Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πόσα μπορεί να κρατάτε μέσα σας, αγαπητοί Κριοί; Η απόλυτα ειλικρινής ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για την έκφραση απόψεων παρά για την αυτοσυγκράτησή της… Όμως τα άστρα απαιτούν από εσάς προσοχή τώρα, καθώς ο εκρηκτικός κυβερνήτης σας ο Άρης συναντά τη Σελήνη. Ένα τσουνάμι συναισθημάτων ενδέχεται να προκληθεί, που δεν ευνοεί τη διακριτικότητα από μέρους σας. Όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας, οι υπόλοιποι δεν θα το δουν από αυτή την σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, τουλάχιστον μην τους θίξετε. Μια ευγενική προσέγγιση μπορεί να τους μετατρέψει σε πιστούς θαυμαστές σας!

Ταύρος

Πορευτείτε προς την τράπεζα των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε βοήθεια από μια συνάντηση έμπνευσης, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη στον τομέα των συνεργασιών. Αυτή η όψη έχει τη δυναμική να σας αποκαλύψει τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό – χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την τρυφερή πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία που αξίζει να λάβετε υπόψιν σας!

Δίδυμοι

Τα χρήματα θα είναι στο επίκεντρο της σκέψης σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Κάποιες απερίσκεπτες δαπάνες μπορεί να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό. Όμως η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον απαιτητικό Άρη, θα σας στρέψει προς την οδό της επιτυχίας. Αντί να σπαταλήσετε χρόνο στη σκέψη, εστιάστε την ενέργειά σας στην εύρεση νέων πηγών εισοδήματος. Οι συμπαντικές δονήσεις θα ενισχύσουν κάθε νέα ιδέα σας, ένα καινούργιο εγχείρημα έχει τη δυναμική να σας κάνει υποψήφιους για προαγωγή. Η διευθέτηση εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει επιπλέον την πρόοδό σας, γι’ αυτό οργανωθείτε και ξεκινήστε!

Καρκίνος

Μακάρι να μπορούσατε να αποθηκεύσετε μέρος του μαγνητισμού που θα αποπνέετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με την προκλητική Σελήνη στο ζώδιό σας, τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έλκονται να φάνε από το χέρι σας. Επιπρόσθετα, η συνάντησή της με τον λάγνο Άρη θα σας κάνει ακαταμάχητους. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύς σας σε κάποιον. Αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα άτομο που θα έχει να προσφέρει τουλάχιστον όσα κι εσείς!

Λέων

Μήπως νιώθετε πεσμένη τη διάθεσή σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Λέοντες; Οι λαμπερές δέσμες του φεγγαριού από τον Καρκίνο, θα αποκαταστήσουν τους εντυπωσιακούς βρυχηθμούς σας! Ρούχα, αξεσουάρ, προσεγμένη εμφάνιση, νέο χτένισμα, τολμήστε λίγη υπερβολή – ο περίγυρός σας θα λατρέψει την ευδιάθετη πλευρά σας. Ταυτόχρονα, καταγράψτε τις υποχρεώσεις σας αλλά και τις επαφές σας που θα μπορούσαν να στηρίξουν τα εγχειρήματά σας. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί, έχει τη δυναμική να δημοσιοποιήσει τα ταλέντα σας και να διαπρέψετε στην ηγετική κλίμακα!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε «συνένοχους στο έγκλημα», αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συναντά τον υποκινητή Άρη στον αποδοτικό τομέα σας, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με την τάξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων. Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα δεν χρησιμοποιείτε ποτέ, μέχρι να δημιουργήσετε ένα άρτιο περιβάλλον. Η τακτοποίηση θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε τις σωστές συνέργειες, αξιοποιώντας τα δικά σας ταλέντα και των άλλων. Και αν κάπου κολλήσετε, να ξέρετε ότι θα έχετε βοήθεια για να σηκωθείτε και να συνεχίσετε!

