Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Παραμείνετε ψύχραιμοι και επαγγελματίες, αγαπητοί Κριοί! Με τη διπλωματική Αφροδίτη να συγκρούεται με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να γίνετε θύματα εκμετάλλευσης. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια συναισθηματική σύγκρουση ή να κερδίσει από εσάς μέσω προκλήσεων. Αντισταθείτε σε αυτές τις στρατηγικές, γιατί θα χάσετε τη δύναμη και την αξιοπιστία σας αν ενδώσετε. Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με ένα φιλικό άτομο που σας στηρίζει, για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας!

Ταύρος

Κινδυνεύετε από υπερχείλιση σπουδαίων ιδεών, αγαπητοί Ταύροι! Η πολυμήχανη Αφροδίτη πατά στην κινούμενη άμμο του ανάδρομου Ερμή και τις επικοινωνίες σας. Πρέπει να εξηγήσετε τα σχέδιά σας με πιο απτές λεπτομέρειες, σαν να απευθύνεστε σε 10χρονα. Είναι πιθανό να λάβετε βοήθεια από μακριά, γι’ αυτό μην εκτρέψετε τον άγνωστο αριθμό που σας καλεί στο φωνοκιβώτιο. Αν δεν λάβετε κλήση, σηκώσετε εσείς το τηλέφωνο και ελάτε σε επαφή με εκείνο το άτομο που θα ακούσει τις ιδέες σας: Το πιο πιθανό είναι να το ενθουσιάσετε!

Δίδυμοι

Μην επιτρέψετε σε μικρά εμπόδια να ρίξουν τη διάθεσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια σύγκρουση της δημιουργικής Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να κεντρίσει το συνωμοτικό ταμπεραμέντο σας. Για να μην επικρατήσει η απαισιοδοξία ή ο αρνητισμός, στραφείτε σε ένα άτομο που σας βοηθά να παραμένετε ρεαλιστές. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανορθωθεί, αν στραφείτε προς κάτι που αγαπάτε. Η έκφραση των επιθυμιών σας είναι το κλειδί για να θελήσουν οι άλλοι να σας βοηθήσουν να πραγματώσετε τα όνειρά σας!

Καρκίνος

Μην το παρακάνετε με την καλή σας διάθεση να βοηθάτε τους πάντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ερασιτεχνική ψυχοθεραπεία θα σας εξαντλήσει – και αποτελεί ρίσκο το αποτέλεσμα στο άλλο άτομο. Μια σύγκρουση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, σας καλεί να εστιάσετε στη δική σας ζωή και μόνο επί του παρόντος. Το πιο πιθανό είναι να δείτε τους άλλους να επιλύουν τελικά οι ίδιοι τα θέματά τους. Με αυτή τη στρατηγική και αλλάζοντας τη δική σας προσέγγιση, θα αλλάξετε και των άλλων!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια νωχελική διάθεση στο μέσο της εβδομάδας δεν σας επιτρέπει να είστε όσο παραγωγικοί θα θέλατε. Μια σύμπραξη της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στο βραδυκίνητο 12ο Οίκο σας, καθιστά απαραίτητη την ξεκάθαρη επικοινωνία. Θα χάσετε το κοινό σας αν μπαίνετε σε πολλές λεπτομέρειες ή σας παρασύρει το συναίσθημα, γι’ αυτό περάστε στο θέμα. Αν έχετε κάποια επαγγελματική παρουσίαση, στήστε ένα πλάνο για να μην βγείτε εκτός θέματος. Αργότερα, χαρίστε στον εαυτό σας ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο για να χαλαρώσει!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα αξιοποιήσετε καλύτερα τη ρομαντική σας διάθεση αν φανείτε έξυπνοι στις επιλογές σας! Μια σύγκρουση του ανάδρομου Ερμή και την ερωτική Αφροδίτη, μπορεί να σας ωθήσει σε προβληματικές καταστάσεις. Μπορεί να θαυμάζετε τα γοητευτικά άτομα που θυμίζουν αστέρες του Χόλιγουντ… Αλλά ενδείκνυνται σε μικρές δόσεις για ανθρώπους με τη δική σας τελειομανή ιδιοσυγκρασία. Προτιμήστε να βγείτε με τους φίλους σας, προκειμένου να αποφύγετε κάθε είδους δράμα!

