Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η αγάπη και η περιπέτεια παίρνουν τα ηνία των ενδιαφερόντων σας, αγαπητοί Κριοί! Μια ρόδινη συνεύρεση της γοητευτικής Αφροδίτης με τον Δία της διεύρυνσης, κεντρίζει τους τομείς σας των ταξιδιών και του ρομάντζου. Ίσως είναι καιρός να αποκαλύψετε επιτέλους το συναίσθημά σας για εκείνο το ιδιαίτερο άτομο: Ακόμα κι αν η έλξη δεν είναι αμοιβαία, θα ξέρετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω. Αν διατηρείτε μια σχέση εξ αποστάσεως, τολμήστε να μπείτε στο αεροπλάνο και να εξαλείψετε τη διαφορά χιλιομέτρων που σας χωρίζει!

Ταύρος

Βγείτε από το λαγούμι που απομονώνεστε ή δουλεύετε, αγαπητοί Ταύροι! Το σύμπαν σας καλεί να αναμιχθείτε με τον κόσμο: Να μιλήσετε με φίλους σας που έχετε παραμελήσει, να συναντηθείτε με όλους εκείνους τους ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους. Με την ερωτική Αφροδίτη να συναντά τον Δία της επέκτασης, οι ζώνες σας του συναισθήματος γίνονται πρωταγωνιστές. Κάθε είδους κοινωνική δραστηριότητα αυτή την περίοδο, θα σας κάνει περισσότερο καλό κι από ένα δυνατό μασάζ!

Δίδυμοι

Εστιάστε στις ουσιαστικές επαφές και όχι στη «λογοκρισία» του εαυτού σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τα άστρα ορίζουν ως πιο σημαντικό το να καταφέρετε να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας, από το να προσπαθείτε να τις ωραιοποιήσετε. Μιλήστε ανοικτά για όσα έχετε στο μυαλό αλλά και την καρδιά σας. Μια αρμονική συνάντηση της εύγλωττης Αφροδίτης με τον Δία της ειλικρίνειας, θα σας παράσχουν την κατάλληλη ώθηση και την απαραίτητη διπλωματία: Κάντε τις προσεγγίσεις σας τώρα, που το σίδερο είναι ακόμη ζεστό!

Καρκίνος

Καθετί «λιγότερο» είναι καλύτερο και προτιμητέο, αγαπητοί Καρκίνοι! Τα άστρα σας συστήνουν να ανακαλύψετε την απόλαυση της απλότητας. Για παράδειγμα, αντί να αγοράσετε ένα τεράστιο και πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια, προτιμήστε ένα και μοναδικό τέλειο τριαντάφυλλο. Η καλαίσθητη Αφροδίτη που σας κυβερνά, σχηματίζει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον Δία. Τα λιτά και ήρεμα θα σας κάνουν πιο χαλαρούς και προσηνείς. Έτσι θα παραμεριστεί και το άγχος σας, για να εκφράσετε κάποια πράγματα που θέλετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο!

Λέων

Είστε διατεθημένοι να πάρετε ένα ρίσκο στην αρένα του έρωτα, αγαπητοί Λέοντες; Σήμερα μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα! Ο αισιόδοξος Δία από τη ζώνη σας της τόλμης, συναντά την ερωτική Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Δεν θα κερδίσετε ποτέ αν δεν παίξετε. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή να χάσετε τη σύνεσή σας… Τα συναισθήματά σας θα σας δείξουν το δρόμο, για να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να εκφραστείτε όσο ανοικτά θέλετε!

Παρθένος

Η τρυφερή σας πλευρά θα βγει στην επιφάνεια, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό θα φροντίσει η συνάντηση της συμπονετικής Αφροδίτης με τον Δία της διεύρυνσης, στους τομείς της διαίσθησης και του σπιτικού σας. Ενδώστε στην παρόρμησή σας να προσεγγίσετε με κατανόηση τους ανθρώπους που αγαπάτε, χωρίς να βάλετε όρια στον συναισθηματισμό σας. Θα νιώσετε να ενδυναμώνονται οι σχέσεις σας, αρκεί να ξεπεράσετε τις όποιες φοβίες σας. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για όλα!

