Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Φορέστε από σήμερα τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Κριοί! Τον Ήλιο στους Διδύμους και την τοπική σας ζώνη μέχρι τις 21 Ιουνίου, θα συνοδεύσει ο κοινωνικός Ερμής μέχρι τις 4 Ιουνίου. Είναι η στιγμή να αρχίσετε να δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν στον περίγυρό σας. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, γνωρίστε όσους γείτονές σας δεν έχετε μιλήσει ποτέ, αναζητήστε όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον κύκλο της κοινότητάς σας. Σας αναμένουν και κάποιες ιδιαίτερες γνωριμίες, πιο κοντά απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε!

Ταύρος

Σας μένει μία ακόμα ευχή γι’ αυτό φροντίστε να είναι η καλύτερη, αγαπητοί Ταύροι! Ο κύκλος των γενεθλίων σας λήγει σήμερα, με την αποχώρηση του Ήλιου από το ζώδιό σας. Θα περάσει στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Μαζί του θα περάσει και ο ευφυής Ερμής, μέχρι τις 4 Ιουνίου. Ώρα να αρχίσετε να συντονίζεστε με την καθημερινότητα, να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα οράματα που ετοιμάσατε το περασμένο διάστημα. Βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, πληρώστε εκκρεμότητες και ετοιμάστε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις!

Δίδυμοι

Όλοι οι προσωπικοί σας στόχοι μπαίνουν στο προσκήνιο, αγαπημένοι Δίδυμοι! Ο Ήλιος θα φωτίζει μέχρι τις 21 Ιουνίου τα δικά σας διαμερίσματα, κηρύσσοντας από σήμερα την έναρξη της εποχής των Διδύμων. Μάλιστα θα τον συνοδεύσει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, παραμένοντας στο ζώδιό σας μέχρι τις 4 Ιουνίου. Μετά από μια περίοδο συλλογισμού και ίσως κάποιων δυσχερειών, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και να βρίσκετε τον αυθορμητισμό που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας. Καθ’ οδόν φροντίστε να παίρνετε και λίγα καλούδια από τον πλούσιο μπουφέ της ζωής, καθώς σας αναμένουν καινούργιες εμπειρίες και όλα θα είναι πια πιο εφικτά!

Καρκίνος

Σας χρειάζεται λίγη επιπλέον ξεκούραση, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα σας την προσφέρει ο Ήλιος, που θα διαμένει στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων μέχρι τις 21 Ιουνίου. Μαζί του θα διαμείνει και ο Ερμής μέχρι τις 4 Ιουνίου. Αυτή είναι καίρια περίοδος για να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος, με πρώτο βήμα σας την «παραχώρηση». Αν προσπαθείτε να βάλετε κάποια θέματα ή άτομα υπό έλεγχο, δώστε χώρο και χρόνο για να αρχίσετε να έχετε αποτελέσματα. Αξίζει τον κόπο να περιμένετε: Μετά από 4 εβδομάδες θα αρχίσει ο δικός σας γενέθλιος κύκλος, που όλα θα είναι πιο αίσια και συναρπαστικά!

Λέων

Χρειάζεστε αέρα, αγαπητοί Λέοντες; Το προστατευτικό σας κουκούλι ίσως αρχίσει να γίνεται πιο ασφυκτικό από σήμερα, καθώς ο ζωοδότης Ήλιος περνά στους Διδύμους και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας. Μέχρι τις 4 Ιουνίου θα τον συνοδεύει και ο αγγελιαφόρος Ερμής. Πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να απλωθείτε, να γνωρίσετε καινούργια μέρη και καινούργια άτομα. Ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο την περίοδο μέχρι και τις 21 Ιουνίου, για να εντοπίσετε ευκαιρίες και προοπτικές για πραγμάτωση όλων των ονείρων σας!

Παρθένος

Πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος θα κινείται στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 21 Ιουνίου, ανοίγοντάς σας καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία. Έχοντας συνοδοιπόρο του και τον Ερμή μέχρι τις 4 Ιουνίου, αναδείξτε τα φυσικά σας χαρίσματα στην πρωτοπορία και την επιστράτευση συμμαχιών. Κάθε πρόκληση που θα προκύψει στην πορεία σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τις φιλοδοξίες σας. Ακολουθήστε τις καινούργιες πορείες, με τους ανθρώπους που σας αγαπούν στο πλάι σας!

