Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Δοκιμάστε την τύχη σας στον έρωτα, αγαπητοί Κριοί! Ο τζογαδόρος Δίας από τον 5ο Οίκο σας της αγάπης, κλείνει το μάτι στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι ώρα να σκεφθείτε ότι ίσως αναζητούσατε το ρομάντζο σε λάθος μέρη. Το πιο πιθανό είναι να κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, εκεί που εσείς νιώθετε καλά. Ο εθελοντισμός, οι τέχνες, ο αθλητισμός, είναι μερικοί τέτοιοι τομείς. Αν είστε δεσμευμένοι, αφήστε την ενέργεια της μέρας να εμφυσήσει λίγο οξυγόνο στη σχέση σας. Η διάθεση για περιπέτεια θα σας συνοδεύσει, τόσο εκτός όσο και «εντός» σπιτιού!

Ταύρος

Προμηθευτείτε χαρτομάντιλα, αγαπητοί Ταύροι! Μια συμπονετική σύμπραξη της γλυκιάς Αφροδίτης με τον μεγαλόκαρδο Δία, κεντρίζει τους Οίκους σας της ευαισθησίας και του σπιτιού.Πολλές δυσχερείς σχέσεις μπορούν να ξαναβρούν την ισορροπία τους, μέσα από συζητήσεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Μια γυναικεία φιγούρα θα αποκτήσει πιο σημαίνουσα θέση στη ζωή σας. Ανοιχτείτε και ζητήστε την άποψή της για θέματα που σας προβληματίζουν. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες γνωριμίες. Μην βιαστείτε να απορρίψετε καμία, με το σκεπτικό ότι δεν ανταποκρίνεται στον «συνήθη» τύπο σας!

Δίδυμοι

Μοιραστείτε την αγάπη, αγαπητοί Δίδυμοι! Η γενναιόδωρη Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας, συναντώνται στον Οίκο σας της φιλίας και της προσφοράς. Είναι υπέροχο να απολαμβάνετε την ευτυχία και την ευημερία στη ζωή σας. Αλλά μην αμελείτε να ευχαριστείτε όσους σας βοήθησαν να προοδεύσετε τόσο. Ένα ειλικρινές μήνυμα ευχαριστίας, είναι αρκετό για να δείξετε την εκτίμησή σας. Δημιουργικές συνέργειες μπορεί να προκύψουν επίσης, γι’ αυτό συζητήστε τις ιδέες σας με ανθρώπους που εκτιμάτε. Για τους αδέσμευτους υπάρχει μια ακόμη ενημέρωση: Δεν αποκλείεται να αποκτήσει πιο ερωτική χροιά μια φιλική σχέση!

Καρκίνος

Χειριστείτε ζυγισμένα τα επαγγελματικά θέματα με την ψυχαγωγία, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι ευεργέτες του σύμπαντος Αφροδίτη και Δίας, συμπράττουν σε μια αίσια όψη στον τομέα των χρημάτων σας. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους τις αγορές που θέλετε να κάνετε. Τολμήστε και να τις υλοποιήσετε. Η Αφροδίτη θα σας καταστήσει τόσο γοητευτικούς που δεν θα συναντήσετε αντιστάσεις στις προσεγγίσεις σας. Παράλληλα, ο Δίας σας παράσχει το θάρρος να προωθήσετε ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Με τις ευκαιρίες να αφθονούν όπου κι αν βρεθείτε, αξιοποιήστε τη συγκυρία: Σας αναμένουν επιτυχίες, από το γραφείο συνεδριάσεων μέχρι την κρεβατοκάμαρα!

Λέων

Η ικανότητά σας να «διαβάζετε» γρήγορα όποιον χώρο βρεθείτε, μπορεί να είναι ευχή και κατάρα: Επειδή συνηθίζετε να κρατάτε τα συμπεράσματα για τον εαυτό σας, αγαπητοί Λέοντες! Η ευχάριστη είδηση της ημέρας, είναι η σύμπραξη επέκτασης του οραματιστή Δία με την Αφροδίτη στον εκφραστικό 9ο Οίκο σας. Θα έχετε το θάρρος να πείτε την άποψή σας, με ειλικρίνεια αλλά και διπλωματία. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει και επιπλέον θα σας φέρει πιο κοντά με πολλούς!

Παρθένος

Αν δεν ρισκάρετε με το «εμείς», πώς θα μάθετε πόσο υπέροχο μπορεί να είναι; Η οικειότητα απαιτεί να είστε ευάλωτοι και όχι επιφυλακτικοί, αγαπητοί Παρθένοι! Θα είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, χάρη στη συνάντηση του Δία με την Αφροδίτη που θα καταρρίψει τα τείχη σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να προκαλέσετε συζητήσεις ή να προσεγγίσετε με κάθε τρόπο το αντικείμενο του πόθου σας. Να είστε ερωτικοί, χωρίς να παραλείψετε μια χροιά μυστηρίου. Αν είστε δεσμευμένοι, να αφήσετε τη μαγεία της ατμόσφαιρας να οδηγήσει τη σχέση σας στα επόμενα επίπεδα!

