Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Θεωρείτε ότι κάποιες επαφές σας παρεμβαίνουν στην προσωπικότητά σας, αγαπητοί Κριοί; Ενίοτε, πρέπει εσείς να εκτιμάτε την ατμόσφαιρα και να προσαρμόζεστε ανάλογα! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον κυριαρχικό Κρόνο και την χαρισματική Αφροδίτη, σας καλεί να αφαιρέσετε τα φτερά του παγωνιού… Στην προσπάθεια να δείχνετε την αυτοπεποίθησή σας, μπορεί να φτάνετε στην υπερβολή της επίδειξης. Κανείς δεν αγαπά τους αλαζόνες, προτιμά τους ταπεινούς. Γι’ αυτό επιλέξτε να επαινείτε τους συνεργάτες σας και να εκφράζετε την αξία τους, ειδικά αν εσείς ηγείστε της ομάδας!

Ταύρος

Κινδυνεύετε με υπερφόρτωση, αγαπητοί Ταύροι! Ο προγραμματιστής Κρόνος από τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, συγκρούεται με την γενναιόδωρη Αφροδίτη που σας κυβερνά. Μην το παρακάνετε στην προσπάθεια να είστε πρότυπο απόδοσης, έχετε γεμίσει τον χώρο αποθήκευσης και μνήμης σας. Πρέπει να ισορροπήσετε τον όγκο εργασίας και να μελετήσετε τα δεδομένα, πριν προχωρήσετε στη διεκπεραίωση των καθηκόντων σας. Η απόδοσή σας θα οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία, αν διανείμετε μέρος των υποχρεώσεών σας!

Δίδυμοι

Ας είστε λίγο πιο εγκρατείς στις επαφές σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η κοινωνική Αφροδίτη από τον 11ο Οίκο σας της συνέργειας, σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και διασκεδαστικούς. Αλλά ο ελεγκτικός Κρόνος από τη ζώνη των έντονων συναισθημάτων, απαιτεί να μην ρισκάρετε την ακεραιότητά σας για να κερδίσετε οπαδούς. Ο συνάδελφος που συμπαθείτε, μπορεί να εποφθαλμιά τη θέση σας. Γι’ αυτό προτιμήστε να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και να ελίσσεστε, για να μην θέσετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας!

Καρκίνος

Μακάρι να επικρατούσε η αγάπη έναντι όλων, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ρεαλιστής Κρόνος από τη ζώνη σας των σχέσεων, περνά από έλεγχο την Αφροδίτη του πάθους. Μάλλον έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες για μια σχέση σας. Αν νιώθετε εξουθενωμένοι από τη γενναιοδωρία σας μέσα σε αυτήν, είναι καιρός να ζητήσετε από την άλλη πλευρά να καταθέσει τα δικά της διαπιστευτήρια. Να ακούτε τα ζητούμενα των άλλων, χωρίς να βιάζεστε να δεχτείτε τα πάντα. Ο αυτοσεβασμός σας απαιτεί να μετράτε τον αντίκτυπό τους στη δική σας ζωή!

Λέων

Το πόδι σας στο φρένο, αγαπητοί Λέοντες! Με την Αφροδίτη του ιδεαλισμού στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, χάνετε το μέτρο της υπερβολής. Η προκλητική όψη με τον ελεγκτικό Κρόνο, θα σας δώσει μια γεύση των συνεπειών της παντογνωσίας σας. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα «θέλω» σας και τα «μπορώ». Βρείτε πρώτα τα πατήματα του παρόντος, πριν θελήσετε να προχωρήσετε στα όνειρα του μέλλοντος. Οι παρορμήσεις θα σας ενθουσιάζουν το ίδιο σε μια ώρα από τώρα;

Παρθένος

Θέλετε να μιλήσετε για το βάθος της αγάπης σας, αγαπητοί Παρθένοι; Η ανάγκη σας θα είναι έντονη, καθώς η φουριόζα Αφροδίτη δίνει το έναυσμα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αλλά η σύγκρουσή της με τον αυστηρό Κρόνο, υπογραμμίζει ότι ίσως έχετε μπει σε λάθος πορεία! Δεν πρέπει να υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να παράσχετε, για να μην απογοητεύσετε ανθρώπους. Δείξτε τον ενθουσιασμό σας αλλά θα πρέπει να αποδείξετε τα λόγια σας με πράξεις. Αποφύγετε για σήμερα τα αιχμηρά θέματα!

