Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προσεγγίστε ξανά τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, αγαπητοί Κριοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 7 Ιουλίου στη ζώνη του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων. Αλλά πλέον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και απαλύνει τις αιχμηρές γωνίες στις σχέσεις σας. Μόλις ανταλλάξετε και τις απαραίτητες απολογίες, θα δείτε ότι οι ελπίδες αναπτερώνονται και όλα θα αποκτήσουν ξανά θετικό πρόσημο!

Ταύρος

Επιστροφή στην ομαλότητα και την αρμονία, αγαπητοί Ταύροι! Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας ίσως πέρασαν δοκιμασίες και εντάσεις, από τις 7 Ιουλίου που ο Ερμής κινιόταν με ανάδρομη πορεία. Τώρα γυρίζει ορθόδρομος και μαζί του επιστρέφει η έμπνευσή σας και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα και να ξαναβρείτε το κοινό σας, χωρίς να ακούγεστε νευρικοί ή εριστικοί.Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε περήφανοι που επανέρχεστε στην ομαλή ροή των σχέσεών σας!

Δίδυμοι

Είναι γεγονός ότι περάσατε δυσκολίες όσο αφορά τα χρήματά σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Δίδυμοι. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον οικονομικό σας τομέα από τις 7 Ιουλίου, ίσως αναγκαστήκατε να σφίξετε κι άλλο το ζωνάρι σας. Τώρα που ο αγγελιαφόρος πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία, θα επιστρέψει και η αισιοδοξία για τα επόμενα βήματά σας. Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια, θα αξιοποιήσετε και όσα μαθήματα πήρατε ως τώρα. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας και όσα έπονται θα είναι πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

Καρκίνος

Πόσο εκτροχιάστηκαν οι επικοινωνίες σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται ο εκφραστικός Ερμής που κινιόταν ανάδρομος, αρχικά στον Λέοντα αλλά από τις 19 Ιουλίου μέσα στο ζώδιό σας. Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία, οι προσπάθειες να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο. Πλέον θα απομακρυνθούν όσοι σας αμφισβήτησαν, ενώ θα αποκτήσετε πιο σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας. Έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας!

Λέων

Κάντε ένα τολμηρό βήμα προς τον κόσμο από σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ερμής της διάνοιας κινιόταν ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 7 Ιουλίου, ενώ πέρασε με την όπισθεν στον Καρκίνο από τις 19 του μήνα. Η πρόθεσή του ήταν να ξαναδείτε το πλάνο της ζωής σας, για να εντοπίσετε ποια λάθη κάνατε στη διαδρομή. Αυτός ο κύκλος κλείνει πλέον με την επιστροφή του σε ορθή πορεία και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Τα σενάρια περνούν στον ρεαλισμό και να καλείστε να δώσετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας και τα ζητούμενά σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η Νέα Σελήνη, που θα αναδυθεί στο ζώδιό σας: Βγάλτε τα φίλτρα και πείτε την αλήθεια της καρδιάς σας!

Παρθένος

Αναρωτιέστε από πού προέρχεται η ανακούφιση που νιώθετε, αγαπητοί Παρθένοι; Ο αγγελιαφόρος Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του, που έβαζε φραγμούς στις επαγγελματικές και τεχνολογικές σας κινήσεις για επέκταση. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας καλεί να στοχεύσετε και πάλι ψηλά. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, κάντε όποιες αγορές χρειάζεστε, βελτιώστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Διαδικτυακά και ρεαλιστικά, θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται!

Ζυγός

Αποχαιρετίστε το χάος και τις εντάσεις από την επαγγελματική σας ζώνη, αγαπητοί Ζυγοί! Από τις 7 Ιουλίου που ο Ερμής πορευόταν ανάδρομος, ίσως αντιμετωπίσατε ρωγμές και αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας. Πλέον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και θα δείτε να κάνετε βήματα προόδου. Δεν αποκλείονται εξάρσεις παραγωγικότητας, γι’ αυτό εστιάστε στη διαύγεια της σκέψης σας. Ίσως να σας γίνει απρόσμενα μια σχετική πρόταση τις επόμενες μέρες… Αδράξτε τη!

Σκορπιός

Μην διχάζεστε άλλο για τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία από τις 7 Ιουλίου. Αυτό καθυστέρησε ή ακινητοποίησε κάποια από τα επαγγελματικά ή ταξιδιωτικά σχέδιά σας, προκαλώντας πίεση. Ωστόσο, από σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη η ενδελεχή επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή

Τοξότης

Συντονιστείτε και πάλι με την αυτοπεποίθησή σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία που ακολουθούσε από τις 7 Ιουλίου, και σας έκανε επιφυλακτικούς για σημαντικές κινήσεις. Η ορθόδρομη στροφή του επικοινωνιακού πλανήτη θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για επιτυχία, όπως και νέες συνεργασίες για μεγάλες εισπράξεις! Πλέον θα βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας ξεκαθαρίζουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και πιο αίσιο!

Αιγόκερως

Τινάξτε την αρνητική ενέργεια από το περιβάλλον σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αρμονία της ζωής σας συνάντησε δυσκολίες από τις 7 Ιουλίου, που ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και ανορθώνει τους τομείς των συνεργιών σας. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, να εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας, προχωρήστε στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι – και εστιάστε στον διάλογο, όχι στον μονόλογο!

Υδροχόος

Μήπως έχετε αμελήσει τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι; Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση! Ο συνετός Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, μετά τον ανάδρομο κύκλο του από τις 7 Ιουλίου. Ίσως να μην προσέχατε την κατανάλωση φαγητού ή ποτού, να είχατε παραμελήσει την εξάσκησή σας. Πλέον θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες, με αλλαγές που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

Ιχθύες

Το πάθος σας επιστρέφει δριμύτερο, αγαπητοί Ιχθύες! Από σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του και σας απελευθερώνει από δεσμά και πιέσεις. Επειδή νιώθετε ότι κάποια πράγματα σας βαραίνουν, να ξέρετε ότι τις επόμενες μέρες θα καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε. Αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να επιστρέφει και μια πρώην αγάπη ή να συναντάτε απρόσμενα ένα ρομαντικό ενδιαφέρον!