Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να μελετήσετε την οικονομική σας κατάσταση, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη να συναντά τον εκκεντρικό Ουρανό στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, ίσως πρέπει να πάρετε κάποια αναθεωρητικά μέτρα. Είστε από φύση σας φιλόδοξα άτομα, γι’ αυτό σας απασχολεί η διασφάλιση του μέλλοντος. Δεν αποκλείεται να εντοπίσετε και τρόπους μόνιμης αύξησης των εσόδων σας. Από την αποταμίευση μέχρι πιθανές επενδύσεις, όλες οι ιδέες είναι καλές και πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται!

Ταύρος

Μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για εσάς, αγαπητοί Ταύροι: Η Σελήνη από το ζώδιό σας, κεντρίζει τον ηλεκτροφόρο Ουρανό στον 1ο Οίκο της ταυτότητάς σας! Είναι η στιγμή ξεπεράσετε παλιές δεκαετίες και να εναρμονιστείτε με το παρόν. Φροντίστε τη συνολικότερη εμφάνισή σας με μια μέρα περιποίησης, προσέξτε την κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ, δείτε κατάματα όσα φοβάστε. Είναι η στιγμή να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε, να πείτε τις αλήθειες σας για να κλείσουν οι παλιές εκκρεμότητες και να περάσετε με αισιοδοξία στην καινούργια πορεία που θα χαράξετε!

Δίδυμοι

Ίσως να νιώθετε κάπως ασταθείς συναισθηματικά, αγαπητοί Δίδυμοι. Γι’ αυτό ευθύνεται η συνάντηση της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, στον 12ο Οίκο σας των χαμηλών ταχυτήτων. Μην τα βάλετε με τον εαυτό σας, ούτε να προσπαθήσετε να τον πείσετε ότι δεν νιώθετε ευαίσθητοι. Αποφύγετε την πολυκοσμία, αφιερώστε χρόνο στο πληγωμένο παιδί μέσα σας, μοιραστείτε ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σας στον καναπέ. Αν και δεν νιώθετε οικεία σε αυτή την ατμόσφαιρα απραξίας, να ξέρετε ότι η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας θα είναι σε έξαρση. Γι’ αυτό οι στιγμές χαλάρωσης ίσως να επιφέρουν πιο θερμές εμπειρίες!

Καρκίνος

Να είστε σε ετοιμότητα, αγαπητοί Καρκίνοι: Τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και πρέπει να είστε σε θέση να ακολουθήσετε τη ροή των εξελίξεων! Η κυβερνήτης σας η Σελήνη συγκρούεται με τον παρορμητικό Ουρανό στον τομέα της επικοινωνίας, καλώντας σας να αναμιχθείτε με κάθε είδους ομάδες. Μην προσπαθήσετε να «τελειοποιήσετε» τώρα την ευρύτερη εικόνα, μόνο παρακολουθήστε τη. Οι συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη που θα εκφραστεί!

Λέων

Η ψυχολογία σας ενδέχεται να δεχθεί κάποια πλήγματα και πρέπει να την περιφρουρήσετε, αγαπητοί Λέοντες! Η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο αυθόρμητη, που θα ενθουσιάζεστε και θα χάνετε το ενδιαφέρον σας με κάτι εν ριπή οφθαλμού. Γι’ αυτό ευθύνεται η ακριβής ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης με τον παρορμητικό Ουρανό, στον 10ο Οίκο σας στόχων. Η αμυντική σας ικανότητα μπορεί να μειωθεί και ίσως να λειτουργείτε σαν σφουγγάρι των προβλημάτων των άλλων. Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις!

Παρθένος

Δεν γίνεται να βάζετε πάντα σε προτεραιότητα τους άλλους, αγαπητοί Παρθένοι! Αν και η ευγένειά σας είναι αξιέπαινη, υπονομεύετε και παραμερίζετε τον εαυτό σας. Θα σας βοηθήσει να το συνειδητοποιήσετε η σύμπραξη της πραγματιστικής Σελήνης από τον Ταύρο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον 9ο Οίκο σας της εξωτερίκευσης. Δεν υποβάλετε κανέναν σε δοκιμασία ούτε αναζητάτε την διατήρηση της ειρήνης, αποζητάτε την ηρεμία σας. Φίλοι και συνεργάτες θα προτιμήσουν αυτή την εκφραστική σας έκδοση, αντί να προσποιείστε τους ικανοποιημένους!

