Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Επιβιβαστείτε στο τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Κριοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, κεντρίζει τον 6ο Οίκο της φροντίδας του εαυτού σας και της οργάνωσης. Είναι η στιγμή να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να κάνετε τις υγιείς την καθημερινότητά σας. Μην περιμένετε άλλο για να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης: Θα δείτε τα αποτελέσματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Επίσης, είναι η ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας. Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάζετε τα οφέλη όσο διατηρείτε την θετική οπτική σας!

 Ταύρος

Λάμψτε σαν το διαμάντι που είστε, αγαπητοί Ταύροι! Μην προσπαθήσετε καν να κινηθείτε διακριτικά, γιατί όπου κι αν πάτε, ο προβολέας θα πέφτει επάνω σας. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του πάθους. Οι αίσιες δονήσεις για καινούργιες ενάρξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, γι’ αυτό βρείτε τρόπους να προβληθείτε. Αναδείξτε τα ταλέντα σας και παραμερίστε τις όποιες αναστολές σας. Αν τολμήσετε και με εξωτερική ανανέωση, είναι βέβαιο ότι θα είστε ακαταμάχητοι!

Δίδυμοι

Τι θα έλεγαν οι τοίχοι σας αν μπορούσαν να μιλήσουν, αγαπητοί Δίδυμοι; Με τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, η προσοχή σας στρέφεται στο σπιτικό σας. Αυτή η διάθεση σας κάνει πιο δημιουργικούς, στην ανάγκη να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τους χώρους σας. Δεν σας πειράζει να διαθέσετε χρόνο για να βάλετε αντικείμενα και χρώματα που να αποπνέουν τη ζωηρή ιδιοσυγκρασία σας. Αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Και μην αμελήσετε να προμηθευτείτε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον!

 Καρκίνος

Ανοίξτε τα φτερά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ρίχνει άπλετο φως στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Αποχαιρετίστε την νωχελικότητα και δώστε ώθηση στην κοινωνική ζωή σας, Είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα. Γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές ή να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ζωή είναι πιο απολαυστική όταν δοκιμάζετε νέες εμπειρίες!

Λέων

Μήπως τα έξοδά σας ξεπερνούν το εισόδημά σας, αγαπητοί Λέοντες; Είναι καιρός να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματά σας! Θα σας βοηθήσει η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της εργασίας. Κάντε μια ρεαλιστική επιθεώρηση του προϋπολογισμού σας, για να δείτε πού θα κάνετε περικοπές. Αρχίστε να ερευνάτε για μια καινούργια ή μια δεύτερη απασχόληση, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η προσπάθειά σας θα αποδώσει καρπούς μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στην Παρθένο, σε έξι μήνες από τώρα!

 Παρθένος

Νέα Σελήνη, νέος εαυτός, αγαπητοί Παρθένοι! Από σήμερα αρχίζει η καινούργια αστρολογική χρονιά σας, καθώς ένα καινούργιο φεγγάρι σας εμφυσά φρέσκια ενέργεια. Πρόκειται επίσης για την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου, με το σύμπαν ταγμένο στο πλευρό σας. Τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις σας για τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθούν. Καταγράψτε τους σήμερα και ακολουθήστε αυτό το φεγγάρι σε ενθουσιώδη καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

Ζυγός

Υπάρχουν θέματα που κρύβετε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Στρέψτε σε αυτά την προσοχή σας, για να επιλυθούν και να μην σας απασχολήσουν ξανά στο μέλλον. Θα έχετε την αρωγή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης! Θα είναι ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας, να κάνετε ένα διάλειμμα για να χειριστείτε αυτά τα δαιμόνια. Μην ακούσετε καμία φωνή αρνητισμού, εστιάστε στο να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Ωστόσο, δεν γίνονται θαύματα εν μία νυκτί: Θα χρειαστείτε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στην Παρθένο, σε έξι μήνες από τώρα!

Σκορπιός

Ελάτε σε επαφή με τις πιο ενδόμυχες λαχτάρες σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φωτίζει τον 11ο Οίκο σας των ευχών που συνήθως δεν αποκαλύπτετε. Επίσης, ενισχύει κάθε ομαδικό εγχείρημα και την τεχνολογία. Δεν λένε τυχαία ότι «χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί»… Τώρα μπορείτε να επιδοθείτε στο να εντοπίσετε ομοϊδεάτες, στους κύκλους σας ή τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Όλα τα όνειρά σας μπορεί να απογειωθούν, αν βρείτε τις κατάλληλες επαφές!

Τοξότης

Νιώθετε να πάλλεστε από δημιουργικό οίστρο, αγαπητοί Τοξότες; Να ευχαριστήσετε τη μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που φωταγωγεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και επιτυχιών! Η στιγμή είναι ιδανική για να αποκτήσει κίνηση ακόμα και το πιο τολμηρό σας σχέδιο: Η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία σας καθιστά απόλυτα επικερδείς. Οργανώστε τις επόμενες δράσεις σας, ενημερώστε όσους πρέπει και να είστε βέβαιοι ότι θα έλξετε πολλούς συμμάχους. Μην εκπλαγείτε αν δείτε άτομα με εμπειρία και επιρροή να προστρέξουν για να συμβάλλουν στην αποστολή σας!

Αιγόκερως

Η αλήθεια απελευθερώνει, αγαπητοί Αιγόκεροι. Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Τολμήστε να βγάλετε στην επιφάνεια κάθε καταπιεσμένη σκέψη ή συναίσθημα. Αποχαιρετίστε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε διπλωματικά, για να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία, για να έχετε τα αποτελέσματα που αποζητάτε μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια βουτιά στα «βαθιά», αγαπητοί Υδροχόοι; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αφορά τον 8ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Όσο κι αν δεν είναι του χαρακτήρα σας, ένα συναισθηματικό ρίσκο μπορεί να θεμελιώσει μια σημαντική σχέση σας με προοπτικές. Αν λείπει η οικειότητα από τη ζωή σας, είναι καιρός να αρχίσετε να την εντάσσετε. Κανείς δεν θα σας εμπιστευτεί την καρδιά του, αν δεν είναι βέβαιος ότι θα είστε παρόντες και αργότερα… Τολμήστε να μιλήσετε για όλες τις πτυχές της ζωής: Τις καλές, τις κακές και τις άσχημες. Δοκιμάστε το και δεν θα μετανιώσετε!

Ιχθύες

Έφτασε η στιγμή για «επισημοποιήσεις», αγαπητοί Ιχθύες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενεργοποιεί τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι, τώρα θα νιώσετε ότι έλκετε πολλές και αξιόλογες συνέργειες. Δεν αποκλείεται να προσεγγίσετε περισσότερο και κάποια άτομα που θεωρούσατε μόνο του φιλικού σας κύκλου… Λέτε να είναι το επόμενο έτερό σας ήμισυ;