Ζυγός

Όσο κι αν θέλετε να φανείτε σκληροί στον έρωτα, δεν πρόκειται να τα καταφέρετε, αγαπητοί Ζυγοί! Μια τρυφερή συνάντηση της κυβερνήτου σας της Αφροδίτης με τον επεκτατικό Δία, θα σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε ανεπιφύλακτα όλο το συναίσθημά σας. Ακόμα κι αν έχετε κάνει πρόσφατα μια γνωριμία, μην διστάσετε να καταστείλετε τις άμυνές σας. Η δημιουργική σας διάθεση είναι αρκετή για να έχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης καινούργιου έρωτα, να θυμάστε ότι η αγάπη ανθίζει και μέσα από γνήσιες φιλίες.

Σκορπιός

Συζητήστε ανοικτά τους επαγγελματικούς και οικονομικούς προβληματισμούς σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα έχετε τη βοήθεια της γοητευτικής Αφροδίτης και του Δία των επεκτάσεων, που συναντώνται στους τομείς σας της καριέρας και των χρημάτων. Ούριος άνεμος θα σας ξεσηκώσει, γι’ αυτό τολμήστε να μιλήσετε για όσα σας καταπιέζουν ή όσα οραματίζεστε. Η εύνοια του σύμπαντος θα φροντίσει για την επιτυχία των ζητουμένων σας. Όσο πιο ατρόμητα δράσετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα βλέπετε εκεί που άλλοτε υπήρχαν εμπόδια!

Τοξότης

Τι πραγματικά αναζητάτε, αγαπητοί Τοξότες; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε, είναι γύρω και μέσα σας… Αν τις ψάχνετε σε περιορισμένους «χώρους» ή αναμένετε να σας τις δώσουν οι άλλοι, δεν θα τις πάρετε ποτέ! Η γενναιόδωρη Αφροδίτη από τον παγκόσμιο 9ο Οίκο σας, σχηματίζει ένα τέλειο τρίγωνο αρμονίας με τον απεριόριστο Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο και τα κριτήρια των ερευνών σας, σκεφτείτε λίγο έξω από τις τετριμμένες πρακτικές σας. Δεν αποκλείεται να σας προκύψουν και κάποια ταξίδια, με την κυριολεκτική ή τη μεταφορική έννοια του όρου. Το σύμπαν απαιτεί πλέον από εσάς να πάρετε τα ηνία της ζωής σας!

Αιγόκερως

Πόσα επεξεργάζεστε στο μυαλό σας εδώ και καιρό, αγαπητοί Αιγόκεροι; Πλέον θα βρουν τη διαδρομή τους για να βγουν από το στόμα σας και να περάσουν σε όλο τον κόσμο! Όσο κι αν επιστρατεύετε το χιούμορ σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες, είναι καιρός να αποδεχθείτε ότι έχετε και την τρωτή πλευρά σας. Η τρυφερή Αφροδίτη συναντά τον τυχερό Δία, δίνοντάς σας όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το άλμα εμπιστοσύνης!

Υδροχόος

Πάντα θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, αγαπητοί Υδροχόοι. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι ότι πολλές φορές η εικόνα είναι απατηλή! Με τον Δία της αυτοπεποίθησης να συναντά την πονηρή Αφροδίτη, η αγάπη θα πλανάται στην ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό καλείστε να πάρετε την προσοχή σας από την εμφάνιση και να εστιάσετε στον χαρακτήρα σας. Θα πετύχετε περισσότερα με το βλέμμα αλλά και τον τρόπο που θα εκφράσετε όσα έχετε να πείτε!

Ιχθύες

Οι ευκαιρίες για ανέλιξη της καριέρας σας θα φτάνουν από παντού, αγαπητοί Ιχθύες… Ωστόσο, δεν πρέπει να στραφείτε στην εργασιομανία σας! Η αίσια συνάντηση του επεκτατικού Δία με την ισορροπητική Αφροδίτη, θα κατευθύνει την προσοχή σας προς την ευημερία σας. Η υπερβολική δουλειά πιέζει τον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης της έντασής σας. Δεν υπάρχει μόνο η γυμναστική για να κινήσετε το σώμα σας, δοκιμάστε τον χορό ή τη γιόγκα στο πάρκο!