Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Παραμερίστε τα εγχειρήματα με ταχύτητα και ετοιμαστείτε να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Αγαπητοί Κριοί, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε έντονη ανάγκη για λίγο «φώλιασμα». Ο Ήλιος απλώνει τα αφράτα μαξιλάρια του στον Καρκίνο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, μέχρι τις 22 Ιουλίου: Είναι η συμπαντική σας άδεια για να χαλαρώσετε λίγο! Ακόμα κι αν δεν είχατε καταλάβει πόσο χρειαζόσασταν αυτή την ανάπαυλα, θα χαρείτε από την αποσυμφόρηση. Παραμερίστε τις κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε την ανάγκη να παραμερίσετε λίγο τις εντάσεις της δουλειάς και να στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κύκλο;Με την ετήσια διαμονή του Ήλιου στον Καρκίνο και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 22 Ιουλίου, θέλετε να αναθερμάνετε τις σχέσεις με το περιβάλλον σας. Αν και είστε λάτρεις της ρουτίνας, θα απολαύσετε κάθε πρόσκληση για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Κρατήστε ελαστικό το πρόγραμμά σας και μην διχάζεστε ανάμεσα στις πολλές προτάσεις. Επιλέξτε εκείνες που αφορούν κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τις συνήθειές σας!

Δίδυμοι

Η δική σας γενέθλια περίοδος φτάνει πλέον στο τέλος της, αγαπητοί Δίδυμοι. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και στη ζώνη των οικονομικών σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Μην βιαστείτε να μελαγχολήστε, γιατί αυτή θα είναι μια εξαιρετικά δραστήρια και ενεργητική φάση για εσάς. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάθε καινούργιο σχέδιο, να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα προγράμματά σας. Η θερινή σας αποστολή, θα είναι να φτάσετε τη δημιουργικότητά σας στο ζενίθ!

Καρκίνος

Να τα εκατοστίσετε, αγαπημένοι Καρκίνοι! Ο Ήλιος κηρύττει την έναρξη της νέας γενέθλιας χρονιάς σας, διαμένοντας στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Ταυτόχρονα, το Θερινό Ηλιοστάσιο θα κάνει αυτή την περίοδο ιδιαίτερα δυναμική: Αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας και να απελευθερώνεστε από όσα και όσους καθυστερούν την πορεία σας. Ξεχάστε κάθε ενοχή και πικρία, κάντε χώρο για να πραγματοποιήσετε τα καινούργια δραστήρια βήματά σας!

Λέων

Καλωσορίστε την ετήσια περίοδο των διαπροσωπικών σας επαφών, αγαπητοί Λέοντες! Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Μπαίνετε στη φάση που πρέπει να επεξεργαστείτε τις έντονες εμπειρίες και τα περίπλοκα συναισθήματά σας, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να τα βιώσει και να τα συνειδητοποιήσει. Αναζητήστε υγιείς τρόπους να εκτονώνετε την έντασή σας, εξομαλύνετε κάθε δύστροπη ατμόσφαιρα: Κάντε συχνές διαδρομές μέχρι τη θάλασσα, επισκεφτείτε τα θερινά σινεμά!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να βγάλετε στην επιφάνεια τη μούσα που κρύβετε μέσα σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος θα διαμένει στον Καρκίνο και τον εκλεκτικό 11ο Οίκο σας, μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτή η θέση του αποτελεί μια πρόσκληση, να τολμήστε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Απομακρυνθείτε από όποιον κύκλο νιώθετε να σας κρίνει ή να σας μελαγχολεί, αναζητήστε ανθρώπους με δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα. Με την έμφαση της περιόδου στην τεχνολογία, φροντίστε να καλύψετε τα γνωστικά σας κενά σε αυτό τον τομέα. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε πιο αποδοτικά στην προώθηση των ονείρων σας!

Ζυγός

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει τα ηνία δράσης, αγαπητοί Ζυγοί! Μέχρι τις 22 Ιουλίου ο Ήλιος θα κατοικεί στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών επιτυχιών. Χωρίς να γίνετε στυγνοί, δικαιούστε να εστιάσετε την προσοχή σας μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματά σας. Ως οι εκπρόσωποι της ισορροπίας, ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Μην χάσετε ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αξιοποιήσετε κάθε συναρπαστική πρόταση!

Σκορπιός

Έχετε το διαβατήριό σας πρόχειρο, αγαπητοί Σκορπιοί; Ο αεικίνητος Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, για παραμονή μέχρι τις 22 Ιουλίου. Τώρα καλείστε να βγάλετε το επαγγελματικό προσωπείο, να ντυθείτε ανάλαφρα και να αρχίσετε να εξερευνάτε τον κόσμο. Η σπιτική ενέργεια που διέπει τον Καρκίνο, θα στρέψει την προσοχή σας σε μέρη που σας κάνουν να νιώθετε οικεία και θαλπωρή. Επίσης, τώρα θα αποζητήσετε γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Η εποχή είναι ιδανική για να διευρύνετε και το γνωστικό σας πεδίο, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία!

Τοξότης

Μια συναρπαστική περίοδος αρχίζει για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Να ευχαριστήσετε τον Ήλιο, που θα φλέγει τον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας μέχρι τις 22 Ιουλίου. Τώρα ενδώστε στις παρορμήσεις σας για επαφές με μακροχρόνια προοπτική, όπως και το στήσιμο των καινούργιων στρατηγικών σας κινήσεων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για νέες ιδέες και σχεδιασμούς με το ταίρι σας, ώστε να φτάσετε στην ευτυχία που λαχταράτε. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα φέρει κοντά σας πολλά αξιόλογα άτομα που θα τραβήξουν το ρομαντικό σας ενδιαφέρον!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για δυναμικές συμπράξεις μέχρι το τέλος της χρονιάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Η εποχή είναι ιδανική για να στήσετε τα επόμενα σχέδιά σας: Να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας προς πρόσωπα και καταστάσεις, να βγάλετε στην επιφάνεια ακόμα και τα πιο μύχια όνειρά σας. Η έλξη θα χτυπήσει κόκκινο, η επιθυμία θα φτάσει στο ζενίθ. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι!

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να λάβετε μια μεγάλη ώθηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος θα λειτουργήσει ως ο προσωπικός σας προπονητής μέχρι τις 22 Ιουλίου: Θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, εστιάζοντας στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε τους στόχους που είχατε θέσει σε αυτό τον τομέα, ώστε να διαπιστώσετε κατά πόσο τους εκπληρώσατε. Η επίτευξη της ισορροπίας αρχίζει με μικρά βήματα, γι’ αυτό διορθώστε τις παρασπονδίες σας και εμπνευστείτε από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα βλέπετε!

Ιχθύες

Πάρτε τη θέση σας στο κόκκινο χαλί και δείξτε από τι είστε φτιαγμένοι, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτό είναι το έναυσμά σας να βγείτε στο προσκήνιο και να πορευτείτε προς τα ζητούμενά σας. Η φήμη αλλά και το ρομάντζο θα είναι εφικτοί στόχοι για εσάς, αρκεί να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν. Φροντίστε τον εαυτό σας, ανανεώστε την εμφάνισή σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και ετοιμαστείτε να σαρώσετε!