Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η ειλικρινής ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή, αγαπητοί Κριοί… Αλλά η ορμητικότητά σας ίσως να μην σας κάνει ιδεώδεις ως ομαδικούς παίκτες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει μια όψη ροής με τον επιθετικό Άρη, που δεν ευνοεί πολύ τη διακριτικότητα από μέρους σας. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, οι υπόλοιποι δεν θα το δουν από αυτή την σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, τουλάχιστον μην τους θίξετε. Μια ευγενική προσέγγιση μπορεί να τους μετατρέψει σε πιστούς θαυμαστές σας!

Ταύρος

Κάντε μια ανάπαυλα από τον φόρτο εργασίας και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε ανάγκη από ξεκούραση για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας, πριν φτάσετε στο σημείο να εξουθενωθείτε ή και να αρρωστήσετε. Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικά επείγον, τα πάντα μπορούν να περιμένουν. Κάντε αποτοξίνωση από όσους και όσα σας πιέζουν, περάστε λίγο χρόνο στο αγαπημένο σας καφέ ή κάντε βόλτες στα μαγαζιά. Ξέρετε, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όσους εξαρτώνται από εσάς, να γίνουν πιο αυτοσυντηρούμενοι

Δίδυμοι

Παραμείνετε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν σας λείπουν οι ευκαιρίες, απλώς τις αναζητάτε σε λάθος μέρη. Αν αλλάξετε κατεύθυνση, θα εντοπίσετε τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό – χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την διπλωματική πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία που αξίζει να λάβετε υπόψιν σας!

Καρκίνος

Ερευνήστε και θα βρείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με λίγη διαδικτυακή έρευνα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα εγχείρημα που σας ενθουσιάζει. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τους περισπασμούς που θα ξεπετάγονται – όσο δελεαστική κι αν είναι η προσφορά για την Κόστα Ρίκα. Όταν είστε έτοιμοι, συγκαλέσετε σύσκεψη και θα αφήσετε τους πάντες άφωνους. Η ηγετική προσέγγισή σας θα αναλάβει τα ηνία, για να περάσουν τα σχέδιά σας από το χαρτί στην υλοποίηση!

Λέων

Να επιλέγετε με σύνεση τις λέξεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη στρατηγική για τις συνέργειες, αλλά η υπερβολική έκθεσή της μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Μπορείτε να πείτε την αλήθεια αν δεν μπερδεύετε τα γεγονότα με απόψεις, ενώ θα πρέπει να αφήσετε το περιθώριο έκφρασης και στις άλλες πλευρές. Επειδή κάθε διάλογος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία, αποφύγετε να μπείτε σε ευαίσθητα θέματα – για χάρη της ειρήνης και μόνο!

Παρθένος

Ο γνήσιος εαυτός σας είναι ο πιο σαγηνευτικός, αγαπητοί Παρθένοι! Με τον μαγνητισμό που θα αποπνέετε, τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έλκονται να φάνε από το χέρι σας. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύς σας. Η Σελήνη συναντά τον λάγνο Άρη και κεντρίζουν τις περιπετειώδεις πτυχές σας. Γι’ αυτό αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, προσέξτε τις επιλογές σας. Εστιάστε σε άτομα που θα έχουν να προσφέρουν τουλάχιστον όσα κι εσείς!

Ζυγός

Το πάθος σας αναφλέγεται και βγαίνει στην επιφάνεια, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός και ο μαγνητισμός σας θα έλκει ορδές θαυμαστών. Αν έχετε ήδη υπόψιν σας ένα ιδιαίτερο άτομο, αυτή είναι η στιγμή να μετατρέψετε το διακριτικό φλερτ σε κάτι πιο ξεκάθαρο. Για τους δεσμευμένους, ο ορμητικός Άρης θα σταθεί αρωγός για να εκφράσετε τους πόθους σας. Όσο καιρό κι αν είστε με το ταίρι σας, η υπενθύμιση είναι το καλύτερο αφροδισιακό!

Σκορπιός

Πρέπει να μπει τάξη στο σπιτικό σας, αγαπητοί Σκορπιοί: Χρειάζεστε ταχύτητα και οργανωτικές κινήσεις, όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων! Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα δεν χρησιμοποιείτε ποτέ, μέχρι να δημιουργήσετε ένα άρτιο οικιακό περιβάλλον. Η τακτοποίηση θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τα πάντα πιο εύκολα αν αξιοποιήστε τους χώρους σας. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μέχρι και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο!

Τοξότης

Ακονίστε τα βέλη σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια όψη δράσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ενδιαφέροντες στόχους. Αρκεί να εστιάσετε την ενέργειά σας και να καταγράφετε όλες τις δημιουργικές ιδέες σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Κλείστε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και χαμηλώστε το τηλέφωνό σας, μέχρι να νιώσετε ότι ολοκληρώσατε όλη αυτή την πνευματική διεργασία!

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε την έξαρση της πειθούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ατμόσφαιρα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να φορτιστεί με επιπλέον ενέργεια και δεν πρέπει να ακουστείτε εριστικοί. Χωρίς να είναι αυτές οι προθέσεις σας, μπορεί να φανείτε σκληροί στις συμβουλές σας προς ένα άτομο του στενού κύκλου. Προτιμήστε να παράσχετε στήριξη, δείχνοντας ότι νοιάζεστε αρκετά ώστε να το εκφράσετε. Επειδή η στιγμή έχει μεγάλη σημασία, να ξέρετε ότι αυτή η αλλαγή στην προσέγγισή σας θα ωφελήσει πολύ την ενδυνάμωση των σχέσεών σας!

Υδροχόος

Γνωρίζετε τους περίοικους της γειτονιάς σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Με την κοινωνική Σελήνη να συναντά τον αυθόρμητο Άρη, ακόμα και οι άγνωστοι μπορεί να γίνουν γρήγορα οι καινούργιοι φίλοι σας! Ανοίξτε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση όσο περιμένετε να ετοιμάσουν τον καφέ σας, καλημερίστε τους γείτονες όταν βγάζετε τα σκουπίδια. Δεν βλάπτει να ξέρετε τα ονόματά τους, για μια δύσκολη στιγμή ή μια κοινωνική συνάθροιση στην αυλή ή το μπαλκόνι σας. Να θυμάστε ότι ένα κομπλιμέντο είναι αρκετό για να σπάσει τον πάγο!

Ιχθύες

Μήπως τα χρήματα γλιστρούν από τα χέρια σας, αγαπητοί Ιχθύες; Οι απερίσκεπτες δαπάνες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, αν συνεχίσετε να είστε θύματα των παρορμήσεών σας. Αντί να σπαταλάτε χρόνο «κοιτώντας» τις βιτρίνες, εστιάστε την ενέργειά σας στην εύρεση νέων πηγών εισοδήματος. Οι συμπαντικές δονήσεις θα ενισχύσουν την προσπάθειά σας, ένα καινούργιο εγχείρημα έχει τη δυναμική να σας κάνει υποψήφιους για προαγωγή. Η διευθέτηση εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει επιπλέον την πρόοδό σας, γι’ αυτό εστιάστε και ξεκινήστε!