Ζυγός

Νιώθετε να ανεβαίνει η θερμοκρασία, αγαπητοί Ζυγοί; Είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης της αισθησιακής Σελήνης με τον ριζοσπάστη Ουρανό, στον ερωτικό 8ο Οίκο σας! Αξιοποιήστε την ανέμελη διάθεσή σας για να επεκταθείτε και να πειραματιστείτε. Μοιραστείτε μια φαντασίωσή σας με το ταίρι σας – και να είστε έτοιμοι να την κάνετε πράξη. Πάρτε τα ηνία για να καθοδηγήσετε, θα ανακαλύψετε ότι έχετε έναν πολύ πρόθυμο συμπαίκτη! Αν είστε αδέσμευτοι, πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας για να σας προλάβει το αντικείμενο του πόθου σας… Μην αναζητάτε την τελειότητα, η δυνατή έλξη είναι παραπάνω από αρκετή σε αυτή τη φάση!

Σκορπιός

Η σύμπραξη γίνεται προτεραιότητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν και δεν το συνηθίζετε, εκεί θα σας κατευθύνει η συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον τομέα σας των σχέσεων. Δύο μυαλά αποδίδουν καλύτερα από ένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη του σώματος… Θα είστε άκρως επικοινωνιακοί, παρά την τάση σας να θέλετε να ηγείστε. Μελετήστε την ποιότητα των σχέσεών σας και εστιάστε στη δημιουργία αρμονικής ατμόσφαιρας. Συζητήστε τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας, η αρχή είναι το «ζητήστε και θα λάβετε»!

Τοξότης

Ο υπερβολικός δυναμισμός σας στερεύει τις δεξαμενές της ενέργειάς σας, αγαπητοί Τοξότες! Η σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον καινοτόμο Ουρανό στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, απαιτεί να κάνετε μια ανάπαυλα. Χαρίστε στον εαυτό σας λίγη χαλάρωση και περισσότερο ύπνο, προσέξτε τη διατροφή σας για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας. Η ένταξη της εξάσκησης στην καθημερινότητα, θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση και θα ενισχύσει τα διοικητικά σας ταλέντα. Μιας και ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, αναζητήστε εφαρμογές που θα λειτουργήσουν ως κίνητρα για την πρόοδό σας!

Αιγόκερως

Τα μάτια σας στρέφονται στους στόχους σας και το έπαθλο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η φιλόδοξη Σελήνη συναντά τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον 5ο Οίκο σας της φήμης, εκπλήσσοντας ακόμα κι εσάς με την αποποίηση της ταπεινότητας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με κάποια δεδομένα, δεν θέλετε πλέον να είστε αόρατοι μέσα στους πολλούς και να περιμένετε στην ουρά. Γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας, επιδείξτε τα ταλέντα σας, προωθήστε τη δουλειά και τις ιδέες σας ακόμα και μέσω διαδικτύου. Από εσάς εξαρτάται να συμπράξετε με ειδήμονες, για να χαράξετε καινούργια πορεία και να αρχίσετε να διεκδικείτε όσα δικαιούστε!

Υδροχόος

Έχετε ανάγκη από κάποιες αλλαγές στο μέτωπο του σπιτιού, αγαπητοί Υδροχόοι; Είναι η στιγμή να ανάψετε όλα τα φώτα! Η ευαίσθητη Σελήνη συγκρούεται με τον μεταμορφωτικό Ουρανό που σας κυβερνά, στον οικιακό 4ο Οίκο σας. Είναι μια όψη που ίσως επιφέρει απρόσμενες και ριζικές ανατροπές στο σπιτικό σας ή με τα μέλη της οικογένειας. Επειδή θα είναι εύκολο να παρεκκλίνετε των ζητουμένων, παραμείνετε σταθεροί στη γραμμή που θα χαράξετε. Μόνο αν είστε βέβαιοι ότι κάνετε το σωστό δεν θα παρασύρεστε από τις συνεχείς εναλλαγές των διαθέσεων.

Ιχθύες

Είστε ορμητικοί από πεποίθηση ή σε υπερδιέγερση από τους πολλούς καφέδες, αγαπητοί Ιχθύες; Η συναισθηματική Σελήνη συγκρούεται με τον αυθόρμητο Ουρανό στην κοινωνική σας ζώνη, ωθώντας σας να αναζητήσετε ομαδικές δραστηριότητες και πολλές επαφές. Το διαδίκτυο θα έχει την τιμητική του, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από την πληθώρα ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν. Διαδώστε τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με τρόπους που κανείς δεν θα περίμενε!