Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το παιδί μέσα σας θέλει να βγει στην επιφάνεια, αγαπητοί Κριοί! Η ατμόσφαιρα θα είναι πικάντικη και διασκεδαστική, χωρίς να αποκλείεται να λάβει και μια επαναστατική χροιά. Ντυθείτε για να εκφραστείτε και να εντυπωσιάσετε, γιατί θα αιχμαλωτίζετε τους πάντες όπου κι αν βρεθείτε. Το σύμπαν ανορθώνει το κύρος σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να γίνετε περιζήτητοι. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να αποτραβηχτείτε με το αντικείμενο του πόθου σας για να διαπιστώσετε πόση χημεία υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, τολμήστε να πειραματιστείτε με τις φαντασιώσεις σας!

Ταύρος

Μοιραστείτε από καρδιάς, αγαπητοί Ταύροι! Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, ξεκλέψτε χρόνο για να συναντήσετε έναν φίλο. Θα δυναμώσει η σχέση σας, δείχνοντας ότι είναι πιο σημαντικός από οποιαδήποτε υποχρέωσή σας. Επίσης, όλα τα αίσια στοιχεία του σύμπαντος συντάσσονται στο πλάι σας: Από την τύχη μέχρι την αποδοτικότητα, θα είστε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Μέχρι και για τα πιο δύσκολα θέματα, θα βρίσκετε λύσεις που θα δίνουν πολλές δυνατότητες. Αν είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε φτερουγίσματα για ένα ακόμη φιλικό άτομο που είχατε πλατωνική σχέση ως τώρα!

Δίδυμοι

Μήπως παίρνετε υπερβολικά προσωπικά τα πάντα τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Δίδυμοι; Η Σελήνη από τον Λέοντα κάνει την ατμόσφαιρα πιο «ελαφριά» και σας καλεί να είστε ανέμελοι και λίγο άτακτοι. Να εντάξετε το χιούμορ σε κάθε επαφή σας, γιατί το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για όλα: Ειδικά αν τολμήσετε να αυτοσαρκαστείτε. Με τη διαίσθηση και την κατανόησή σας σε έξαρση, θα είστε σε θέση να πετύχετε όποιον στόχο θέσετε. Αξιοποιήστε τη μαγεία της συγκυρίας για έναν σκοπό που να αξίζει τον κόπο. Τώρα μπορείτε να εξελίξετε κάποιες σημαντικές συμπράξεις, σε επαγγελματικό ή σε πολύ προσωπικό επίπεδο!

Καρκίνος

Βγείτε από τη ζώνη της ευκολίας σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Δεν γίνεται να εστιάσετε στα εγχειρήματά σας και ταυτόχρονα να ζείτε τη στιγμή. Τώρα καλείστε να επιλέξετε ένα από τα δύο, χωρίς να αποκλείονται και αρκετοί συμβιβασμοί. Οφείλετε να βάλετε τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα, προκειμένου να διατηρήσετε την πνευματική και σωματική σας αρτιότητα. Βγάλτε από τη λίστα καθηκόντων σας κάθε δευτερεύουσα υποχρέωση και ασχοληθείτε με όσα έχουν πραγματικά σημασία. Αγνοείστε κάθε είδους παρέκκλιση από εξωγενείς παράγοντες και θα κλείσετε την εβδομάδα με αίσιο πρόσημο!

Λέων

Κλείστε την «κάλπη» συλλογής απόψεων, αγαπητοί Λέοντες! Αρκετές συλλέξατε, οι επιπλέον θα σας οδηγήσουν σε αναλυτικό κορεσμό. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να προωθήσετε κάθε σχέδιό σας. Η ισορροπία πρέπει να μπει στα βασικά σας ζητούμενα, όσο συναρπαστικό κι αν είναι καθετί απρόβλεπτο. Όποιος φοβάται τις ευθύνες ή δεν είναι συναισθηματικά εστιασμένος στην πορεία για την επιτυχία, μπορεί να αποχωρήσει

Παρθένος

Να είστε προετοιμασμένοι για συναισθηματικές εξάρσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Θα σας επηρεάζει κάθε θλιβερή ιστορία που θα ακούσετε, ο θυμός κάθε φιλικού σας ατόμου. Το σύμπαν ανοίγει την καρδιά σας και θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Είναι η δική σας σειρά να προσφέρετε στους άλλους, γι’ αυτό προσεγγίστε τους αγαπημένους σας με μεγάλη δόση κατανόησης. Η διαίσθησή σας θα είναι σε έξαρση, γι’ αυτό εμπιστευτείτε αυτή την παρόρμηση. Είναι βέβαιο ότι την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε εσείς στήριξη, θα προστρέξουν πολλοί!