Ζυγός

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό, προσθέστε την προσωπική σας πινελιά σε ό,τι κάνετε! Αγαπητοί Ζυγοί, είστε κοντά πλέον στη γραμμή τερματισμού. Η συνάντηση της Αφροδίτης που σας κυβερνά με τον ανάδρομο Ερμή, σας καλεί να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητές σας για να αγγίξετε την επιτυχία. Το κλειδί της ισορροπίας ανάμεσα στο μυαλό και τους στόχους σας, είναι η ζεστή επαφή με όσους βρεθούν στον περίγυρό σας. Η κατανόηση και η θερμή προσέγγισή σας θα χαλαρώσει τους πάντες. Το κλίμα καλής θέλησης θα σας ανοίξει τον δρόμο προς όποια κατεύθυνση θέλετε να πορευτείτε στη συνέχεια!

Σκορπιός

Η μαγική λέξη για εσάς, είναι το «ταξίδι»… Αλλά δεν αφορά μαγικά χαλιά και μακρινούς προορισμούς, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ονειροπόλα Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον διανοητικό 9ο Οίκο σας. Επειδή θα αποζητήσετε φιλοσοφικές συζητήσεις που θα ανορθώσουν το πνεύμα σας, προτιμήστε παρέες που αναζητούν τις βαθύτερες αλήθειες της ζωής. Αν υπάρχει κάποια εκδήλωση που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, να πάτε και να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν!

Τοξότης

Διατηρήστε ισορροπίες γιατί ο χρόνος σας είναι χρήμα, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτη της αρμονίας συγκρούεται με τον ανάδρομο Ερμή στον οικονομικό 8ο Οίκο σας: Και δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό για σπατάλες. Πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση να ξοδέψετε απερίσκεπτα, προτιμήστε κάτι που θα έχει διάρκεια. Καλύτερα να πληρώσετε τα διπλάσια, για κάτι που θα διατηρήσει τη χαρά σας και στο πέρασμα του χρόνου!

Αιγόκερως

Προσέξτε μην παρασυρθείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις, που ενδείκνυνται μόνο αν τις κάνετε με χάρη… Μια σύγκρουση του ανάδρομου Ερμή με τη ρομαντική Αφροδίτη στον τομέα σας των σχέσεων, ενδέχεται να σας κάνει απότομους ή να δώσετε λάθος μηνύματα. Αντί να αποζητήσετε το χειροκρότημα, εστιάστε στα θετικά που έχετε να προσφέρετε στους άλλους και μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αν δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον, θα κάνουν και οι άλλοι το ίδιο!

Υδροχόος

Νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, αγαπητοί Υδροχόοι; Μια σύγκρουση ανάμεσα στην ονειρική Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να τρελάνει την ζυγαριά σας! Θα πάρετε το μονοπάτι που ξέρετε ή θα ακολουθήσετε το ένστικτό σας; Η ιδιοσυγκρασία σας έχει πάντα πρόχειρο ένα προσχέδιο… Μετά σκεφτείτε τι θα κάνατε αν διαθέτατε ελεύθερο χρόνο και χρήμα. Ξεχάστε προγράμματα και προϋπολογισμούς, ονειρευτείτε, καταλήξτε στον προορισμό σας και μετά εντάξτε και πάλι την πρακτική μαγεία σας στο σκηνικό!

Ιχθύες

Προσέξτε τους φίλους «μαϊμού», αγαπητοί Ιχθύες! Χωράει πάνω από μία φίρμα κάτω από τον προβολέα; Με την καλόκαρδη Αφροδίτη να συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Οίκο σας της επίδειξης, θα είναι κάμποσες οι ντίβες που θα διεκδικούν το προσκήνιο. Μην ξεπέσετε σε ποταπούς ανταγωνισμούς, προτιμήστε να προσεγγίσετε φιλικά όσους σας τρομάζουν. Με τέτοιες συμμαχίες, εσείς θα είστε αυτοί που θα διαπρέψετε τελικά!