Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Καιρός να ξεκινήσετε μια επική εκστρατεία βελτίωσης της υγείας σας, αγαπητοί Κριοί! Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο της ευημερίας σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Ξεχάστε συνήθειες της καθημερινότητά σας, όπως οι πίτσες και τα λιπαρά. Πιστοί σας σύντροφοι θα γίνουν τα φρούτα και τα λαχανικά, η εξάσκηση, το χαλάκι σας της γιόγκα και το νερό. Ντυθείτε ανάλογα και αρχίστε να κινήστε. Και ενώ κάνετε τις ασκήσεις ή τις απλωτές σας στη θάλασσα, η θεά του έρωτα θα σας φέρει κοντά και σε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Ταύρος

Η φλόγα σας αναζωπυρώνεται, αγαπητοί Ταύροι! Τα ρομαντικά δείπνα και οι περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα θα επιστρέψουν στη ζωή σας: Να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη της γοητείας και κυβερνήτη σας, που περνά στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα εστιάσετε στην ανέμελη πλευρά της ζωής και όχι στην επίπονη. Θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, που θα έχουν προοπτικές διάρκειας. Οι δεσμευμένοι, δικαιούστε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα!

Δίδυμοι

Η όρεξή σας για αλλαγές… εσωτερικού χώρου θα πάρει τα ηνία, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Αφροδίτη της αισθητικής θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιώντας τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Θα θέλετε ομορφιά και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής, γι’ αυτό θα κάνετε τα επιπλέον βήματα προσέγγισης αυτών των στόχων. Τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και για το περιβάλλον σας, θα τα θέλετε όλα πιο προσεγμένα και πιο θερμά. Να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θαλπωρής έχει τη δυναμική να φέρει πιο κοντά και το αντικείμενο του πόθου σας για τους αδέσμευτους!

Καρκίνος

Οι προσεγγίσεις σας αναμένεται να έχουν τα πιο αποτελέσματα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ζωηρή Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και κεντρίζει τον εξωστρεφή 3ο Οίκο σας. Με τονωμένη την κοινωνικότητά σας, ξεκινήστε με άνετους και πνευματώσεις διαλόγους: Δεν αποκλείεται να καταλήξετε με έναν έρωτα που θα έχει διάρκεια, λίγο πριν κλείσει το φετινό καλοκαίρι. Είναι βέβαιο ότι οι αδέσμευτοι θα βρουν το ταίρι τους, μέχρι τη λήξη αυτού του κύκλου στις 14 Σεπτεμβρίου. Όσο για τα ζευγάρια, να αναμένετε ενθουσιώδη ανταπόκριση για αυτή την τόσο εκφραστική πλευρά σας

Λέων

Νιώθετε να προσεγγίζετε στα όρια της εξουθένωσης, αγαπητοί Λέοντες; Με την εξωστρεφή Αφροδίτη στα εδάφη σας από τις 27 Ιουλίου, ίσως το παρακάνατε στην αναζήτηση ιδιαίτερων εμπειριών… Αλλά τώρα που η θεά της αγάπης θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, θα σας στρέψει στον πιο γήινο ενθουσιασμό. Καιρός να αφήσετε το «έξω» και να περάσετε στο «μέσα». Δεν θα σας αρκεί πλέον μια απρόσωπη οθόνη, θα αποζητήσετε την ουσιαστική προσέγγιση και τις οικείες μυρωδιές. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξωτερικεύει την πιο ρομαντική και προσιτή πλευρά του!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η λαϊκή ρήση λέει ότι «αν δεν αγαπάς τον εαυτό σας, πώς είναι δυνατόν να αγαπήσεις τους άλλους»; Η ένθερμη Αφροδίτη ξεκινά την επίσκεψή της στο ζώδιό σας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το μαγικό της ραβδάκι θα σας αγγίξει: για να φέρει πολλές νέες γνωριμίες, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και πολλές προσωπικές χαρές. Αποζητώντας την ομορφιά, είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε περισσότερο την εμφάνισή σας ή έστω να την ανανεώσετε. Χαρείτε την ηγετική σας θέση, οργανώνοντας ευχάριστες εκπλήξεις για το ταίρι αλλά και τους φίλους σας!

Ζυγός

Μπορείτε να ξεχωρίσετε το συναίσθημα από μια ψευδαίσθησή του, αγαπητοί Ζυγοί; Η πλανεύτρα Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και θα τονώνει τον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Δεν πειράζει αν φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας, για να δείτε για λίγο τη ζωή σαν όνειρο. Θα έχετε την τάση να κοιτάτε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική, κάτι που μπορεί να σας γεννήσει και καινούργια ενδιαφέροντα… Μόνο φροντίστε να διατηρήσετε την επαφή με το ένστικτό σας, προκειμένου να απομακρυνθείτε γρήγορα από ό,τι δεν νιώθετε σωστό και ειλικρινές!

Σκορπιός

Αρχίστε να σκέφτεστε πέρα από τα τετριμμένα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη του συναισθήματος θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου… Ωστόσο, το φως της το ρίχνει στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών και της τεχνολογίας. Κάθε δημιουργικό εγχείρημά σας θα έχει αίσια έκβαση, ακόμα και οι απόπειρες να γίνετε προξενητές για φίλους. Η δική σας προσωπική ζωή απαιτεί πιο χαλαρή και ανοικτόμυαλη προσέγγιση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αποδειχθούν το πιο πολύτιμο εργαλείο για τους αδέσμευτους!

Τοξότης

Είστε έτοιμοι για τις αίθουσες των επισήμων, αγαπητοί Τοξότες; Η ακαταμάχητη Αφροδίτη περνά στην Παρθένο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ανόρθωση του 10ο Οίκου σας της καριέρας, έχει τη δυναμική να σας εντάξει σε κύκλους με ισχύ και επιρροή. Μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να προωθήσετε τον εαυτό σας, γιατί σας αναμένουν εξαιρετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Πολλές ιδέες σας θα πάρουν το πράσινο φως για υλοποίηση, ενώ συνεργάτες και προϊστάμενοι θα αναγνωρίζουν πλέον την αξία σας!

Αιγόκερως

Αρχίστε να εξερευνάτε έξω από τα γνωστά σας όρια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είναι βέβαιο ότι θα ωφεληθείτε πολύ, ενόσω η Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλές επαφές με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να εξελιχθούν σε απρόσμενα ρομάντζα. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο, είναι να έχετε κλείσει όλους τους «λογαριασμούς» σας με το παρελθόν!

Υδροχόος

Ενδώστε στην ανάγκη σας για συμπράξεις κάθε είδους, αγαπητοί Υδροχόοι! Η λάγνα Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για κάθε είδους εξελίξεις και προωθήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά με το ταίρι σας τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ασχοληθείτε με όλες τις πτυχές των οικονομικών, συναισθηματικών αλλά και ψυχαγωγικών θεμάτων. Με την Αφροδίτη παρούσα, είναι δεδομένο ότι θα ανορθωθεί και η ερωτική σας ζωή!

Ιχθύες

Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα φουντώνει, αγαπητοί Ιχθύες! Η ερωτική Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου έχει την πρόθεση να σας θυμίσει ότι το δύο είναι ο αριθμός που κερδίζει… Γι’ αυτό παραμερίστε τις τυπικότητες και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η ανταπόκριση των άλλων, όταν γκρεμίζετε τους τοίχους σας και ανοίγεστε συναισθηματικά. Επειδή μπορεί να έχετε μια τάση κτητικότητας, φροντίστε να μην εκφραστεί με ζήλια προς τους δικούς σας ανθρώπους