Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πορεύεστε στη πορεία που ονειρεύεστε ή ακόμα την ονειρεύεστε μόνο, αγαπητοί Κριοί; Είναι ζωτικό για την ιδιοσυγκρασία σας να έχετε καθαρή οπτική για αυτά που λαχταράτε! Σε αυτή την προσπάθεια θα σας βοηθήσει η στροφή του αλχημιστή Πλούτωνα, που γυρίζει ανάδρομος στον τομέα σας της καριέρας. Προκλήσεις θα σας προσεγγίζουν από παντού – αλλά χωρίς εναντίωση δεν υπάρχει κίνητρο ωρίμανσης. Αξιοποιήστε τη μείωση ταχυτήτων του σύμπαντος, για να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας αρχές. Κάτι πραγματικά αξιόλογο σας αναμένει στη συνέχεια!

Ταύρος

Σας έχει κουράσει η ρουτίνα της καθημερινότητας, αγαπητοί Ταύροι; Είστε δεξιοτέχνες στην εξισορρόπηση της ατμόσφαιρας, γιατί αγαπάτε τον αργό και σταθερό βηματισμό. προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή.Αλλά μήπως έτσι υπονομεύετε τον αυθορμητισμό και χάνετε πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες; Η στροφή του δυναμικού Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, κεντρίζει την περιέργειά σας. Αντί να εστιάζετε στην αυστηρή πλευρά σας, δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Μια διεύρυνση του γνωστικού σας επιπέδου, μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα βαθιά ενδότερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι δεδομένο ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται. Ο κύκλος στροφής του μεταμορφωτικού Πλούτωνα σε ανάδρομο, ανοίγει στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας του μυστηρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Αξιοποιήστε τον, επιστρατεύοντας το ερευνητικό σας ταλέντο. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους όρους όλων των συμπράξεών σας, ασχέτως αν θα διατηρήσετε αυτές τις επαφές ή όχι στη συνέχεια… Μόνο έτσι θα νιώσετε την ανακούφιση ότι είναι όλες οι πλευρές καθαρές και παραγωγικές χωρίς αχρείαστες εντάσεις!

Καρκίνος

Είστε μέσα ή έξω, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας ανοίγει τον ανάδρομο κύκλο του στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, διάρκειας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί θα υπάρξουν διχόνοιες ανάμεσα σε εσάς και έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Πρέπει πλέον να καταλήξετε αν παραμένετε σε αυτή τη σχέση ή είναι καιρός να την λήξετε. Χειριστείτε άμεσα και με ψυχραιμία κάθε συγκυρία, γιατί το ξεκαθάρισμα των θέσεών σας είναι ζωτικής σημασίας: Αν ακούσετε την άλλη πλευρά χωρίς κριτική διάθεση, το πιο πιθανό είναι να αποκτήσετε έναν πιστό σύμμαχο!

Λέων

Χρειάζεστε επιθεώρηση όλων των συστημάτων σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανατρεπτικός Πλούτωνας ανοίγει τον ανάδρομο κύκλο του στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης, διάρκειας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Είναι μια σημαντική περίοδος για να συνειδητοποιήσετε ως πού φτάνουν οι ικανότητές σας. Αν δεν μπορείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις ή καθήκοντα, αναθέστε τα αλλού και μην ασχοληθείτε άλλο. Διευρύνετε την οπτική σας και το γνωστικό σας επίπεδο, διεκδικήστε εμπράκτως όσα επιπλέον θεωρείτε ότι δικαιούστε. Αντιληφθείτε την πληθώρα των επιλογών σας και θα ανοίξετε πολλούς διαύλους διαλόγου!

Παρθένος

Ετοιμαστείτε να βιώσετε όλη την γκάμα των συναισθημάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Για τους επόμενους πέντε μήνες, ο διεισδυτικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος μέσα στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, το βαρόμετρο του ρομάντζου θα φτάνει συχνά στο ζενίθ και το ναδίρ – εναλλάξ! Τα αισθήματά σας θα είναι ασταθή, σε σημείο να σκεφτείτε ακόμη και μια επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι. Το πιο συνετό για εσάς είναι να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται… Εξάλλου, η αναμονή είναι αυτή που φλογίζει τα πάθη!

