Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην χάνετε την αισιοδοξία σας, αγαπητοί Κριοί! Δεν είναι του χαρακτήρα σας να παραμελείτε το ταίρι ή τους φίλους σας… Ωστόσο, είναι γεγονός ότι τελευταία οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι απίστευτα πιεστικές. Ακόμα κι αν έχουν εκφράσει παράπονα, σίγουρα κάποιοι νιώθουν ότι τους βάλατε σε δεύτερη μοίρα. Είναι καλή στιγμή να θυμηθείτε τη σπουδαιότητα της ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Κάντε μια χειρονομία που θα δείξει την αγάπη σας στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους!

Ταύρος

Μήπως νιώθετε υπερκινητικοί, αγαπητοί Ταύροι; Η γοητεία σας είναι στα ύψη και σας κάνει ασυγκράτητους, γι’ αυτό φροντίσετε να μην περιορίσετε τη διάθεσή σας για περιπλάνηση! Αν εστιάσετε τη δράση σας στο σπιτικό σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή την οικογένεια και θα συσφίξετε περισσότερο τη μεταξύ σας σχέση. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα ευνοεί και τις πιο διευρυμένες περιηγήσεις: Συναντήσετε τους φίλους σας και μιλήσετε για τα μελλοντικά σχέδια. Μόνο μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες ή συμπράξεις, πριν συλλέξετε όλες τις πηγές και τα στοιχεία που απαιτούνται!

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα τρώνε από το χέρι σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ανάδειξη της ευάλωτης πλευράς σας είναι αυτή που θα τους έλξει σαν μαγνήτης, χάρη σε μια τολμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Μην προσπαθήσετε να οργανώσετε τις σκέψεις σας, αφήστε τα συναισθήματα να αναβλύσουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει όσα έχετε στην καρδιά σας, θα αποτελέσετε προωθητική έμπνευση για να ανοιχτούν και οι άλλοι. Θα σας βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση με τους δικούς ανθρώπους, για να εκφράσετε ακόμα και «μυστικές» πτυχές σας. Να θυμάστε ότι το κλειδί για τα πάντα είναι η εμπιστοσύνη!

Καρκίνος

Μήπως νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Καρκίνοι; Μια σαγηνευτική ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους απ’ όσο είστε συνήθως. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε, αρκεί να μην ξεπεράσετε τα όρια: Αν ένα φιλικό άτομο σας κεντρίζει πιο ιδιαίτερα συναισθήματα, σκεφτείτε μήπως ρισκάρετε τη φιλία για μια νύχτα πάθους. Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και να προτιμήσετε ένα βιβλίο ή την τηλεόραση από την ασφάλεια του καναπέ σας!

Λέων

Μείνετε προσηλωμένοι στη γραμμή τερματισμού, αγαπητοί Λέοντες! Κάτι σας βασανίζει, εξαιτίας της ώθησης που λαμβάνει η φιλόδοξη φύση σας από τον ατρόμητο Πλούτωνα. Έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και την ανάγκη να χειρίζεστε κάθε λεπτομέρεια. Αλλά πάνω στην ορμή, μπορεί να παρεκκλίνετε από την ευγενή άμιλλα. Ξέρετε, έχετε σημασία να κάνετε φίλους στη διαδρομή σας, όχι εχθρούς. Αν φτάσετε στην κορυφή με δουλειά και ακεραιότητα, θα κερδίσετε περισσότερο σεβασμό από συμμάχους και ανταγωνιστές!

Παρθένος

Φταίει το καλοκαιράκι ή είναι εσωτερική όλη αυτή η θερμότητα, αγαπητοί Παρθένοι; Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα φουντώνει το πάθος σας και σας προσδίδει βασιλικό παράστημα! Θα σαρώσετε, είτε προωθείτε ένα ατομικό εγχείρημα είτε προσεγγίζετε ένα άτομο με ερωτικό ενδιαφέρον. Ειδικά σε θέματα αγάπης, μην προσπαθήσετε να κάνετε πιο ελαφρύ το κλίμα σε μια σοβαρή συζήτηση. Η ειλικρίνειά σας θα εμπνεύσει και την άλλη πλευρά να μιλήσει ανοικτά για τα ζητούμενά της. Αν τώρα κάνετε την πρώτη σας κίνηση, να ξέρετε ότι αυτή η επαφή έχει πολλές θετικές προοπτικές!

