Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πού και πώς νιώθετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας, αγαπητοί Κριοί; Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε ποια είναι η ζώνη άνεσής σας. Η διάθεσή σας θα είναι να αποζητήσετε ένα ησυχαστήριο, αντί για ένα πολύβουο σημείο να αποθέσετε το ψάθινο καπέλο σας. Επίσης, θα συνειδητοποιήσετε πόσο πιο «οικογένεια» είναι οι φίλοι που έχετε επιλέξει να έχετε κοντά σας. Να ξέρετε ότι η στιγμή ενδείκνυται για να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδια ζωής: Η πρόθεση είναι να τα έχετε πραγματώσει μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020!

Ταύρος

Δεν υπάρχει λόγος να αναζητάτε τη δράση σε μακρινά μέρη, αγαπητοί Ταύροι. Μπορείτε να τη βρείτε στην περιφέρειά σας, γιατί ενίοτε το γρασίδι δεν είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του φράχτη! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα κεντρίσουν τον τομέα της φιλίας και του τοπικισμού σας. Αξιοποιήστε αυτές τις «διαφωτιστικές» ακτίνες, για να βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες ψυχαγωγίες που θα μοιραστείτε με τους δικούς ανθρώπους!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αρχίσετε να εισπράττετε ένα συμπαντικό τζακ ποτ, αγαπητοί Δίδυμοι! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, υπερφορτίζουν τον οικονομικό σας τομέα. Αναμένεται να σας σηκώσουν από τη ζώνη άνεσή σας και να κάνετε τολμηρές κινήσεις, που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μην περιμένετε να έρθει να σας βρει η θεά τύχη, προσεγγίστε εσείς τους ανθρώπους που θα σας ανοίξουν πόρτες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Κάντε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να αδράξετε τους καρπούς των κόπων σας, με όπλο σας το χάρισμα του Μίδα!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη μέσα στο ζώδιό σας μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή! Ανασκουμπωθείτε και ετοιμαστείτε για δράση που θα εκτοξεύσει τις προσωπικές σας επιτυχίες. Η προσωπική ζωή και οι σχέσεις σας θα λάβουν απρόσμενες ωθήσεις, με ακόμη πιο απρόσμενες εξελίξεις. Να παραμείνετε ανοικτοί στον παράγοντα της έκπληξης, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Στήστε τα επόμενα σχέδιά σας και οραματιστείτε πού θέλετε να βρίσκεστε, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στα δικά σας εδάφη στις 10 Ιανουαρίου!Σ

Λέων

Μήπως είστε προσκολλημένοι σε κάποια πράγματα σε σημείο εξάρτησης, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Όσο κι αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική, είναι μια στιγμή που πρέπει απλά να εμπιστευτείτε το σύμπαν. Πρέπει να γυρίσετε σελίδα σε όλα αυτά που δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να έρθουν νέες προοπτικές. Κι όμως, μπορούν να γίνουν θαύματα!

Παρθένος

Επιστρέψτε στη ζεστή αγκάλη αγαπημένων σας ανθρώπων, αγαπητοί Παρθένοι! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα οδηγήσει τα βήματά σας μέσα από τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Ίσως είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, ίσως να σας χώρισε η καθημερινότητα. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να τους εντοπίσετε. Παράλληλα, μελετήστε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Μπορεί να βρεθείτε μπροστάρηδες σε μια κίνηση με ανθρωπιστικά ζητούμενα, είτε να εργαστείτε παρασκηνιακά για κάτι ανάλογο. Όπου κι αν θελήσετε να δράσετε, οι άνθρωποι θα συμπράξουν!

Ζυγός

Είστε σε πορεία απογείωσης, αγαπητοί Ζυγοί! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας της καριέρας: Ανοίγει για εσάς νέα μονοπάτια ευκαιριών, που θα σας πάνε σε καίρια επαγγελματικά ορόσημα πριν λήξει αυτός ο μήνας. Αρχίστε με το στήσιμο των σχεδίων και βάζοντας προτεραιότητες, για όσα θέλετε να πετύχετε και την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις καθ’ οδόν!

Σκορπιός

Μην παραβλέπετε άλλο το κάλεσμα των σειρήνων από μακρινά μέρη, αγαπητοί Σκορπιοί! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας προκαλεί να κλείσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και να βγείτε έξω. Οργανώστε τις διακοπές σας, τολμήστε να κινηθείτε ανέμελα και αυθόρμητα, ονειροπολήστε για την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Από εσάς εξαρτάται να πραγματώσετε κάθε όνειρό σας, ακόμα και να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους!

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στα βαθιά, αγαπητοί Τοξότες! Η Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, βγάζουν στην επιφάνεια όλο το πάθος σας. Ο ερωτισμός και οι πικάντικες ονειροπολήσεις θα φτάσουν στο ζενίθ της έντασης, με την καρδιά σας να σφυροκοπά και να αδημονεί. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, χαρίζοντάς του και κάποιες εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, παραμείνετε ανοικτοί για τις ευκαιρίες επένδυσης που θα σας προκύψουν: Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσει κάποιος μέσα στους επόμενους έξι μήνες, με τη διάθεση να χρηματοδοτήσει τα όνειρά σας!

Αιγόκερως

Τα μεγάλα άλματα χρειάζονται και ένα επιπλέον αξιόπιστο χέρι, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα προσωπικά σας θέματα και τις σχέσεις σας. Η εύνοια στον τομέα των συμπράξεων, σημαίνει τη λήξη των ατομικών σας αγώνων σε ρομαντικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Στραφείτε στη δύναμη της συντροφικότητας, για να γευτείτε ανέλπιστες χαρές μέσα από αυθορμητισμό και εκπλήξεις!

Υδροχόος

Καλωσορίστε την ανανέωση της ευημερίας σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, δίνουν ισχυρή ώθηση στον 6ο Οίκο σας της φυσικής κατάστασης και της υγείας. Η διάθεση για αποτοξίνωση και επούλωση παλιών πληγών, θα είναι σύντροφός σας στις κινήσεις για να ανοίξετε καινούργιες σελίδες στη ζωή σας. Οι σημαντικές αλλαγές θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και θα στηρίξουν τα φιλόδοξα όνειρά σας για το μέλλον. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να εντάξετε και αρκετή διασκέδαση στη συνολική οργάνωσή σας!

Ιχθύες

Το ρομάντζο κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και τις σκέψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θερμαίνουν τον 5ο Οίκο σας της καινοτομίας: Σας καλούν να υπηρετήσετε τις διαθέσεις της καρδιάς, της αγάπης και του πάθους. Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το επόμενο αντικείμενο του πόθου σας ίσως δεν διαθέτει τα αυστηρά κριτήρια που θέτατε ως τώρα… Αλλά δώστε του την ευκαιρία να σας κάνει ευτυχισμένους. Οι δεσμευμένοι πρέπει να εντάξετε περισσότερο «παιχνίδι» στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Να θυμάστε ότι το πιο ισχυρό αφροδισιακό, είναι το γέλιο!