Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η επέκταση και η περιπέτεια είναι τα συνήθη χαρακτηριστικά σας, αγαπητοί Κριοί! Αλλά έρχεται μια περίπλοκη όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Άρη και τον Ερμή, στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως να σας προβληματίσει το αν μπορείτε να προχωρήσετε, χωρίς να χάσετε την χαρωπή σας ιδιοσυγκρασία. Η απάντηση θα είναι θετική, αν κάνετε λίγες αλλαγές στις προσεγγίσεις σας. Σας έχει πιέσει ο φόρτος εργασίας, γι’ αυτό ίσως γίνετε επιδειξίες των ικανοτήτων σας. Προτιμήστε τους χαμηλούς τόνους και την ομαδικότητα, αντί να παραμένετε η δύναμη του ενός!

Ταύρος

Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και μαγέψτε, αγαπητοί Ταύροι: Όσο καλή κι αν είναι η προσγειωμένη και πραγματιστική ιδιοσυγκρασία σας, η χαρωπή πλευρά σας είναι πιο «μαγνητική»! Σας βοηθά μια όψη ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον εκφραστικό Ερμή, στον 5ο Οίκο σας της εξωστρέφειας. Μπορείτε να έλξετε περισσότερους συμμάχους, που θα αδημονούν να ενταχθούν στην ομάδα σας. Σε έξαρση θα είναι και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια εστιασμένα στον στόχο… Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε ότι τώρα μπορείτε να εκπληρώσετε περισσότερα από τα όνειρά σας!

Δίδυμοι

Ένα σπάνιο κύμα υπερβολικής ευαισθησίας έρχεται για να σας παρασύρει, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό ευθύνεται η παρουσία του παθιασμένου Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή που σας κυβερνά, στον 4ο Οίκο σας των αισθημάτων. Καθώς η καρδιά σας ανοίγει, ενθαρρύνει κάθε σκέψη έξω από τα τετριμμένα. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέσετε όρια – και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές, για να βελτιώσετε τις προσεγγίσεις σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας!

Καρκίνος

Αδράξτε τις ενέσεις ευφυΐας που πλανώνται στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Να ευχαριστείτε μια ευθυγράμμιση καινοτομίας, ανάμεσα στον πρωτοποριακό Άρη και τον διανοητικό Ερμή στον επικοινωνιακό τομέα σας. Θα είναι ανέφικτο να μην μοιραστείτε τις ενθουσιώδεις προτάσεις σας, καθώς θα βιώνετε το «μόνο όποιος δεν κινείται δεν κερδίζει». Ωστόσο, προτιμήστε να μην ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι. Έτσι θα έχετε επιπλέον όπλα για να δείξετε μετά, αξιοποιώντας τον παράγοντα της έκπληξης!

Λέων

Η σκέψη σας είναι στραμμένη στο χρήμα, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αρμονική ευθυγράμμιση του ορμητικού Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή στην οικονομική σας ζώνη. Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις σχετικές συζητήσεις, ακόμα και για ευαίσθητους τομείς με το ταίρι σας. Μπορεί να είναι δύσκολη η αποστολή σας, ειδικά αν εσείς συνήθως έχετε τα περισσότερα βάση. Όμως πρέπει να μιλήσετε και βρείτε την χρυσή τομή. Είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσετε τελικά τον προϋπολογισμό σας!

Παρθένος

Βγάλτε στην επιφάνεια την ειλικρίνεια και την αμεσότητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Θα δυσκολευτείτε να κρυφτείτε, εξαιτίας της σύμπραξης στο ζώδιό σας του τολμηρού Άρη με τον εκφραστικό Ερμή που σας κυβερνά. Συνηθίζετε να λέτε στους άλλους όσα θέλουν να ακούν, για να εκπληρώνετε τις προσδοκίες τους. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε, χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε την ευθύτητα και θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Οι γνήσιοι φίλοι λένε μεταξύ τους αυτά που πρέπει – και όποιος δεν το εκτιμά, αποχωρεί!