 Ζυγός

Θυμάστε ότι τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή το χώσατε κάτω από το χαλί, αγαπητοί Ζυγοί; Όσα κι αν βγάλετε από το οπτικό σας πεδίο, δεν τα βγάζετε και από τη σκέψη σας! Θα σας ωθήσει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα, μια δύστροπη όψη της Αφροδίτης που σας κυβερνά με τον Κρόνο της πειθαρχίας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε για την κοινή σας καθημερινότητα, τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας και όσα άλλα μοιράζεστε; Ίσως οι απόψεις σας να διαφέρουν, γι’ αυτό τολμήστε να τις συζητήσετε. Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του – αλλά πρέπει να πάψετε να αρκείστε στα ημίμετρα!

Σκορπιός

Είστε αμφισβητίες ή κυνικοί, αγαπητοί Σκορπιοί; Καλό είναι να προσεγγίζετε άτομα και καταστάσεις με μια δόση υγιούς επιφύλαξης. Αλλά αν πάντα θεωρείτε ότι οι άλλοι έχουν απώτερα κίνητρα, μπαίνετε στη ζώνη του τοξικού κυνισμού! Η αντίθεση του επικριτικού Κρόνου με την αισιόδοξη Αφροδίτη, θα σας δυσκολέψει να δώσετε σε άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αλλά πρέπει να αρχίσετε να το προσπαθείτε, αν δεν θέλετε τα αποτελέσματα να οδηγήσουν σε δικές σας ανεπάρκειες!

Τοξότης

Πιάστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη των απολαύσεων και τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να βαρύνει το κλίμα μιας συζήτησης περί κοινών οικονομικών. Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε ισότιμο διαχωρισμό… Αλλά δεν θα είναι αντίστοιχος ο χρόνος, η ενέργεια και τα προσόντα των υπολοίπων στην εξίσωση. Μετρήστε τη δυσαρέσκειά σας, έναντι μιας πιθανής έντασης μέσα στο σπιτικό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συμβιβαστικό κλίμα στους διαλόγους σας, ώστε να εμπνευστούν και οι άλλοι να εμπλακούν αντιστοίχως!

Αιγόκερως

Αρνηθείτε τις απαιτήσεις που επικαλούνται το συναίσθημά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια προκλητική γωνία της ευαίσθητης Αφροδίτης με τον Κρόνο του καθήκοντος, θα βγάλει στην επιφάνεια την εξάντλησή σας από την προσπάθεια να είστε παρόντες για όλους τους άλλους. Ωστόσο, κάντε τις αναφορές σας με αγάπη και να είστε διατεθημένοι να συγχωρήσετε για να προχωρήσετε παρακάτω. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει μεγαλείο στο να παριστάνετε τους μάρτυρες, πρέπει να βάλετε την αυτοεκτίμησή σας σε προτεραιότητα!

Υδροχόος

Μην κρατήσετε το χάρισμα της παρατηρητικότητας για τον εαυτό σας μόνο, αγαπητοί Υδροχόοι… Μοιραστείτε το με ενδιαφέροντα άτομα, χωρίς να παρασυρθείτε σε παρανοϊκές δεύτερες σκέψεις! Ο ορθολογιστής Κρόνος από τον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου, συγκρούεται με την ευαίσθητη Αφροδίτη στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Αν δυσκολεύεστε να απορρίψετε κάποιες επαφές, δώστε προτεραιότητα σε εκείνες που θα σας ωφελήσουν. Επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις αντί να ασκείτε κριτική. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να κερδίσει μια άβολη κατάσταση, χαρίζοντάς σας σεβασμό και θαυμασμό!

Ιχθύες

Θέλετε χρόνο για την προσωπική σας ζωή αλλά τα εργασιακά σας καθήκοντα σας καλούν, αγαπητοί Ιχθύες; Τι θα επιλέξετε; Ο απαιτητικός Κρόνος συγκρούεται με την επιεική Αφροδίτη, επηρεάζοντας τόσο τον τομέα των σχέσεων όσο και την ανάγκη σας για ξεκούραση. Για να μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας, ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Οι ανάγκες των συναδέλφων και των φίλων, θα πρέπει να περιμένουν. Να είστε ρεαλιστές με το πόσα μπορείτε να υποσχεθείτε, μην μειώνετε τον προσωπικό σας χρόνο!