Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 
Οι στόχοι και τα όνειρα είναι θεμέλια για τη ζωή κάθε ανθρώπου, αγαπητοί Κριοί! Ακόμα κι αν κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια, από ζήλο να πετύχετε κάτι σπουδαίο. Αν έχετε εξαντληθεί στη σκέψη και μόνο όσων απαιτούνται, θεωρήστε το σημάδι από το σύμπαν: Μια σύμπραξη του Ερμή με τον Ουρανό στη ζώνη της απόδοσής σας, σας καλεί να γίνετε πιο ευέλικτοι. Καλύτερα να «σπάσετε» την επική σας αποστολή σε μικρότερα κομμάτια και να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Φροντίστε να αποβάλετε από τα σχέδιά σας δράσεις που μόνο σας καταναλώνουν χρόνο, χωρίς να προσφέρουν κάποια ανταμοιβή!

Ταύρος

Οπλιστείτε με τα ψυχρά δεδομένα και μόνο, αγαπητοί Ταύροι! Για να μην κάψετε γέφυρες, καλείστε να στηρίξετε με επιχειρήματα τις ιδέες και απόψεις σας. Ο καινοτόμος Ουρανός συμπράττει με τον Ερμή στο ζώδιό σας, γι’ αυτό επαφές και συζητήσεις μπορεί να αποκτήσουν ένταση. Ωστόσο, τα άστρα σας δίνουν το περιθώριο να την εκτονώσετε με περισσότερο χιούμορ απ’ όσο συνηθίζετε. Προτιμήστε να λειτουργήσετε αυθόρμητα και αυτοσχεδιαστικά, κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρουστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους που πάντα σας στηρίζουν!

Δίδυμοι

Ώρα να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια ανατρεπτική συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό στον 12ο Οίκο σας των λήξεων, κεντρίζει τις πιο μύχιες πτυχές σας. Επιτέλους, θα κουνήσετε το «μαντήλι» και θα απελευθερωθείτε από κάθε επώδυνη κατάσταση. Μην ενδώσετε σε κόλακες που θα σας προσεγγίσουν, παραμείνετε σε επαγρύπνηση για να μην πέσετε σε παγίδες. Μην σας παρασύρει η εικόνα των πραγμάτων, ειδικά όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Να είστε τρυφεροί με τον εαυτό σας στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, για να ανασυνταχθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω πιο γρήγορα!

Καρκίνος

Οι συμμαχίες σας ενδέχεται να περάσουν από δοκιμασία, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως κάπου να σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα, που θα την αναδείξει η σύμπραξη έντασης του Ερμή με τον Ουρανό στη ζώνη σας της ομαδικότητας. Εσείς θέλετε να κρατήσετε ουδέτερη στάση, ώστε να μην φτάσετε στα άκρα έναν ανταγωνισμό με ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Αν το εν λόγω άτομο νιώθει απειλημένο και επιτίθεται, εσείς πρέπει να επιστρατεύσετε τη στρατηγική σας. Λειτουργήστε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες και παραμείνετε πιστοί στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

Λέων

Στοχεύστε για το φεγγάρι, αγαπητοί Λέοντες… Το πιο πιθανό είναι να το κατακτήσετε! Σε αυτό θα βοηθήσει μια ισχυρή σύμπραξη ανάμεσα στους κοινωνικούς Ερμή και Ουρανού, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Φυσικά και πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία ζωής που θα σας προσεγγίσει – ακόμα και αν την λαχταρά επίσης ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Οφείλετε στον εαυτό σας να γίνετε ανταγωνιστικοί και όχι να παραμερίσετε. Παίξτε με ευγενή άμιλλα και διεκδικήστε το μέλλον σας, όσο κι αν σας φαντάζει άβολο. Πόσο άβολα θα νιώσετε αν ο όποιος άλλος απολαμβάνει σύντομα τα οφέλη που δικαιούστε;

Παρθένος

Η ειλικρίνεια είναι άριστο χάρισμα, αγαπητοί Παρθένοι: Αρκεί να μην θίγει τον εγωισμό σας! Μια συνάντηση του επικοινωνιακού Ερμή με τον συνετό Ουρανό, θα σας απελευθερώσει από δισταγμούς και περιορισμούς. Αν φανήκατε σκληροί με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, ίσως νιώθετε να χάνετε την ισορροπία της σχέσης σας. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να ξεχνάτε τους καλούς τρόπους και τη συμπόνια που σας χαρακτηρίζει. Γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το πριν αναρτήσετε ένα εύφλεκτο σχόλιο ή πριν στείλετε ένα αντιδραστικό μήνυμα. Παράλληλα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ακούσετε συνειδητά και τις θέσεις της άλλης πλευράς!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για «επιθέσεις», αγαπητοί Ζυγοί; Το σύμπαν απαιτεί από εσάς να επιστρατεύσετε τα φίλτρα σας, εξαιτίας της σύμπραξης των «λογοκριτών» Ερμή και Ουρανού! Υπό αυτή την επήρεια, θα είναι εύκολο να μπερδέψετε μια συνήθη γνωριμία με την πιθανή σχέση ζωής… Είτε να προσπεράσετε μια αξιόπιστη επαφή, επειδή σας παρέσυρε ένα καινούργιο δέλεαρ. Όσο δεν πρέπει να εμμένετε σε μια σχέση που δεν υπάρχει χημεία, άλλο τόσο δεν πρέπει να στοχεύετε στα ανέφικτα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια αξιολόγηση στα δεδομένα και τα ζητούμενά σας!