Ζυγός

Η αγάπη πλανάται στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, δέχεται ένα τρυφερό χάδι από τον αισιόδοξο Δία. Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να τραβήξετε την προσοχή, αρκεί να είστε ο χαριτωμένος και προσιτός εαυτός σας. Οι υπερβολές σας είναι αχρείαστες, γιατί θα τα λέει όλα τα βλέμμα σας… Τολμήστε να δείτε τι θα συμβεί όταν μιλάτε και κοιτάτε «επί του θέματος»! Κάντε όσες ερωτήσεις θέλετε, η περιέργεια θα αποδείξει το ενδιαφέρον σας για το άτομο που είναι απέναντί σας!

Σκορπιός

Απελευθερώστε τη δημιουργική σας σκέψη, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύμπραξη του περιπετειώδους Δία με την ελκυστική Αφροδίτη, βάζει τη χροιά της χαράς στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα πυροδοτήσει την έμπνευσή σας να αλλάξετε άμεσα το πρόγραμμά σας: Μεταθέστε τις γήινες υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με εγχειρήματα που αγαπάει η καρδιά σας. Να ξέρετε ότι αυτοί οι δύο ευεργέτες θα σας καταστήσουν ακόμα πιο γοητευτικούς. Μην εκπλαγείτε από την προσοχή και τα φλερτ που θα συρρέουν γύρω σας. Αξιοποιήστε προς κάθε κατεύθυνση τη συγκυρία, γιατί κάθε τόλμημα έχει τη δυναμική να αποφέρει πολλά οφέλη!

Τοξότης

Βάλτε το στοιχείο της περιπέτειας σε κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Τοξότες! Καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές εμπειρίες θα σας έλκουν όπου κι αν βρεθείτε. Ο τολμηρός κυβερνήτης σας ο Δίας συναντά τη ρομαντική Αφροδίτη, κάνοντας τα ρίσκα πιο ασφαλή απ’ όσο νομίζατε. Δεν αποκλείεται να σας μαγνητίσει ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί ερωτικά, κατά πάσα πιθανότητα στον κοινωνικό σας κύκλο. Τολμήστε να ενδώσετε σε αυτές τις σπίθες, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να αποκτήσετε έναν επιπλέον φίλο. Αν είστε δεσμευμένοι, προγραμματίστε για σήμερα κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί!

Αιγόκερως

Ώρα να απαλλαγείτε από πικρίες και μνησικακίες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το σύμπαν σας προκαλεί να βγείτε από αυτό το συναισθηματικό κελί και να πετάξετε το κλειδί: Η ειρηνοποιός Αφροδίτη συμπράττει με τον γενναιόδωρο Δία. Έχετε τα φόντα να προσεγγίσετε τους ανθρώπους, να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση και να προχωρήσετε παρακάτω. Όσοι είστε ευτυχείς, αξιοποιήστε αυτή τη μέρα για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να τολμήσετε να γίνετε ευάλωτοι!

Υδροχόος

Έχετε την ανάγκη να βγάλετε κάτι από μέσα σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Μην ασχοληθείτε με την τέλεια σύνταξη του μηνύματος ή τη διατήρηση των «ορίων». Μια αρμονική σύμπραξη της ευγενούς Αφροδίτης με τον ειλικρινή Δία, σας χαρίζει όση ευγλωττία αλλά και διπλωματία χρειάζεστε. Κλείστε το ραντεβού για τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε, κατά προτίμηση σε ένα γεύμα. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να δεχθείτε τα βέλη του έρωτα. Μην αποκλείσετε καμία περίπτωση, ειδικά αν απέχει από τα συνήθη δεδομένα σας!

Ιχθύες

Υπάρχει πολλή μαγεία στην απλότητα, αγαπητοί Ιχθύες! Ανανεώστε τον περίγυρό σας, τώρα που η ελκυστική Αφροδίτη και ο ειλικρινής Δίας συμπράττουν στη ζώνη σας του ρεαλισμού. Συλλογιστείτε αν τα άτομα του περιβάλλοντός σας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, αν ωθείτε σε ανώτερα ύψη η μία πλευρά την άλλη. Παράλληλα, αξιολογήστε και τον εαυτό σας. Αφήνετε τους άλλους να δουν την ευάλωτη πλευρά σας, παραμερίζετε τις όποιες διχόνοιες; Τολμήστε να πάρετε ένα συναισθηματικό ρίσκο, μπορεί να σας εκπλήξουν οι αντιδράσεις!