Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αρχίστε τις προετοιμασίες υποδοχής, αγαπητοί Κριοί! Ο πολεμιστής Άρης που είναι και κυβερνήτης σας, θα διαμένει στον Καρκίνο και τον τομέα σας του σπιτιού μέχρι την 1η Ιουλίου. Με την ενέργεια που θα κατακλύσει το σπιτικό και την οικογενειακή σας ζωή, η διάθεσή σας θα είναι να έχετε συνεχώς κόσμο γύρω σας. Πριν αρχίσετε να στέλνετε προσκλήσεις, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο στις επιταγές της περιόδου. Οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να χρειάζονται λίγες βελτιώσεις, χωρίς να αποκλείονται και οι σκέψεις να μετακομίσετε!

Ταύρος

Έχετε πολλά ενδιαφέροντα σε τοπικό επίπεδο, αγαπητοί Ταύροι; Ακόμα κι αν δεν έχετε, θα αποκτήσετε!Γι’ αυτό θα φροντίσει ο διεγερτικός Άρης, που περνά στον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας της μικρής σας κοινωνίας. Μέχρι την 1η Ιουλίου θα σας βγάλει από τη ζώνη βολής σας, κεντρίζοντας την ανάγκη να εξερευνήσετε περισσότερο την κοινότητά σας. Αναζητήστε ανθρώπους που μοιράζονται τα δικά σας ενδιαφέροντα, για να δείτε πόσο μπορείτε να προσφέρετε από κοινού σε αυτό τον τομέα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να βελτιώσετε αυτούς τους δεσμούς!

Δίδυμοι

Μπορείτε να αντεπεξέλθετε άρτια στις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτός θα είναι ο βασικός σας στόχος μέχρι την 1η Ιουλίου, δηλαδή την περίοδο διαμονής του αποφασιστικού Άρη στον Καρκίνο και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Η παραμονή του ορμητικού πλανήτη στο δικό σας ζώδιο από τις 31 Μαρτίου, σας έχει απομακρύνει κάπως από τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Όσο ευχάριστη κι αν ήταν η ευμάρεια που επικρατούσε, τώρα καλείστε να προσγειωθείτε και να κάνετε πιο αργά βήματα. Εστιάστε στο μέλλον, αναζητώντας άτομα και καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Έχετε τα φόντα να επαναφέρετε τα πάντα σε αποδοτική πορεία, γι’ αυτό επιστρατεύστε την επιμονή σας και αρχίστε δουλειά!

Καρκίνος

Πόσο μπορεί να ανορθωθεί η διάθεσή σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Θα το διαπιστώσετε μεγαλόπρεπα μέχρι και την 1η Ιουλίου, που θα φιλοξενήσετε στα εδάφη σας τον αποδοτικό Άρη! Ετοιμαστείτε να πάρουν φωτιά οι μηχανές σας και να φορτιστεί η ενέργειά σας με ενθουσιασμό. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία, για να υλοποιήσετε όσα αποτελούν μόνο ιδέες ως τώρα και να αποφύγετε κάθε περισπασμό. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα χωρίς να απολογηθείτε σε κανέναν, επενδύστε στα δικά σας όνειρα!

Λέων

Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να συντονιστείτε με την εσωτερική σας σοφία: Μέχρι την 1η Ιουλίου ο δραστήριος Άρης θα διαμείνει στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων και της χαλάρωσης. Θα νιώσετε να οξύνεται περισσότερο η διαίσθησή σας, γι’ αυτό θα σας ωφελήσει να καταγράφετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από πικρίες. Μια καλή αρχή θα είναι να πείτε τις «συγγνώμες» σας εκεί που τις οφείλετε – αλλά και να συγχωρήσετε όσους σας λύπησαν άθελά τους!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε για ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής, αγαπητοί Παρθένοι! Ο υποκινητής Άρης θα διαμένει στον εξωστρεφή Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης μέχρι την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κινητική περίοδο για εσάς, που θα προωθήσει τις γνωριμίες και τις συμπράξεις σας. Ελάτε πιο κοντά με άτομα που έχετε παρόμοιες ιδέες, για να ενισχύσετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας. Από τον αθλητισμό μέχρι τον εθελοντισμό, να αναμένετε πολλές καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο, όπου νιώσετε αρνητική ενέργεια ή ένταση, να απομακρύνεστε με βήμα ταχύ!

