Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε σε δημιουργικό οίστρο, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό ευθύνεται η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, στη ζώνη της καριέρας σας. Θέλετε να αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα, για να προωθήστε τα όνειρά σας μέχρι τη γραμμή τερματισμού; Το σύμπαν σας καλεί να δείτε πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές. Δεν θα βοηθήσει σε κάτι η πεισματική αδιαφορία προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια. Φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι και παραμερίστε τον εγωισμό σας. Θα σας βοηθήσει πολύ να ακούσετε τις συνετές συμβουλές που σας δίνουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν!

 Ταύρος

Απαιτείται να πείτε και κάποια «όχι», αγαπητοί Ταύροι! Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια, στην τάση σας να αγαπάτε άνευ όρων. Αν κάποιοι σας φέρονται με αχαριστία ή εκμεταλλεύονται τη γενναιόδωρη φύση σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του. Έτσι θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους: Τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, όχι με το να λύνετε εσείς τα προβλήματά τους

Δίδυμοι

Όσο σημαντικό κι αν είναι το μέλλον, πρέπει να φροντίσετε το παρόν για να φτάσετε εκεί! Αγαπητοί Δίδυμοι, η Σελήνη από τον Αιγόκερω κεντρίζει τον 8ο Οίκο σας των εμμονών – γι’ αυτό μπορεί να νιώθετε ένα άγχος για μια σημαντική σχέση σας. Τα άστρα σας συνιστούν να εστιάσετε στη λογική, προκειμένου να μην κοιτάτε την ευρύτερη εικόνα παρασύρεστε και να ξεχνάτε να ασχολείστε με όσα βρίσκονται μπροστά σας. Μην αναβάλετε την ευτυχία σας στην επιδίωξη μελλοντικών επιτυχιών. Μια συζήτηση με το άτομο που αφορούν οι προβληματισμοί σας, θα εξομαλύνει την ατμόσφαιρα: Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να έχετε αμφιβολίες, γιατί υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας!

Καρκίνος

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τόσο περισσότερη στήριξη χρειάζεστε, αγαπητοί Κριοί! Είστε σε παραγωγική διάθεση και μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Αλλά σε αυτή τη διαδρομή χρειάζεστε συμμάχους, με την ίδια λογική που αρέσει σε εσάς να υποστηρίζετε τους άλλους. Ένας μέντορας ή σύμβουλος, μπορεί να σας υποδείξει το επόμενο σκαλοπάτι ανέλιξης στην ιεραρχική κλίμακα. Εστιάστε στις ανάγκες και τα επιχειρήματά σας και θα βρείτε τις πιο ευφυείς λύσεις!

Λέων

Δεν αρκούν οι εικασίες αυτή την περίοδο, αγαπητοί Λέοντες! Η πορεία σας μοιάζει με «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω» τελευταία, γιατί κινήστε χωρίς σχέδιο. Μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Κρόνο, έχει τη δυναμική να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Χρειάζεστε μια πιο πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων σας, γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Όταν θα ολοκληρώσετε την ενδελεχή έρευνα, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και παραπληροφόρηση. Έτσι θα μειώσετε το άγχος σας και θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα δεδομένα σας!

Παρθένος

Οι σχέσεις σας θα ευεργετηθούν από λίγη παραπάνω διπλωματία αγαπητοί Παρθένοι! Έχει σημασία να μην μπερδεύετε τις θέσεις σας με την αλήθεια, γιατί αυτό που φαίνεται μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πάντα και την ουσία. Εξάλλου, ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, μπορεί να είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης για το μέλλον. Η προσέγγιση απαιτεί διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Αποφασίστε μέσα σας τι είστε διατεθημένοι να δώσετε, μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις, με καθαρή σκέψη και θερμή διάθεση!