Ζυγός

Άλλο η κατανόηση και άλλο να γίνεστε το «χαλάκι» των άλλων, αγαπητοί Ζυγοί! Μην επιτρέψετε σε κανέναν να πατήσει πάνω σας – και θέστε και στον εαυτό σας την ανάλογη αρχή. Ο πολεμιστής Άρης συμπράττει με τον εξωστρεφή Ερμή, στον 12ο Οίκο σας της αυτοκριτικής. Αν έχετε αντιπαραθέσεις με κάποια άτομα, σας είναι πιο εύκολο να τις χειριστείτε θέτοντας τα όριά σας. Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε: Ας γίνει κατανοητό ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν δικαιούται να επιβάλει τις απόψεις της!

Σκορπιός

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό θα είναι το ζητούμενό σας, με τη συνάντηση του ζωηρού Άρη με τον αγγελιαφόρο Ερμή στον κοινοτικό 11ο Οίκο σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τα καινούργια μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας. Θα έχετε μεγάλη στήριξη και συμπαράσταση, ενώ θα διευρύνετε ανέλπιστα τους κύκλους σας. Δεν αποκλείεται κάπου εκεί να γνωρίσετε και ένα επίδοξο μελλοντικό ταίρι!

Τοξότης

Κάντε την έρευνά σας για τους στόχους καριέρας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό επιτάσσει μια ευθυγράμμιση του διεκδικητικού Άρη με τον καινοτόμο Ερμή, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, καλέστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Κάποιο μεγαλεπήβολο όραμά σας μπορεί να αρχίσει να απογειώνετε, μέσα από συνεργατικό πνεύμα και αμοιβαία ειλικρίνεια. Αντί να αναμένετε από άλλους να απαντήσουν σε ερωτήματά σας, να είστε εσείς αυτοί που θα έχουν απαντήσεις!

Αιγόκερως

Προσέξτε τα σχέδιά σας γιατί θα έχουν ιδιαίτερο βάρος, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια ευθυγράμμιση του τολμηρού Άρη με τον πνευματικό Ερμή, κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Αν θέλετε να δράσετε αυθόρμητα, παρουσιάστε τις ιδέες σας με κέφι και πρωτοτυπία: Έτσι θα μαγνητίσετε το ακροατήριό σας, με την καλή έννοια. Όταν θα φτάσει η στιγμή για να ενταχθούν σε ένα εγχείρημά σας, θα συνωστίζονται ποιος θα μπει στην ομάδα σας!

Υδροχόος

Μόνο εσείς είστε οι καλύτεροι σύμβουλοί σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια δυναμική σύμπραξη του ορμητικοί Άρη με τον εύγλωττο Ερμή, σας καλεί να προωθήσετε εαυτόν τολμηρά. Είναι καιρός να διατυμπανίσετε τα πολλά σας ταλέντα αλλά και να επιθεωρήσετε τις συμφωνίες σας. Μην υποκύψετε στις απαιτήσεις κανενός, αν πρέπει να κάνετε περικοπές στα οράματά σας. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να επαναλάβετε τα όριά σας!

Ιχθύες

Τα μυστικά πρέπει να τα διαφυλάττετε με κάθε τρόπο και με περισσή φροντίδα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό επιτάσσει η σύμπραξη του θαρραλέου Άρη με τον αγγελιαφόρο Ερμή, στον τομέα σας της εμπιστοσύνης. Θα μπείτε στον πειρασμό να πείτε τις πικάντικες ειδήσεις σε έναν φίλο – ή να αφήσετε υπονοούμενα ότι κάτι ξέρετε. Φροντίστε να αντισταθείτε στην παρόρμηση, γιατί θα χαρακτηριστείτε αναξιόπιστοι. Το ίδιο ισχύει και για τη διαφορά, ανάμεσα σε ένα αίτημα και μια απαίτηση: Δεν είναι όλα για δημόσια συζήτηση!