Ζυγός

Υπάρχει η έννοια των υπερβολικών ονείρων, αγαπητοί Ζυγοί; Θα το ανακαλύψετε στο διάστημα μέχρι την 1η Ιουλίου, που ο μαχητής Άρης θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών! Η προσοχή σας θα εστιαστεί στους επαγγελματικούς στόχους σας και την προσέγγιση περισσότερων ανθρώπων με ισχύ. Αλλά επειδή ο εμμονικός πλανήτης μπορεί να σας κάνει εργασιομανείς, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα υγιή όρια των διεκδικήσεών σας… Διατηρήστε την αποφασιστικότητά σας αλλά να παράσχετε στον εαυτό σας και χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση!

Σκορπιός

Η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπλανήσεις θα χτυπήσει κόκκινο, αγαπητοί Σκορπιοί! Γι’ αυτό ευθύνεται ο «τουρίστας» Άρης, που περνά στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης. Αν δεν έχετε κανονίσει ήδη τις διακοπές σας, αναζητήστε τώρα τις ανάλογες ευκαιρίες στιγμής στο διαδίκτυο. Η προσαρμοστική ιδιοσυγκρασία σας θα αποδειχθεί καίρια μέχρι την 1η Ιουλίου, για το πού και πότε θα ταξιδέψετε. Αν το πρόγραμμά σας είναι τόσο πιεστικό που δεν επιτρέπει μακροχρόνιες αποδράσεις, μην αμελήσετε να αξιοποιήσετε έστω τα σαββατοκύριακα

Τοξότης

Το χρήμα ή ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες; Μην μπείτε στο δίλλημα – και οι δύο τομείς θα κεντριστούν εξίσου από τώρα και μέχρι την 1η Ιουλίου! Ο πολεμιστής Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των κεφαλαίων και της οικειότητας. Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να επιφέρει εισπράξεις; Να την διερευνήσετε περισσότερο μόνοι ή με ειδήμονες των οικονομικών, στήνοντας ένα πλάνο προώθησής της. Επίσης, δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή σε αυτό το διάστημα. Μην φοβηθείτε τα έντονα συναισθήματα, αυτά θα σας βοηθήσουν να επουλώσετε και να αποχαιρετίσετε πληγές του παρελθόντος!

Αιγόκερως

Ίσως να μην καταφέρετε να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας για «συγχωνεύσεις», αγαπητοί Αιγόκεροι… Και δεν χρειάζεται να το κάνετε! Ο ορμητικός Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, απ’ όπου θα κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για μια περίοδο που θα ανορθώσει τη σεξουαλική σας διάθεση και θα εντείνει την ανάγκη σας να δεσμευτείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα της ζωής σας – από μια συμβίωση μέχρι και την επέκταση της οικογένειάς σας!

Υδροχόος

Με τη θερινή περίοδο προ των πυλών, δώστε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Άρης της δράσης θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι την 1η Ιουλίου. Από εκεί θα σας εμπνεύσει να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με την άσκηση και τη διατροφή σας. Πρέπει να φροντίζετε την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, παράλληλα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε το σημείο της υπερβολής, γιατί ο Άρης έχει την τάση να σας παθιάζει με τους στόχους που θέτετε: Τα άστρα σας συστήνουν να φτιάξετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που δεν θα παραγκωνίζει και την ψυχαγωγία σας!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για πολλά πάρτυ και εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας για πολλές εξόδους, αγαπητοί Ιχθύες! Ο παθιασμένος Άρης περνά στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του πάθους, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στη ρομαντική αρένα, χωρίς να αποκλείεται και μια επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι σας… Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε τις απαραίτητες διαγραφές, προσώπων και πραγμάτων που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι!