Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως είναι υπερβολική η ταχύτητά σας με ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, αγαπητοί Κριοί; Αυτή μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη στην εξέλιξη της γνωριμίας! Η ορμητικότητα ίσως «κάψει» πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε, κάθε καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Πάψτε να ασχολείστε με το αν θα υπάρξει μέλλον και εστιάστε στο να απολαύσετε το παρόν. Γνωριστείτε καλύτερα και μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο!

Ταύρος

Νιώθετε πιο σαγηνευτικό το κλίμα στον εργασιακό χώρο, αγαπητοί Ταύροι; Είναι γνωστή η ρήση να μην εμπλέκετε τη δουλειά με τη διασκέδαση… Αλλά τα άστρα σας επιτρέπουν να την παρακάμψετε λίγο, αρκεί να μην φτάσετε σε υπερβολές. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε ποιες είναι πιο συμβατές με τα ζητούμενα και το συμφέρον σας. Αν ανοιχτείτε προς το κατάλληλο άτομο, θα ενισχύσετε τον παράγοντα της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας!

Δίδυμοι

Ενίοτε οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν πολύ, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια αιχμηρή αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, ενδέχεται να κάνει καυστικές τις επικοινωνίες σας. Γι’ αυτό αντί να πυροδοτήσετε συγκρούσεις, αναζητήστε μια άλλη διέξοδο για την πνευματική διέγερσή σας. Διαβάστε, ασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού, πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Επίσης, μπορείτε να εξασκήσετε την κοινωνικότητά σας με το να γίνετε εσείς ακροατές των συνομιλητών σας. Αποφύγετε σχολιασμούς και κριτικές, για να βάλετε σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις σας!

Καρκίνος

Μην βιάζεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη με τον Ερμή, σας καλεί να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αναθεώρηση των κινήσεών σας. Κάτι που σας ενθουσίασε, μπορεί τώρα να νιώσετε ότι σας πάει πίσω. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, ερευνήστε πριν πάρετε ένα ρίσκο που σας προκαλεί δισταγμό. Αν κάτι υπερβαίνει τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, δεν είναι καλός σύμβουλος για να πάρετε καίριες αποφάσεις. Δώστε σημασία σε φόβους και παρορμήσεις, δεν είναι απαραίτητο να τα κάνετε όλα σε μία μέρα!

Λέων

Χειριστείτε τις σχέσεις σας με ένα θερμό χαμόγελο, αγαπητοί Λέοντες! Όσο κι αν θεωρείτε ότι μπορεί να σας εμφανίσει ως ευάλωτους, η αλήθεια είναι ότι θα σας δώσει τα ηνία των καταστάσεων. Το πείσμα και η επιμονή δεν θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή. Το ζητούμενό σας είναι να κάνετε τους άλλους να ανταποκριθούν. Και αν θέλετε οι προσεγγίσεις σας να έχουν εξέλιξη, αρκεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να μιλήσετε από καρδιάς. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανακούφιση που θα νιώσετε!

Παρθένος

Μην βιαστείτε να κάνετε άλματα, αγαπητοί Παρθένοι! Καθώς θα μελετάτε τις υποχρεώσεις σας, καλείστε να σκεφτείτε έξω από τα κατεστημένα. Βάλτε σειρά προτεραιότητας στα θέματα που έχουν μεγαλύτερο βάρος και μην βιαστείτε να θεωρήσετε ότι τα έχετε διεκπεραιώσει: Ερευνήστε την πρακτική του ανταγωνισμού ή συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και η πιο ανορθόδοξη συμβουλή μπορεί να αποσοβήσει μια καταστροφή και να σας εκτοξεύσει!

Ζυγός

Είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στην κορυφή, αγαπητοί Ζυγοί! Η ατμόσφαιρα της ημέρας μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας… Αρκεί να μην το παρακάνετε με την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας. Μπορείτε να στηριχτείτε σε συνεργάτες ζωτικής σημασίας, αφού ξέρετε καλά ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα αγαστών συνεργασιών. Ο συνδυασμός της επαγγελματικότητας με την αρμονική φύση σας, θα σας χρίσει νικητές γρήγορα!

Σκορπιός

Προτιμήστε την αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση των θεμάτων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή θα αποδειχθεί σωτήρια στρατηγική, σε μια φάση που θέλετε να προχωρήσετε τα δικά σας εγχειρήματα. Αν ενδώσετε στα δράματα των άλλων, ενδέχεται να υπονομεύσετε οι ίδιοι την πορεία σας. Προτιμήστε να κινηθείτε μόνοι επί του παρόντος, για να μην χάσετε την οπτική της ευρύτερης εικόνας

Τοξότης

Μην δοκιμάσετε καν να χώσετε τον ροζ ελέφαντα κάτω από το χαλί, αγαπητοί Τοξότες! Με την αποδοχή των λαθών σας θα κερδίσετε το σεβασμό των άλλων, ενώ το αντίθετο θα δυσκολέψει κάθε σχέδιό σας. Φυσικά μπορούσατε να είχατε κινηθεί διαφορετικά και με άλλα αποτελέσματα. Αλλά όσο κι αν μετανιώνετε, δεν θα διορθωθεί κάτι. Είναι πιο εύκολο να αποδεχθείτε την όλη κατάσταση, να την αντιμετωπίσετε με χιούμορ και να κερδίσετε τους άλλους στα σημεία!

Αιγόκερως

Μην πέσετε σε παγίδες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη με τον Ερμή, ίσως να σας δυσκολέψει να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τους πειρασμούς. Δεν υπάρχει η περίπτωση να «δοκιμάσετε» μόνο έναν απαγορευμένο καρπό, η αδύναμη φύση σας θα επικρατήσει. Γι’ αυτό είναι πιο συνετό από μέρους σας να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε την επιπλέον έρευνά σας… Θα ανακαλύψετε πόση δημιουργικότητα δίνει η μάθηση διαφορετικών απόψεων και ιδεών!

Υδροχόος

Λειτουργείτε με εικασίες ή έχετε τη γνώση, αγαπητοί Υδροχόοι; Ίσως δυσκολευτείτε να απαντήσετε, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή. Γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε καμία κίνηση πριν επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Δεν θέλετε να τρέχετε με λανθασμένες πληροφορίες, θα καταλήξετε να κυνηγάτε την ουρά σας. Αν εργάζεστε με μια ομάδα, φροντίστε να είστε όλοι συντονισμένοι όσο αφορά τους στόχους αλλά και τις αξίες σας!

Ιχθύες

Μήπως νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι, αγαπητοί Ιχθύες; Η ατμόσφαιρα ενδέχεται να σας δυσκολεύει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Οι ρομαντικές σκέψεις και το κοινωνικό σας ημερολόγιο, μπορεί να σας αποσπούν και να υπονομεύουν την παραγωγικότητά σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να επικεντρώνεστε σε μία υποχρέωσή σας κάθε φορά, ώστε να προλαβαίνετε να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας!