Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είναι γεγονός ότι διαθέτετε ένα πολύ ισχυρό ένστικτο, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, μια όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, σας συστήνει να ρίχνετε και μια «δεύτερη ματιά». Διευρύνετε την οπτική σας, γιατί μπορεί να φτάσετε στο σημείο να παρεκκλίνετε από τα ζητούμενά σας. Μην είστε απαιτητικοί από τους άλλους σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Πριν δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, αφήστε τον χρόνο να σας δείξει αν έχετε την σωστή εικόνα για πρόσωπα και πράγματα!

Ταύρος

Πατήστε γερά τα πόδια σας στο έδαφος αντί να προσαρμόζεστε στις τρέχουσες καταστάσεις, αγαπητοί Ταύροι! Το να είστε άρτιοι σύντροφοι ή φίλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείτε με τις θέσεις των άλλων. Περισσότερο προσβολή προς την προσωπικότητά σας αποτελεί κάτι τέτοιο. Είναι καιρός να ορίσετε εκ νέου τα όριά σας όπου χρειάζεται, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. Δεν πρέπει να ενδώσετε στο φόβο πιθανών ανατροπών, ειδικά όταν πρέπει να συμβιβάσετε τις αρχές σας!

Δίδυμοι

Μήπως είναι καιρός να απομακρύνετε από κοντά σας κάποια άτομα, αγαπητοί Δίδυμοι; Αν δεν ικανοποιούν πλέον όσα υποσχέθηκαν, το σύμπαν έχει πρόθεση να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα, ίσως δείτε ότι κάποια καλοκάγαθα «αρνάκια» είναι κατ’ ακρίβεια αιμοδιψείς λύκοι! Αν δοκιμάσετε να τους αντικρούσετε, θα τους πιάσετε εξ απροόπτου και θα δείξουν το πραγματικό τους ποιόν. Πρέπει να γίνετε πιο επιμελείς στις επιλογές των ανθρώπων που βάζετε στη ζωή σας!

Καρκίνος

Νιώθετε ενοχές για κάποιες ρομαντικές επιθυμίες σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Φυσικά και έχετε κάθε δικαίωμα να νιώθετε ποθητοί και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας… Αρκεί να μην προδίδετε το ταίρι σας ή να ποθείτε άτομα που δεν είναι αδέσμευτα. Να διατηρείτε τα όριά σας, ειδικά στον εργασιακό τομέα. Τα μυστικά και τα ψέματα μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν!

Λέων

Όση χαλαρότητα κι αν επικρατεί στο περιβάλλον, εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε το πλήθος! Αγαπητοί Λέοντες, ο πειρασμός θα είναι ακαταμάχητος και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι: Η ευημερία σας είναι πιο σημαντική από το κέφι της στιγμής. Αν η διατροφή σας χρειάζεται προσοχή, μην ενδώσετε στην πρόσκληση για μια λαχταριστή πίτσα. Συναντήστε την παρέα για χορό, πιείτε κάτι μη αλκοολούχο, κρατήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον εαυτό σας!

Παρθένος

Έχετε την ανάγκη να κινηθείτε αυθόρμητα και χαλαρά, αγαπητοί Παρθένοι; Μια σύγκρουση της Αφροδίτης με τον εμμονικό Πλούτωνα θα σας θυμίσει ότι η αίσθηση του καθήκοντος πρέπει να υπερισχύσει. Μην απογοητεύσετε τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται, αθετώντας υποσχέσεις και παραμελώντας τους ίδιους. Προτιμήστε να στήσετε ένα λειτουργικό σχέδιο: Έτσι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να σας μείνει αρκετός χρόνος για να ξεδώσετε μετά!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στην ενδυνάμωση και την αποδυνάμωση των άλλων! Ένα αγαπημένο σας άτομο μπορεί να χρειαστεί τις συμβουλές σας και δεν πρέπει να διστάσετε να τις προσφέρετε. Ωστόσο, στην προσέγγισή σας να μην ξεχάσετε το όριο ανάμεσα στην ανάταση της αυτοπεποίθησης του άλλου και την καθοδήγηση. Πείτε την άποψή σας, συμβουλέψτε και αποχωρίστε. Η υπερβολική ανάμιξη στις υποθέσεις των άλλων, θα σας στερήσει χρόνο από τη δική σας ζωή!

Σκορπιός

Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς το φίλτρο του μέτρου, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό προστάζει μια διαμάχη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον συγκυβερνήτη σας τον επεμβατικό Πλούτωνα. Όσο επαναστάτες κι αν νιώθετε, όση ανάγκη κι αν έχετε να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή, δεν πρέπει να χάνετε την αίσθηση του περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό, ενδέχεται να θιχτούν από τα απερίσκεπτα λόγια σας. Αν θέλετε να αποβάλετε την ενέργειά σας, προτιμήστε την έντονη άσκηση!

Τοξότης

Μην απλώσετε το χέρι σας μακρύτερα από εκεί που μπορείτε, αγαπητοί Τοξότες! Ο πειρασμός θα είναι μεγάλος για να κάνετε κάποιες μικρές ατασθαλίες, αλλά θα πρέπει να τον καταπνίξετε με ευσυνειδησία και δημιουργικότητα. Επί αυτού ευθύνεται η σύγκρουση του παθιασμένου Πλούτωνα από τον οίκο σας των οικονομικών, με την Αφροδίτη της αισθητικής. Πριν ξοδέψετε χρήματα για καινούργια αγαθά, θυμηθείτε τον προϋπολογισμό σας. Θέστε έναν στόχο, όπως τις διακοπές στον προορισμό που λαχταράτε, που θα σας αποτρέπει να τις στερηθείτε για μια παρόρμηση της στιγμής!

Αιγόκερως

Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η κυκλοθυμία σας μπορεί να σας ωθήσει σε εκκεντρικότητες, που δεν θα συνάδουν με την πορεία που έχετε χαράξει. Μην ξεχνάτε ότι δεν πορεύεστε μόνοι και το όραμα δεν είναι μόνο δικό σας, γι’ αυτό οφείλετε να λαμβάνετε υπόψιν τις απόψεις των υπολοίπων. Αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε γενικότερα, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τη θέση σας στην εν λόγω ομάδα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η δημιουργικότητά σας δεν αντικατοπτρίζεται πάντα άρτια στο χαρτί… Από την άλλη πλευρά, τα χαρτιά δεν είναι το παν! Τα άστρα σας συστήνουν να καταγράψετε στις μεγαλεπήβολες ιδέες σας, όπως ακριβώς σας προσεγγίζουν. Θα έχετε άπλετο χρόνο αργότερα να τις επεξεργαστείτε, να δείτε ποιες θα προχωρήσετε και ποιες όχι. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή κολλημένοι, σηκωθείτε από την οθόνη του υπολογιστή. Μια βόλτα θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας και θα επιστρέψετε πανέτοιμοι!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, το σύμβολο του ζωδίου σας είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Κάπως έτσι θα νιώθετε κι εσείς, αβέβαιοι για το πού θέλετε να πάτε. Τα άστρα σας θέτουν ένα ερώτημα επί αυτού: Γιατί πρέπει να πάτε κάπου; Αντί να σας προβληματίζει το επόμενο βήμα, ασχοληθείτε με το παρόν. Χειριστείτε εκκρεμότητες και οργανώστε τη σκέψη σας. Όταν θα πρέπει να κινηθείτε, το σύμπαν θα σας στείλει το ανάλογο έναυσμα!