Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Θέλετε να εκφραστείτε, αγαπητοί Κριοί! Αλλά όση κι αν είναι η ανάγκη σας για ειλικρίνεια, δεν θα μοιράζονται όλοι το δικό σας πάθος για την αλήθεια. Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον παρορμητικό Άρη και τον απρόβλεπτο Ουρανό, μπορεί να αποκαλύψει νέες πτυχές σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και έχετε θέσει σε βάθρο. Μην υπεκφύγετε της συγκυρίας: Αν δεν καταστείλετε την ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδέχεται να διογκωθεί και να σας πνίξει. Μην αγνοείτε τα προειδοποιητικά σημάδια – αλλά φροντίστε να το κάνετε με διακριτικότητα και διπλωματία!

Ταύρος

Μείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Ταύροι! Η μέρα ίσως να διέπεται από διάθεση άλλων να σας παραπλανήσουν σε σχέση με τις συμπεριφορές τους. Ένα ύπουλο τετράγωνο του εκρηκτικού Άρη με τον ορμητικό Ουρανό, σας καλεί να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας και να είστε ψύχραιμοι. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και σύντομα θα έχετε το πάνω χέρι σε κάθε «παρτίδα» που θα παίξετε. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας ωθήσει σε πιο διπλωματικούς χειρισμούς των πραγμάτων, που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικοί!

Δίδυμοι

Μήπως νιώθετε αδικαιολόγητα κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Δίδυμοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια θερμοκέφαλη σύγκρουση του Άρη και του άστατου Ουρανού, που μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα εριστικούς. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που απευθύνεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε: Ενδέχεται να εξωτερικεύσετε πάνω τους την συναισθηματική σας αναστάτωση. Η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται για κοινωνικές δραστηριότητες, γι’ αυτό αποφύγετε τις εξόδους. Προτιμήστε ένα βιβλίο ή το διαδίκτυο από την ασφάλεια του καναπέ σας. Θα ασχοληθείτε με άτομα και καταστάσεις αύριο!

Καρκίνος

Τι είναι αλήθεια και τι όχι, αγαπητοί Καρκίνοι; Η γραμμή μπορεί να είναι αδιάκριτη, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του παρορμητικού Άρη με τον κοινωνικό Ουρανό. Καλείστε να μην παρασυρθείτε από την «εικόνα» των πραγμάτων αλλά και τις επιθυμίες των άλλων. Εστιάστε στα γεγονότα και μόνο και κρατήσετε τα σχέδιά σας όσο πιο απλοϊκά γίνεται. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, προκειμένου να προλάβετε να αποστασιοποιηθείτε από κάθε διένεξη ή ατμόσφαιρα με ένταση!

Λέων

Κάθεστε πάνω σε ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, αγαπητοί Λέοντες! Ο πολεμιστής Άρης από το ζώδιό σας, συγκρούεται με τον διασπαστικό Ουρανό στη ζώνη της καριέρας σας. Το μυαλό σας δουλεύει εντατικά αλλά πρέπει να βάλετε λίγο φρένο στην παρορμητική ιδιοσυγκρασία σας. Η ατμόσφαιρα έχει τη δυναμική να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι χρειάζεται να διαφοροποιήσετε, προκειμένου να μετατρέψετε τα όνειρα σε απτή πραγματικότητα. Η ομορφιά και καθετί πολυτελές θα ενεργοποιεί την έμπνευσή σας, γι’ αυτό στραφείτε σε αυτά αλλά με μέτρο!

Παρθένος

Σηκώστε τα μανίκια για δουλειά αλλά βάλτε φίλτρο στο στόμα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Οι συνεργασίες είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αλλά χρειάζεται προσοχή στις προσεγγίσεις σας. Με τον Άρη να σχηματίζει μια όψη έντασης με τον επιθετικό Ουρανό, παραμερίστε κάθε άρνηση και εστιάστε στην ειλικρινή επεξεργασία των διαφωνιών σας. Κανείς δεν είναι τέλειος, γι’ αυτό αναπόφευκτα υπάρχουν και σκληρά θέματα που πρέπει να συζητήσετε. Να ξέρετε ότι η διαχείριση της δικής σας έντασης θα είναι η καλύτερη ένδειξη της καλής σας διάθεσης!