Ζυγός

Αποφύγετε να λειτουργήσετε με την συνήθη ειρηνοποιό πρακτική σας, αγαπητοί Ζυγοί: Στο ζήλο σας να κατευνάσετε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, μπορεί να υπονομεύσετε μια σημαντική συζήτηση! Μια ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Σελήνη και τον ώριμο Κρόνο, θα σας υποδείξει πώς να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα χωρίς να κηρυχτεί πόλεμος. Παραμερίστε την κριτική και εστιάστε στο μήνυμα που υποκρύπτει το αίτημα για απτά δεδομένα. Ξέρετε, αυτός ο σκόπελος μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα να ενδυναμώσετε τους στόχους και τις συμμαχίες σας!

Σκορπιός

Αφήστε το διαδικτυακό σας ταλέντα να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Σκορπιοί: Όποιος ξέρει καλύτερα τους κανόνες, τόσο πιο άρτια μπορεί να τους διαχειριστεί ή να τους σπάσει! Το κέντρισμα του επικοινωνιακού σας τομέα από τη Σελήνη και τον βαρυσήμαντο Κρόνο, δίνει μεγαλύτερο κύρος σε κάθε λέξη σας. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και την πιο ανορθόδοξη διαδρομή προκειμένου να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Αναρτήστε τις ιδέες σας, σχολιάστε την πορεία τους και ζητήστε την άποψη των επαφών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημιουργικότητά σας θα αποτελέσει εργαλείο για να κερδίσετε περισσότερα!

Τοξότης

Μην πάρετε τα μάτια και τη σκέψη σας από τα χρήματα, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό προστάζει η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον συντηρητικό Κρόνο, στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Η ιδιοσυγκρασία σας αρέσκεται στη συνεχή κίνηση προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει. Και το περιβάλλον σας είναι έτοιμο να ακούσει τις φαεινές σας ιδέες. Οι στρατηγικές συμμαχίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε κι άλλο τα φτερά σας και να εξερευνήσετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Προτιμήστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους με ανάλογα οράματα!

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε την παραγωγική σας διάθεση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα έχετε σύμμαχο τη Σελήνη, που επισκέπτεται τα εδάφη σας και συναντά εκεί τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο. Είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στο να μοιράζεστε τη δόξα με φίλους και συνεργάτες: Αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να παραγκωνίσει εσάς, δεν πρέπει να το επιτρέψετε. Υπερασπιστείτε τη θέση σας – αλλά χωρίς να φτάσετε στο σημείο να φανείτε σκληροί και να εγείρετε αντιπαραθέσεις. Οι άλλοι θα σας ευχαριστούν όταν θα περνάτε μαζί τη γραμμή τερματισμού!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε απολαύσει τη στήριξη του σύμπαντος τα τελευταία χρόνια: Έχετε αποκτήσει δύναμη και απολαμβάνετε τα ηγετικά σας προνόμια. Τώρα καλείστε να προσέξετε ένα επίδοξο άτομο που ίσως απειλεί τη θέση σας! Αλλά πριν περάσετε στην υπεράσπισή της, σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας επιλογές. Δεν χρειάζεται να είστε εργασιομανείς για να διατηρήσετε τον έλεγχο, μπορείτε να διανείμετε κάποια από τα καθήκοντά σας. Αν «προωθήσετε» κάποιους που σας απειλούν, θα αποβεί προς όφελός σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ικανούς συμμάχους, που θέλουν να καταταγούν στο δικό σας στράτευμα!

Ιχθύες

Δώστε σημασία στο προσωπικό σας περιβάλλον, αγαπητοί Ιχθύες: Μήπως η υπερβολικά εξωστρεφής πλευρά σας συγκρούεται με τάσεις κτητικότητας; Αν ο εσωτερικός σας κόσμος δεν είναι ισορροπημένος, θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί. Τις απαντήσεις για το μέλλον σας και τους ανθρώπους που θα μετέχουν σε αυτό, θα τις βρείτε όταν ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Ακόμα και πονέσετε από την αποχώρηση κάποιων, θα κατανοήσετε πώς πρέπει να κινήστε στο εξής!