσεις σας. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας ωθήσει σε καινοτόμες ανακαλύψεις!

Υδροχόος

Είναι δυνατόν να λάβετε χρηματοδοτήσεις ως εκ θαύματος, αγαπητοί Υδροχόοι; Για το σύμπαν όλα είναι εφικτά, ειδικά όταν ο Ήλιος συναντά τον συγκυβερνήτη σας τον Κρόνο στην επενδυτική σας ζώνη! Εφαρμόστε την αρχή της έλξης: Οραματιστείτε όσα θα θέλατε, σαν να τα έχετε ήδη. Διαμορφώστε τα λόγια και τις κινήσεις σας έτσι, ώστε να αποπνέουν θετική ενέργεια για το χρήμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε ρεαλιστές, σημαίνει ότι θα βλέπετε το ποτήρι εντελώς γεμάτο… Αρκεί μια αλλαγή στην οπτική σας για να δείτε ευκαιρίες που βρίσκονταν πάντα μπροστά σας!

Ιχθύες

Συνειδητοποιείτε όσα λέτε και κάνετε, αγαπητοί Ιχθύες; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον ρεαλιστή Κρόνο, προειδοποιεί ότι πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας! Η καυστική συμπεριφορά και τα σχόλιά σας μπορεί να πληγώσουν αισθήματα, μέχρι και να καταστρέψουν μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Πριν πείτε μια «αλήθεια», σκεφτείτε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να πάρετε κι εσείς κάποια μαθήματα συμπεριφοράς, αν θέλετε να ωριμάσετε!