Ζυγός

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι «πράγματα», αγαπητοί Ζυγοί! Οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπουν σε κουτάκια κατηγοριών, για να τους οργανώνετε και να τους διαχειρίζεστε. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής, γι’ αυτό βρείτε χρόνο να κάνετε περισσότερες προσεγγίσεις. Αφήστε τις συζητήσεις να ρέουν, χωρίς την πίεση να έχουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όσο θα χαλαρώνετε και θα αφήνεστε στη στιγμή, θα νιώθετε την έμπνευσή σας να απογειώνεται. Τελικά δεν χρειαζόταν πολλή προσπάθεια, σωστά;

Σκορπιός

Απλώστε κλάδο ελαίας προς τον εαυτό σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν είναι εφικτό να τους έχετε όλους ικανοποιημένους πάντα. Επίσης, δεν γίνεται να πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Υιοθετήστε την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού και επιδιώξτε πιο ισορροπημένες σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επιλύστε τις διαφορές που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει. Όσο για εκείνους που θα θελήσουν να σας φορτώσουν ενοχές, τα ζητούμενά τους είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό σας

Τοξότης

Αναμένετε υπομονετικά να χαλαρώσουν κάπως οι ρυθμοί της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες; Το σύμπαν σας έχει νέα: Η πιεστική καθημερινότητα και οι ατέρμονες υποχρεώσεις, δεν σας επιβάλλονται από εξωγενείς παράγοντες αλλά από εσάς τους ίδιους! Η αγάπη σας για τον ενθουσιασμό δημιουργεί την τόση δραστηριότητα. Αλλά ακόμα κι εσείς, έχετε ανάγκη από μια ανάπαυλα ενίοτε. Προσφέρετέ τη στον εαυτό σας, με λίγη απομόνωση και χαλάρωση. Ελάτε ξανά σε επαφή με τις σκέψεις και την ψυχή σας, χωρίς να σκεφτείτε κανέναν και τίποτε άλλο!

Αιγόκερως

Ποιος αξίζει τον χρόνο σας και ποιος τον σπαταλά, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη από τον Λέοντα κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας της εσωστρέφειας, φορτίζοντας τον τρόπο που σας προσεγγίζουν και προσεγγίζετε. Μειώστε την ταχύτητά σας και επιλέξτε να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους. Όσο κι αν κολακεύεστε από την προσοχή που λαμβάνετε, σημασία έχει να προέρχεται από την αξία σας και όχι για λόγους συμφέροντος!

Υδροχόος

Η ιδιάζουσα φύση σας γίνεται τόσο πραγματιστική ενίοτε, που θολώνουν κάπως όσα έχουν πραγματικά σημασία… Αγαπητοί Υδροχόοι, τα άστρα σας καλούν να επιστρατεύσετε τον εσωτερικό σας οραματιστή! Ξεχάστε τις επιφυλάξεις, στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και τις εποικοδομητικές στρατηγικές. Στραφείτε εσείς στους άλλους για στήριξη, ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Παράλληλα, απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι. Θα ανακουφιστείτε και θα πετύχετε πολύ περισσότερα στο μέλλον!

Ιχθύες

Η κοινωνικότητά σας θα πάρει ξανά την ανιούσα, αγαπητοί Ιχθύες! Ξεχάστε επί τους παρόντος τις ατέλειωτες συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. Το σύμπαν σας φέρνει πολλές αφορμές για να χαρείτε με τις ομάδες σας, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε και τους στόχους για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Λίγες αλλαγές στη διατροφή σας και πιο αισιόδοξη οπτική, θα κάνουν θαύματα στην ψυχολογία και την απόδοσή σας!