Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τολμήστε να διεκδικήσετε την ηγεσία, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης συναντά την μαγνητική Αφροδίτη, στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της δόξας. Να είστε προετοιμασμένοι για πρόσθετες ευθύνες, που θα συνοδεύουν τους καινούργιους ρόλους που θα αναλάβετε. Φροντίστε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όσα αναμένουν κάποιοι από εσάς. Ωστόσο, δεν είστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε αυτόνομα: Ο αποδοτικός διαμερισμός εργασιών είναι προνόμιο της ηγεσίας!

Ταύρος

Το ζώδιό σας είναι συνώνυμο της αφοσίωσης, αγαπητοί Ταύροι. Ωστόσο, είναι μια αξία που πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη της τρυφερότητας, συμπράττει με τον ζωοδότη Ήλιο στον 4ο Οίκο σας των σημαντικών σχέσεων. Είναι καιρός να ταξινομήσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αναλόγως της παλαιότητας και της εμπιστοσύνης τους. Η σταθερή φύση σας ζητά πίστη, εσείς την προσφέρετε στις δόσεις που την λαμβάνετε; Φροντίστε να το κάνετε με γενναιοδωρία, για να μην σας στοιχίσει τις παλιές και δοκιμασμένες σχέσεις σας!

Δίδυμοι

Βάλτε λίγο μέτρο στον τρόπο που εκθέτετε τις απόψεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σας, επιτάσσοντας προσοχή: Μην εκφράσετε συμβουλές, επικρίσεις ή απόψεις αν δεν σας ζητηθούν. Επίσης, τα προβλήματα των άλλων δεν είναι θέματα για σχολιασμό οπουδήποτε. Επειδή και οι τοίχοι έχουν αφτιά, αντισταθείτε στην παρόρμηση να αποκαλύψετε μυστικά. Αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε, καταγράψτε τα στο ημερολόγιό σας – και ως εκεί!

Καρκίνος

Χρειάζεστε πράγματι κάτι ή απλά το θέλετε, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτό το ερώτημα σας θέτει η ευθυγράμμιση της καλαίσθητης Αφροδίτης με τον εγωκεντρικό Ήλιο, στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της πολυτέλειας! Πριν ασχοληθείτε με μια αγορά, επιβεβαιώστε ότι έχετε πληρωμένες τις βασικές υποχρεώσεις σας. Αν χρωστάτε χρήματα, φροντίστε να τα επιστρέψετε. Μετά μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με ένα μικρό δωράκι!

Λέων

Μπορείτε να μην παρασυρθείτε από τα αρχηγικά σας καθήκοντα, αγαπητοί Λέοντες; Αυτό το προκλητικό ερώτημα σας θέτει η ευθυγράμμιση στον ζώδιό σας, του κυβερνήτη σας και εγωκεντρικού Ήλιου με την Αφροδίτη. Ακόμα κι αν λάβετε την ηγεσία με κάποιο τρόπο, προσέξτε να μην κάνετε κατάχρηση της δύναμης που την συνοδεύει. Η γνώση, η επάρκεια και η ταπεινότητα είναι οι αξίες που πρέπει να διέπουν τον άρτιο αρχηγό. Αν δεν τις διαθέτετε, δεν πρόκειται να νιώσετε περήφανοι με τα αποτελέσματα… Κάντε παύση και αναθεωρήστε!

Παρθένος

Μειώστε ταχύτητα και δώστε σημασία στην ομορφιά που βρίσκεται παντού ολόγυρά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη της ομορφιάς στον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, θα σας ωθήσει να «νιώσετε» όλη αυτή τη μαγεία. Φροντίστε να ολοκληρώσετε νωρίς τις υποχρεώσεις σας, για να έχετε αρκετό χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή σας. Ένας περίπατος ή μια κοντινή απόδραση, θα ενθουσιάσουν τις αισθήσεις αλλά και τη διάθεσή σας. Το κάνει αυτό το μαγικό η φύση!

Ζυγός

Είστε από τις πλέον συνεργάσιμες ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου, αγαπητοί Ζυγοί. Ωστόσο, τώρα ενδέχεται να επικρατήσουν τα ηγετικά σας χαρίσματα! Ο χαρισματικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται στον τομέα σας των ομάδων, με την δίκαιη Αφροδίτη που σας κυβερνά. Μπορεί μια ομάδα ατόμων να χρειάζεται ηγέτη και να υποδεικνύει εσάς. Παραμερίστε την ταπεινότητά σας και αποδείξετε ότι είστε οι πλέον ικανοί για να αντεπεξέλθετε. Μοιράστε αρμοδιότητες ανάλογα με τις ικανότητες του κάθε μέλους της ομάδας και είναι βέβαιο ότι θα θριαμβεύσετε!

Σκορπιός

Μην σας φοβίσουν άνθρωποι που είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Διέθετε εξίσου πολλά χαρίσματα, υπολείπεστε μόνο του θάρρους να διεκδικήσετε τα αντίστοιχα πόστα. Η συνάντηση του Ήλιου της αυτοπεποίθησης με την Αφροδίτη της αρμονίας, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Από τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, σας ωθεί να κάνετε την αξιολόγησή σας. Αν χρειαστεί, προσεγγίστε άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε τη γνώμη και τη συμβουλή τους!

Τοξότης

Μην νιώσετε καμία πίεση σε θέσεις ισχύος, αγαπητοί Τοξότες! Η οραματική σκέψη σας έχει τραβήξει την προσοχή των ατόμων που χρειάζεται. Δεν πρέπει να διστάσετε στιγμή, ειδικά αν είστε «διαβασμένοι» και έτοιμοι να δώσετε κάθε είδους απαντήσεις. Το μόνο που θα μπορούσε να κλονίσει την αξιοπιστία σας, είναι να μην φανείτε συνεπείς στα λεγόμενά σας. Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, να ζητήσετε ανάλογο περιθώριο χρόνου: Έτσι θα δείξετε ότι αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα κάθε ανάθεση και θα κερδίσετε πολλούς συμμάχους!

Αιγόκερως

Πρόκειται για συναίσθημα ή για πόθο, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αυτό καλείστε να διαχωρίσετε, με τη βοήθεια μιας συνάντησης του Ήλιου με την ερωτική Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης! Είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα άτομο, για να διαπιστώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να μην αποσπαστεί η προσοχή σας από αυτή την αποστολή. Οι αδέσμευτοι αναζητήστε το έτερό σας ήμισυ, προσθέτοντας στα ζητούμενά σας τον περιπετειώδη χαρακτήρα!

Υδροχόος

Η θέρμη και η ομοψυχία θα διέπει όλων των ειδών τις σχέσεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό θα φροντίσει η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον ζωοδότη Ήλιο, στον τομέα σας των συμπράξεων. Ίσως να νιώσετε μέσα σας, ότι είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραπλανήσετε τον εαυτό σας ως προς την επιλογή σας. Αφήστε λίγο χρόνο να κυλήσει, για να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι ισχύει αυτό που φαίνεται!

Ιχθύες

Η καριέρα σας θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας διερεύνησης, αγαπητοί Ιχθύες. Ο ευφυής Ήλιος συναντά την διπλωμάτη Αφροδίτη, στον επαγγελματικό 6ο Οίκο σας. Αυτή η όψη θα σας ωθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας αλλά και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Αν δεν είστε έτοιμοι, αναζητήστε τώρα τον κατάλληλο τρόπο για να «προπονηθείτε». Η ατμόσφαιρα ευνοεί την ουσία των ζητουμένων σας, γι’ αυτό πρέπει εσείς να κάνετε τις απαραίτητες διαπιστώσεις!