Ζυγός

Προβλήματα στον ατομικό σας παράδεισο, αγαπητοί Ζυγοί; Ο προκλητικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον 4ο Οίκο του σπιτικού σας: Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου. Οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε σημείο αλληλεξάρτησης, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τεθούν ξεκάθαρα όρια. Και οι δεσμοί με γυναίκες της οικογένειάς σας μπορεί να βιώσουν καίριες αλλαγές. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναζητήσετε καινούργια στέγη ή να κάνετε μια ανακαίνιση στην παρούσα. Αλλάξτε τη θέση των επίπλων, απαλλαγείτε από τοξικά άτομα, ανοίξτε τον χώρο για να κινείται ελεύθερα η θετική ενέργεια στη ζωή σας!

Σκορπιός

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας άμεσα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο λάτρης της ισχύος και συγκυβερνήτης σας Πλούτωνας, θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 3 Οκτωβρίου στον επικοινωνιακό σας τομέα. Φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή πριν στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Αναρωτηθείτε αν οι λέξεις σας θα βλάψουν ή θα ωφελήσουν, γι’ αυτό μην βιάζεστε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Προτιμήστε μια πιο αργή αλλά σταθερή ταχύτητα στις προσεγγίσεις σας και υποστηρίξτε τις θέσεις σας με σύνεση. Η απόδραση δεν αποτελεί ειλικρινή επικοινωνία!

Τοξότης

Τα οικονομικά σας θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Τοξότες! Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο και τα χρήματά σας, προτιμήστε να τα αξιοποιήσετε. Ο δυναμικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας της οικονομικής ασφάλειας μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Είναι καιρός να περιορίσετε για λίγο τη χρήση του πορτοφολιού σας και να αξιολογήστε τα δεδομένα σας. Αναζητήστε έναν πιο αποδοτικό προϋπολογισμό δουλέψτε για την πραγμάτωσή του, αναμένοντας τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον!

Αιγόκερως

Ακόμα και τα πιο συγκροτημένα σχέδια, χρειάζονται λίγη «φροντίδα» από καιρό σε καιρό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ορμητικός Πλούτωνας θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, στον 1ο Οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας σας, της περιουσίας και της σοφίας σας. Να είστε αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που θέλετε να επενδύσετε τον πολύτιμο χρόνο σας: Αποφύγετε να υποτιμήσετε κάτι από τα δύο έναντι της προσωπικής σας ευημερίας!

Υδροχόος

Μήπως το παρελθόν σας βάζει εμπόδια στο μέλλον σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Κάθε σημαντική διαδρομή ξεκινά με το πρώτο βήμα, γι’ αυτό το δικό σας πρέπει να είναι αποφασιστικό! Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και των λήξεων. Είναι καιρός να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα εσώψυχά σας. Αξιοποιήστε αυτό τον κύκλο χαμηλών ταχυτήτων, απομακρυνθείτε για λίγο από την υπερκινητική κοινωνική σας ζωή: Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αποτελεί καθρέφτη όσων τεκταίνονται μέσα σας. Κατά πάσα πιθανότητα, καταπνίγετε πολλά και αποφεύγετε άλλα τόσα. Πρέπει πλέον να τα βγάλετε στην επιφάνεια, να απελευθερωθείτε από όλους τους δαίμονες που κρύβονται στην ντουλάπα σας!

Ιχθύες

Υψώστε τις ασπίδες προστασίας σας, αγαπητοί Ιχθύες! Σίγουρα δεν αναμένετε κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας, όμως ενδέχεται να προκύψουν. Ο διεισδυτικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας της φιλίας, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Ίσως να αποκαλυφθούν προβλήματα σε συνεργασίες και έλλειψη ελέγχου. Πάρτε τα ηνία της κατάστασης, γιατί μέσα στα ερείπια κρύβονται θησαυροί γνώσης και κατανόησης. Ανανεώστε τις παλιομοδίτικες πρακτικές σας και στήστε καινούργια στρατηγική. Όσο πιο σαφείς είστε για τα ζητούμενά σας, τόσο πιο αγαστές θα είναι οι σχέσεις σας!