Ζυγός

Ως ειδήμονες της διπλωματίας πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλές «αποστολές», αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτές θα φροντίσει ο Ήλιος, που αρχίζει την ετήσια διαδρομή του στους Διδύμους και τον νομαδικό 9ο Οίκο σας. Μαζί του θα έχει και τον ακούραστο Ερμή, μέχρι τις 4 Ιουνίου. Η οπτική σας θα στραφεί στο παγκόσμιο επίπεδο και στη διάθεση να δείτε ανεξερεύνητα εδάφη. Αναζητήστε φίλους σε κάθε γωνιά του κόσμου που έχουν τη δυνατότητα να σας φιλοξενήσουν και αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Η περίοδος είναι ιδανική και για πιο μόνιμες μετακινήσεις, γι’ αυτό αδράξτε κάθε ευκαιρία να εργαστείτε μακριά από τα γνωστά σας λημέρια!

Σκορπιός

Αυτός ο πυρετός δεν μετριέται με θερμόμετρο, αγαπητοί Σκορπιοί… Ο λαμπερός Ήλιος περνά στους Διδύμους και θα ρίχνει τις ακτίνες του στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού μέχρι τις 21 Ιουνίου! Η συγκατοίκησή του με τον επικοινωνιακό Ερμή μέχρι τις 4 Ιουνίου, θα ανεβάσει ψηλά τη θερμοκρασία της σαγήνης σας. Ωστόσο, το ζητούμενό σας δεν θα είναι να έχετε την όποια συντροφιά στο κρεβάτι σας: Θα είστε εστιασμένοι στην ουσιαστική επαφή και συνύπαρξη. Οι αδέσμευτοι θα εντοπίσετε το ταίρι που θα σας προσφέρει όλο το πακέτο, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες με το ταίρι σας πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Τοξότης

Το ζευγάρωμα αποτελεί ένδειξη ενδιαφέροντος για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Τώρα που ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και τον τομέα σας των σχέσεων, θα νιώσετε να είστε πιο αποδεκτικοί και στα ψεγάδια των άλλων. Στο ίδιο ζώδιο θα διαμένει και ο εύγλωττος Ερμής, μέχρι τις 4 Ιουνίου. Κάποιοι προτιμούν να είναι μόνοι, αντί να σπαταλούν χρόνο με άτομα που ίσως να μην τους ταιριάζουν. Εσείς θέτετε αλλού τον πήχη σας – γιατί δεν αναζητάτε την τελειότητα, αποζητάτε καθετί εκκεντρικό. Οι αδέσμευτοι θα μπείτε με ορμή σε αυτό το παιχνίδι, ενώ οι δεσμευμένοι θα εστιάσετε στην ανόρθωση του πάθους!

Αιγόκερως

Προσθέστε λίγη κινόα στη σαλάτα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είστε έτοιμοι να αρχίσετε την θερινή σας προετοιμασία, με τον ενεργειακό Ήλιο να διασχίζει τους Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 21 Ιουνίου. Τώρα θα αναθερμανθεί η ανάγκη σας να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το μυαλό σας. Φροντίστε τη διατροφή σας, ασκηθείτε, κατευθυνθείτε προς ό,τι προάγει την φυσική σας κατάσταση. Μην παραμελήσετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες αυτή την περίοδο: Θα απαιτήσουν από εσάς να επουλώσετε πληγές, για να κλείσετε δια παντός τα κεφάλαια του παρελθόντος!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια διαδρομή του στους Διδύμους. Από εκεί θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας της λάμψης και του φλερτ, για να σας μεταμορφώσει σε μαγνήτη του έρωτα και της χαράς! Η άλλη πλευρά του νομίσματος, είναι ότι θα πρέπει να απαρνηθείτε τις πιτζάμες και τις παντόφλες σας, για να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που ορίζουν τα άστρα. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κοινωνική δράση, γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα για πολλές συναντήσεις. Στους Διδύμους θα διαμείνει και ο ερωτύλος Ερμής μέχρι τις 4 Ιουνίου… Μιας και ο 5ος Οίκος αφορά και τη γονιμότητα, δεν αποκλείεται μια εγκυμοσύνη ή η γέννηση μιας εξαιρετικά δημιουργικής ιδέας!

Ιχθύες

Πάρτε μια ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος θα διαμείνει στους Διδύμους και τον 4ο Οίκο σας της χαλάρωσης και του σπιτιού, μέχρι τις 21 Ιουνίου. Θα τον συνοδεύει ο κοινωνικός Ερμής μέχρι τις 4 Ιουνίου, καλώντας σας να μαζέψετε τις κοινωνικές σας φτερούγες και να κουρνιάσετε επιτέλους στη φωλιά σας. Περάσατε μια εντατική περίοδο, γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένα διάστημα ξεκούρασης για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και περάστε εκεί όμορφες ώρες, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!