Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι κάπως μειωμένη στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Κριοί. Αν δεν μπορείτε να εστιάσετε ή να ολοκληρώσετε κάτι, χρεώστε στο στη Σελήνη που διαμένει στον ονειρικό 12ο Οίκο σας από την Κυριακή. Είναι από τις φάσεις που θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τις πολλές υποχρεώσεις και να ακολουθήσετε τη ροή της ατμόσφαιρας. Στη συνέχεια θα δεχθείτε εσείς την επίσκεψη του φεγγαριού για τρεις μέρες, οπότε θα είστε πιο ελεύθεροι να δράσετε. Ηγηθείτε τότε των σχεδίων και εντάξτε περισσότερη κοινωνική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σας!

Ταύρος

Δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό, αγαπητοί Ταύροι! Το πρωινό θα σας βρει ετοιμοπόλεμους και περιζήτητους για συμπράξεις. Δεν θα συναντήσετε αντιστάσεις, χάρη στις συνεργατικές ακτίνες της Σελήνης από τους Ιχθύες. Αλλά αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας των κρυφών κινήτρων, προτιμήστε τις πιο επιφυλακτικές προσεγγίσεις. Παραχωρήστε μέρος των ευθυνών για να μην μεταφέρετε μόνοι όλο το βάρος. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ότι κάποιων οι ατζέντες διαφέρουν από τις δικές σας, γι’ αυτό δείξτε τους την πόρτα!

Δίδυμοι

Είναι βαριά η ευθύνη για το κεφάλι που φορά το στέμμα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να είστε μόνοι στην πλευρά σας, έχετε τη στήριξη της Σελήνης από τους Ιχθύες και τον διοικητικό σας τομέα: Ένας γνήσιος ηγέτης δεν χρειάζεται ανά πάσα στιγμή ακόλουθους. Συνεχίστε να κινείστε αυτόνομα και σύντομα οι υπόλοιποι θα αντιληφθούν τις αποτελεσματικές μεθόδους σας. Μην μιλάτε πολύ, αφήστε τα αποτελέσματά σας να πουν την ιστορία σας. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τη ζώνη της συνεργασίας, μπορείτε να αλλάξετε ταχύτητες. Ψυχαγωγηθείτε στρατηγικά, με ανθρώπους που έχουν κύρος και γνώση και σας εμπνέουν με τη δράση τους. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε και θα ανταλλάξετε επαγγελματικές κάρτες!

Καρκίνος

Τολμήστε να εξερευνήσετε και άγνωστα μονοπάτια πριν επιλέξετε την τελική σας διαδρομή, αγαπητοί Καρκίνοι! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να καταλήξετε στα ζητούμενά σας, ώστε να μπορέσετε μετά να τα διεκδικήσετε. Το πρώτο μέρος της ημέρας αφορά τις ανακαλύψεις, όχι τους περιορισμούς. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον τομέα σας της αλήθειας, θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για όσα έχουν σημασία για εσάς. Μην καθυστερείτε, σας αναμένουν πολυάσχολες και παραγωγικές μέρες!

Λέων

Οι σχέσεις μπορεί να διέπονται από σφοδρότητα σήμερα – με την καλή και την κακή έννοια, αγαπητοί Λέοντες! Από τη μία θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη διάθεσή σας για συνύπαρξη, από την άλλη μπορεί να αντιδράσετε σε περιορισμούς που θα θέσει στην καθημερινότητά σας ένα «ζευγάρωμα». Υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής σας που δεν διαπραγματεύεστε για κανέναν. Να έχετε συνειδητοποιήσει ποια είναι τα δικά σας όρια πριν επικυρώσετε συμφωνίες. Και φροντίστε να έχετε ενημερώσει επί αυτών το έτερο μέλος τους!

Παρθένος

Όσο ανθρωπιστές κι αν είστε, αγαπητοί Παρθένοι, δεν παύετε να έχετε την αφοσίωση ψηλά στη λίστα των απαιτήσεών σας από τους φίλους! Ακόμη και η δική σας καλή θέληση μπορεί να εξαντληθεί από τα ανόητα κόλπα κάποιων. Γι’ αυτό οργανώστε το κοινωνικό σας πρόγραμμα στο πρώτο μισό της ημέρας, που το φεγγάρι θα είναι συμβατό με το σκεπτικό σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον τομέα σας της οικειότητας. Η ανάγκη σας θα στραφεί σε πιο χαλαρές συναντήσεις και δραστηριότητες. Φροντίστε να χαρίσετε απόψε στον εαυτό σας το ψυχαγωγικό διάλειμμα που χρειάζεται!