Ζυγός

Είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς από την υπόσταση ενός ατόμου με επιρροή, αγαπητοί Ζυγοί… Ωστόσο, η προσέγγισή σας προς μια τέτοια γυναίκα, μπορεί να σας αφήσει με ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να «χρυσώνετε» τέτοιες καταστάσεις. Καλό είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της, αρκεί να μην πιεστείτε να διαχειριστείτε μυστικά της ή σχολιασμούς για τρίτους… Αλλάξτε θέμα συζήτησης με κάποιο τρόπο, δεν θέλετε να εμπλακεί το όνομά σας σε συγκυρίες που δεν σας αφορούν!

Σκορπιός

Η πραγματική αγάπη αξίζει την αναμονή της, αγαπητοί Σκορπιοί! Έχετε σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες σχέσεις, αντί να εστιάσετε σε σοβαρές περιπτώσεις με προοπτική. Μια ευθυγράμμιση του συγκυβερνήτη σας του Πλούτωνα με τη Σελήνη, έχει την προοπτική να σας κάνει ακαταμάχητους. Είναι μια καλή ευκαιρία να στραφείτε σε ανθρώπους που αξίζουν προσοχής, να βάλετε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε τη συγκυρία: Ετοιμάστε εσείς μια έκπληξη για το ταίρι σας, αντί να περιμένετε πάντα να λαμβάνετε!

Τοξότης

Εστιάστε από νωρίς στους στόχους σας, αγαπητοί Τοξότες! Το σύμπαν δίνει μια επιπλέον ώθηση στη φιλόδοξη ενέργειά σας και σας καλεί να σαρώσετε. Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ασχοληθείτε με πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Βάλτε προτεραιότητες και χειριστείτε τις υποχρεώσεις μία κάθε φορά. Έτσι θα έχετε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Μην παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους καθ’ οδόν: Κάντε συχνά διαλείμματα για να δηλώνετε και να δείχνετε τα συναισθήματά σας!

Αιγόκερως

Άλλο η περηφάνια και άλλο η αλαζονεία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια δυναμική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον αυταρχικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ίσως βγάλει στην επιφάνεια το πρόβλημά σας να καυχιέστε. Όσο ξεκάθαρη ιδέα κι αν έχετε για το πώς θέλετε να είναι τα πάντα, δεν θα βοηθήσει σε κάτι η υπερβολική επίδειξη των επιτευγμάτων σας. Αντ’ αυτού, προτιμήστε να επιστρατεύσετε την καλή και συνεργατική σας διάθεση: Το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε ότι η αρχική σας στάση ήταν αντιπαραγωγική!

Υδροχόος

Ακόμα κι αν χάσατε μια μάχη, μπορείτε ακόμη να κερδίσετε τον πόλεμο! Αγαπητοί Υδροχόοι, ο αλχημιστής Πλούτωνας θα ευνοήσει έναν σημαντικό στόχο σας. Μην σας αποθαρρύνουν κάποιες μικρές αναποδιές, μπορείτε να μάθετε πολλά από κινήσεις που δεν πέτυχαν. Ακόμα κι αν πρόκειται για απογοήτευση από άτομα που είχατε ψηλά, να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Η δική τους υπαναχώρηση θα σας αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να στηρίζεστε τόσο σε άλλους. Έχετε την εσωτερική δύναμη να τους «συγχωρήσετε» και να προχωρήσετε ορμητικά παρακάτω!

Ιχθύες

Μην σωρεύετε άλλα, αγαπητοί Ιχθύες! Βγείτε από τα καβούκι σας και κοινωνικοποιηθείτε, αφήνοντας πίσω την περίσκεψη και την ασφάλεια του σπιτιού σας. Είναι καιρός να χαλαρώσετε τις άμυνές σας και να τιμήσετε το συναίσθημα. Η χρονική στιγμή σας ευνοεί ιδιαίτερα για να κάνετε διευρυμένες επαφές και προσεγγίσεις. Να είστε βέβαιοι ότι θα σας κάνει εξαιρετικά γοητευτικούς αυτή η αποφασιστική πλευρά σας!