Ζυγός

Σηκώστε τα μανίκια, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη από τον Καρκίνο να συναντά τον επιθετικό Άρη στον τομέα σας της απόδοσης, ίσως να δείτε την ενέργειά σας να δεκαπλασιάζεται. Χωρίς να φανείτε απαιτητικοί ή ηγεμονικοί, επιβάλετε κάποιον βαθμό πειθαρχίας στην ομάδα για να φτάσετε στους στόχους σας. Η ελαστικότητα και ο χειρισμός κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο πρακτική τακτική. Σκεφτείτε και την στρατηγική να διαμοιράσετε το δυναμικό σας σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να μην πιεστείτε να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία και ειρήνη!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, τα άστρα σας καλούν να επιλέγετε με σύνεση τις λέξεις σας. Η Σελήνη από τον Καρκίνο θα συναντήσει τον ορμητικό Άρη στον τομέα σας της επικοινωνίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Μπορείτε να πείτε την αλήθεια, αν δεν μπερδεύετε τα γεγονότα με τις προσωπικές σας απόψεις. Επίσης, φροντίστε να αφήσετε το περιθώριο διαφωνίας από την πλευρά των υπολοίπων… Επειδή κάθε διάλογος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία, αποφύγετε να κεντρίσετε τώρα ευαίσθητα θέματα!

Τοξότης

Αγαπητοί Κένταυροι, ετοιμάστε τα βέλη σας! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να συναντά τον φλογερό Άρη, είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε ενδιαφέροντες στόχους – αν εστιάσετε την ενέργειά σας σε μία και μόνο κατεύθυνση. Το πρόβλημα είναι ότι η συμπαντική δράση μπορεί να σας αποσπά την προσοχή. Κλείστε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα όσο συντάσσετε μια αναφορά, χαμηλώστε ή κλείστε το τηλέφωνό σας, μην καλέσετε ένα ιδιαίτερο άτομο να σας επισκεφτεί ενώ έχετε να ολοκληρώσετε εκκρεμούσες υποχρεώσεις!

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να φορτιστεί με επιπλέον ενέργεια, αγαπητοί Αιγόκεροι. Η συναισθηματική Σελήνη θα συναντήσει τον ταραξία Άρη στον τομέα των συμπράξεών σας. Ενώ η μία ανοίγει τις αγκάλες της με τρυφερότητα, ο άλλος μπορεί να γίνει εριστικός. Χωρίς να είναι η πρόθεσή σας, μπορεί να φανείτε σκληροί στις συμβουλές σας προς ένα άτομο του στενού σας κύκλου ή να λάβετε στήριξη από έναν άνθρωπο που νοιάζεται αρκετά ώστε να το εκφράσει. Επειδή η στιγμή έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να είστε σε ιδιωτικό χώρο αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα!

Υδροχόος

Έτοιμοι να βάλετε τάξη σε όλα τα θέματά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Μια συνάντηση υποκίνησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, ενεργοποιεί τον πιο οργανωτικό τομέα του χάρτη σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να αρχίσετε να τακτοποιείτε το «χαοτικό» περιβάλλον σας. Δείτε ρεαλιστικά την ευρύτερη εικόνα και θέστε προτεραιότητες. Επιλέξτε ένα ή δύο θέματα που θα επενδύσετε την ενέργειά σας και αφήστε τα άλλα στην άκρη επί του παρόντος. Αν κάποια εφαρμογή μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο σας, να την εγκαταστήσετε άμεσα: Ο χρόνος είναι χρήμα!

Ιχθύες

Μήπως δεν ήσασταν αρκετά προνοητικοί τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες; Η σύμπραξη της Σελήνης με τον αισιόδοξο Άρη στον τομέα σας της υγείας, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Αυτές οι συμπαντικές δονήσεις θα σας εφοδιάσουν με ατσάλινη θέληση και θα ενισχύσουν κάθε κίνηση προώθησης της ευημερίας σας. Επιστρέψτε στην καθημερινή εξάσκηση, φροντίστε τη διατροφή σας και την καλή φυσική σας κατάσταση!