Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η ατίθαση φύση σας είναι αδάμαστη, αγαπητοί Κριοί! Θα βρεθείτε υπό την επήρεια ενός τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Θεωρήστε δεδομένο ότι θα ηγηθείτε της ομάδας και οι άλλοι θα ακολουθούν πιστά τις κινήσεις σας. Αρκεί να πάρετε την απόφαση και να βγείτε από το καβούκι σας. Ακόμα και στην ρομαντική αρένα θα έχετε επιτυχία, ακόμα κι αν θεωρούσατε ότι χάσατε τον στόχο σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην «καείτε» αν αποφασίσετε να παίξετε με τη φωτιά!

Ταύρος

Η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από αρκετή αυτοπεποίθηση, ώστε να μην επηρεάζεστε συνήθως από συναισθήματα ζήλιας. Αγαπητοί Ταύροι, αν νιώσετε ένα τέτοιο κέντρισμα, το σύμπαν σας καλεί να μην το αγνοήσετε αλλά να το χειριστείτε παραγωγικά. Ίσως η ζήλια αυτή να ενέχει μια κρυφή επιθυμία, που είναι καιρός να την βγάλετε στην επιφάνεια. Η γνώση ενισχύει την αυτογνωσία, που το ζώδιό σας ενισχύει με κάθε ευκαιρία!

Δίδυμοι

«Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται» λένε, αγαπητοί Δίδυμοι. Θα έχετε την ευκαιρία να το πιστοποιήσετε: Θα συναντήσετε ένα άτομο που εκτιμά τις πεποιθήσεις σας και σας ωθεί να σκέφτεστε πιο εντατικά. Η ευνοϊκή συνάντηση του Ήλιου με τον προσαρμοστικό Δία, θα αποτελέσει το αεράκι που θα φουντώσει τη σπίθα ανάμεσά σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το άτομο, γιατί δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον επόμενο καλό σας φίλο ή το ταίρι σας!

Καρκίνος

Αντισταθείτε στην τάση σας να παρασύρεστε από τις απόψεις και τις επιθυμίες των άλλων, αγαπητοί Καρκίνοι! Το σύμπαν σας συμβουλεύει να μείνετε στα γεγονότα και μόνο: Να προσγειωθείτε στο ρεαλισμό και να κρατήσετε τα σχέδιά σας όσο πιο απλοϊκά γίνεται. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, φροντίστε να έχετε στήσει στιβαρά θεμέλια πριν περάσετε στο χτίσιμό του. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, για να αρχίσετε σύντομα να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας!

Λέων

Μην σκεφτείτε καν να ακολουθήσετε τους πολλούς ή να δώσετε σημασία στα σχόλια τρίτων, αγαπητοί Λέοντες! Ένα αίσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας καλεί να χαράξετε εσείς καινούργια λαμπερά μονοπάτια που θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Θα εντυπωσιάσετε τόσο όπου βρεθείτε, που θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά τα όνειρά σας με τον ελάχιστο κόπο. Τολμήστε να «ζωγραφίσετε» έξω από τις γραμμές, τολμήστε να επαινέσετε τον εαυτό σας για την καλή δουλειά!

Παρθένος

Το νωχελικό πλανητικό σκηνικό θα σας δυσκολέψει ακόμα και να σηκωθείτε από το κρεβάτι, αγαπητοί Παρθένοι! Και να σηκωθείτε, θα επιστρέψετε πολύ σύντομα. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ενδώσετε στην οκνηρή σας διάθεση. Αντικειμενικά, αυτή δεν θα είναι μια παραγωγική μέρα για εσάς. Υποκειμενικά, θα κάνετε μεγάλα βήματα στο συντονισμό με το συναίσθημά σας και στην επεξεργασία θεμάτων που σας απασχολούν. Μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας μπορεί να σας βοηθήσει, στο να βάλετε λέξεις σε όσα δυσκολεύεστε να εκφράσετε.

Ζυγός

Είστε από τα πλέον δημοφιλή και περιζήτητα άτομα όταν το θελήσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας προσδώσει τόσο μαγνητισμό που θα σαγηνεύσετε τα πλήθη όπου βρεθείτε. Ανοίξτε συζητήσεις επί παντός επιστητού, γιατί δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα αποδειχθούν ευεργετικές για το μέλλον σας. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει απαγορευτικό ανάμεσα στη διασκέδαση και τη δουλειά!

Σκορπιός

Όση χάρη κι αν διαθέτετε, δεν συγκρίνεται με τη δύναμή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η συνεύρεση του Ήλιου με τον Δία θα κεντρίσει τον τομέα της καριέρας σας και θα αφυπνίσει την ανταγωνιστική σας ορμή. Είστε νικητές εξ αρχής, γιατί να το αρνηθείτε; Αλλά αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην θίξετε άλλους ανθρώπους στην πορεία σας προς την επιτυχία. Η διπλωματία σας είναι κάπως άγνωστη έννοια, γι’ αυτό πρέπει να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να την υιοθετήσετε: Δεν πρέπει να κάψετε γέφυρες με πολύτιμες επαφές, θα κλείσετε πόρτες που θα ανοίξουν το μονοπάτι για το μέλλον σας!

Τοξότης

Όλα πιο πολλά, πιο γρήγορα, πιο δυνατά! Αγαπητοί Τοξότες, ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στον Ήλιο και τον γενναιόδωρο Δία, μπορεί να επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις σε ένα από τα εγχειρήματά σας. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας και κάντε όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις, για να ξεκολλήσετε από το έδαφος και να μπείτε πρωτοπόροι της ομάδας σας. Κανείς δεν θα σας φέρει αντίρρηση, αν παρουσιάσετε ένα οργανωμένο σχέδιο. Μην ξεχάσετε να εντάξετε τη διασκέδαση σε όλες τις κινήσεις σας!

Αιγόκερως

Πόσο βαθιά στην ψυχή σας μπορείτε να δείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας βοηθήσει να φορτίσετε με θετικό πρόσημο αυτή την πορεία. Θα ευδοκιμήσει κάθε διαπροσωπική σχέση σας και θα νιώσετε γνήσια οικειότητα. Η εσωτερική σας αισιοδοξία θα σας επιτρέψει να διαλύσετε τις σκιές και να χειριστείτε όσα συναισθήματα κρύβετε κάτω από το χαλί. Ο συναισθηματισμός σας ενδέχεται να σας κάνει μέχρι και εξομολογητές για άλλους ανθρώπους!

Υδροχόος

Ζωγραφίστε έξω από τις γραμμές, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας καλεί να φανείτε τολμηροί όσο αφορά τις σχέσεις σας. Ο ενδόμυχος ρομαντισμός σας μπορεί να σας στρέφει στον συντηρητισμό κάποιες φορές… Αλλά γιατί να μην επιλέξετε να δοκιμάσετε κάποιες από τις προτάσεις του ταιριού σας, για βελτίωση της σχέσης σας; Αν είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε αν κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία: Εκεί θα έχετε κοινές και κάποιες από τις πιο εκκεντρικές φαντασιώσεις σας!

Ιχθύες

Έχετε διάθεση «παραπλάνησης» των άλλων για τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, αν είστε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στους στόχους σας, πολύ σύντομα θα έχετε εσείς το πάνω χέρι σε κάθε «παρτίδα» που θα παίξετε. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας ωθήσει σε νέους τρόπους χειρισμού των πραγμάτων, που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα έσοδα ή και πιο γρήγορη ανέλιξή σας στην κλίμακα της ηγεσίας!