Ζυγός

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική, αρκεί να μην εκλαμβάνετε τις απόψεις σας ως γεγονότα! Αυτό θα σηκώσει το κόκκινο σημαιάκι ότι χρειάζεται ενίσχυση η οπτική σας, αγαπητοί Ζυγοί. Ίσως να δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε την ηθική κριτική σας και να αποδεχθείτε τις θέσεις κάποιου άλλου. Μην θεωρήσετε αδυναμία την επιστράτευση του κανόνα των ετερώνυμων που έλκονται: Η σύμπραξη μπορεί να σας ενδυναμώσει, ώστε να πορευτείτε προς στόχους που θα δυσκολευόσασταν να φτάσετε μόνοι. Σε αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας της αρμονίας αργότερα. Ακόμα κι αν πρέπει να μοιραστείτε «κέρδη», θα έχετε εστιάσει στα εγχειρήματα που σας συμφέρουν περισσότερο!

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός γίνεται δεύτερη φύση σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τη Σελήνη, που από τον 5ο Οίκο σας θα τονώσει το πάθος στην αρχή της ημέρας. Και ενώ αυτό θα κοχλάζει, να θυμάστε ότι για να σας ακολουθήσουν κι άλλοι αρκεί να διατηρήσετε μια απλότητα στα σχέδιά σας. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Κριό και τον πρακτικό 6ο Οίκο. Από εκεί θα σας ωθήσει να αναλάβετε την ηγεσία του προγραμματισμού, για να αποδώσουν όλα όσα έχετε επεξεργαστεί στο μυαλό σας!

Τοξότης

Απολαύσατε για λίγες μέρες τη θαλπωρή του σπιτικού σας, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά δεν είστε από αυτούς που μπορούν να αναβάλουν για πολύ τα φιλόδοξα σχέδιά τους! Δεν αρκεί να εστιάσετε το μυαλό σας σε έναν στόχο: Αν δεν εστιάζει και η καρδιά σας, χάνετε τον ενθουσιασμό σας. Επιστρέφετε στη δραστήρια φύση σας το απόγευμα, που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και στον πιο 5ο Οίκο σας της ορμής. Μετά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να συναντήσετε τους φίλους σας για έναν ακόμη γύρο με κοκτέιλ!

Αιγόκερως

Η συμβουλή για σήμερα είναι να φανείτε πιο προνοητικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Προτιμήστε την οπτική της αφθονίας αντί της μετριοπάθειας, με τη Σελήνη να μπαίνει το απόγευμα στον 4ο Οίκο των αναγκών σας. Η γενναιοδωρία σας προς ένα άτομο μπορεί να μην τύχει άμεσης ανταπόδοσης, αλλά θα ανοίξει τη βρύση των κερδών από πλευράς του σύμπαντος. Ίσως να λάβετε ένα απρόσμενο δώρο λίγο αργότερα. Υπάρχουν αρκετά για να πορευτείτε, γι’ αυτό μην είστε φειδωλοί με αυτά που έχετε!

Υδροχόος

Να παραμείνετε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην πάρετε θέση σε κανένα θέμα, αν δεν μάθετε όλες τις πτυχές του. Κάντε την έρευνά σας από νωρίς, με ερωτήσεις και ανάλογες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Συλλέξτε τις εμπειρικές πληροφορίες και ζυγίστε τα πάντα με κριτήριο τις δικές σας αξίες. Κάτι που φαίνεται άρτιο στα χαρτιά, δεν σημαίνει ότι αποτελεί σωστή απάντηση για εσάς. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 3ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Να είστε προετοιμασμένοι για πρωτότυπες και συναρπαστικές δραστηριότητες με τα λοιπά μέλη της παρέας!

Ιχθύες

Αφήστε τους πάντες πίσω σας και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο, αγαπητοί Ιχθύες! Η διαμονή της Σελήνης στο ζώδιό σας στην έναρξη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα στα σχέδιά σας για το μέλλον. Ασχοληθείτε με το «πώς» των διαδικασιών από το μεσημέρι και μετά, που το φεγγάρι θα μετακομίσει στον Κριό και τον πρακτικό 2ο Οίκο σας. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θα θέλατε να έχετε, να είστε ή να κάνετε – γιατί ούτε ο ουρανός δεν θα αποτελεί όριο για εσάς!