Σκορπιός

Άραγε αποζητάτε έναν συμβιβασμό ή είστε έτοιμοι για λήξεις, αγαπητοί Σκορπιοί; Συνήθως βιάζεστε υπερβολικά να καταλήγετε στην απόρριψη ανθρώπων! Με τον διαισθητικό Ερμή να συναντά τον οραματιστή Ουρανό στη ζώνη σας των σχέσεων, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες. Αν προσέξετε λίγο περισσότερο τους άλλους, θα δείτε και όσα ξεπερνούν την επιφάνεια που κοιτούσατε ως τώρα. Ίσως να σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, αν κάνετε την προσπάθεια να επικοινωνήσετε ουσιαστικά!

Τοξότης

Η διαδρομή σας χρειάζεται κάποιες διορθώσεις, αγαπητοί Τοξότες! Είναι υπέροχη η προσαρμογή σας σε μια καθημερινότητα… Αλλά μήπως στην πορεία παραμελήσατε την αρχή της απόλαυσής σας; Αυτό θα σας υπενθυμίσει η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό, σον 6ο Οίκο σας των επαναφορών. Βγείτε από το λαγούμι που χωθήκατε, εντάσσοντας λίγη διασκέδαση στις καθημερινές σας συνήθειες. Αλλάξτε το στέκι που παίρνετε καφέ, κάντε ένα διάλειμμα για να συναντήσετε φίλους. Παράλληλα, βάλτε περισσότερο χρώμα στις ενδυματολογικές επιλογές σας και πιο πλατύ χαμόγελο στις συναντήσεις σας!

Αιγόκερως

Προετοιμαστείτε για δυναμικές συναντήσεις που θα ταράξουν τα βαλτωμένα σας ύδατα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση πάθους ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, θα κεντρίσει τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης και του ρομάντζου. Πραγματικά, παραμερίστε τη δομημένη ιδιοσυγκρασία σας και αφήστε να σας οδηγήσει ο αυθορμητισμός! Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα καινούργια ανακαλύψετε. Προσέξετε μόνο να ενημερώσετε τους δικούς σας ανθρώπους για τις κινήσεις σας, για να μην υπάρξουν σκιές στις σχέσεις σας. Και αν πρόκειται να ακυρώσετε κάτι για χάρη της ψυχαγωγίας, μην το αναρτήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Υδροχόος

Ο συναγερμός του δράματος χτυπά, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας, σας προειδοποιεί να μην περάσετε σε «αυτά» τα θέματα. Μια γυναίκα της ζωής σας ίσως να ερεθίσει τις ανασφάλειές σας: Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Μείνετε στη δική σας πορεία και… αφήστε τη να λέει! Μην απαντήσετε στις προκλήσεις που μπορεί να σας προσεγγίσουν. Θα είναι εσκεμμένες και ίσως στοχεύουν σε παλιές πληγές που έχετε θαμμένες. Ας έχετε υπόψιν σας ότι ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι – που δεν σας αφορά και δεν πρέπει να σας απασχολήσει!

Ιχθύες

Αποφύγετε να δεσμευτείτε με σχέδια, αγαπητοί Ιχθύες! Η διάθεσή σας θα έχει αρκετές εναλλαγές, καθώς ο ευερέθιστος Ουρανός συγκρούεται με τον υπολογιστή Ερμή. Ίσως κάπου παίζονται παιχνίδια πολιτικής… Γι’ αυτό με όσο ενθουσιασμό κι αν ξεκινήσετε κάτι, η ενέργεια και το ενδιαφέρον σας θα καταλαγιάσουν γρήγορα. Σε καμία περίπτωση μην πιεστείτε να μείνετε πίσω ή να πάτε κάπου που δεν θέλετε. Λίγη πνευματική διέγερση με γιόγκα ή ένα αφρόλουτρο με χαλαρωτική μουσική, θα βοηθήσουν να ξαναβρείτε την διαύγεια της σκέψης σας!