Ζυγός

Θέλετε να δράσετε μόνοι ή ομαδικά, αγαπητοί Ζυγοί; Μια σύγκρουση του εγωκεντρικού Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, θα δυσκολέψει την απόφασή σας. Το μόνο που σίγουρα δεν θέλετε, είναι να σπαταλήσετε την πολύτιμη ενέργειά σας για ανούσια θέματα. Αλλά μην νιώθετε ενοχές αν χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο: Δεν είναι κάτι που το απαιτείτε συχνά. Ενίοτε είναι αρκετοί εκείνοι που εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας – και το γνωρίζετε… Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να κάνετε μια ομαδική αγκαλιά αλλά να μην ασχοληθείτε με κανέναν και τίποτα μέχρι να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας είναι το πιο αποδοτικό εργαλείο σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύγκρουση του Άρη με τον Ουρανό στη γωνιά των σχέσεών σας, θα κεντρίσει την ερευνητική πλευρά σας. Θα μπορείτε μέχρι και να εκμαιεύετε πληροφορίες από τους άλλους, χωρίς να το καταλάβουν καν. Κρατήστε για τον εαυτό σας αυτό το μυστικό χαρτί – και αξιοποιήστε το υπέρ σας αλλά όχι ανταγωνιστικά. Να ξέρετε ότι κάθε συνεργατική προσέγγισή σας θα έχει άριστα αποτελέσματα!

Τοξότης

Μειώστε την ορμή σας για να εστιάσετε στο στόχο, αγαπητοί Τοξότες! Ένα δύστροπο τετράγωνο του Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, σας συστήνει να μην ενδώσετε τώρα σε κανενός είδους παρέκκλιση. Ξεχάστε τις στρατηγικές προσεγγίσεις και μιλήστε ειλικρινά, ξεπερνώντας τους φόβους σας. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και μην αποθαρρυνθείτε αν δεν πάρετε άμεσα απαντήσεις. Είναι βέβαιο ότι θα είναι αίσιες, μόλις οι ιθύνοντες επεξεργαστούν τα αιτήματά σας. Να ξέρετε ότι αυτή είναι η «ύστατη» στιγμή σας, απέχετε μια ανάσα από τον θρίαμβο!

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε να προσεγγίσετε άτομα κρίνοντας από την εμφάνιση και μόνο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια διένεξη του Άρη με τον επαναστάτη Ουρανό, σας καλεί να ακολουθήσετε τα πιο ασφαλή μονοπάτια. Αν και μπορείτε να εντυπωσιάσετε όπου κι αν βρεθείτε, δεν γίνεται να υλοποιήσετε τα όνειρά σας χωρίς κόπο. Τολμήστε να σκαλίσετε κάτω από την επιφάνεια για να αναδείξετε όσα κρύβονται εκεί!

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό θα εστιάσει την προσοχή σας στο μέτωπο του σπιτιού, αγαπητοί Υδροχόοι! Κάποιες έκτακτες συγκυρίες εκεί, μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Γι αυτή την ατμόσφαιρα ευθύνεται η σύγκρουση του επιθετικού Ουρανού με τον ορμητικό Άρη. Αντικρίζοντας αντικειμενικά τις καταστάσεις, θα επικρατήσει η αίσθηση καθήκοντος. Μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στο συντονισμό των ατομικών σας ζητούμενων με την υποχρέωση!

Ιχθύες

Καλή είναι η φιλοδοξία – αλλά μήπως αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε; Αγαπητοί Ιχθύες, συνήθως δεν διέπεστε από ανταγωνιστικά συναισθήματα. Αν νιώσετε ένα τέτοιο κέντρισμα τώρα, ευθύνεται ένα συγκρουσιακό τετράγωνο του Άρη με τον σαρωτικό Ουρανό! Το σύμπαν σας συμβουλεύει να μην το αγνοήσετε αλλά να το χειριστείτε παραγωγικά. Ίσως αυτή η πρόκληση να ενέχει μια κρυφή επιθυμία, που είναι καιρός να την βγάλετε στην επιφάνεια. Η γνώση ενισχύει την αυτογνωσία, κάτι που το ζώδιό σας πρέπει να ενισχύει με κάθε ευκαιρία!