Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις αναμένονται στον δρόμο σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτή η σπάνια Πανσέληνος που κεντρίζει τον τομέα σας της συνύπαρξης, αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Μήπως τα δυναμικά σας δίδυμα έχουν αρχίσει να λειτουργούν λίγο πιο αυτόνομα; Μήπως ο ένας μόνο δίνει και ο άλλος μόνο παίρνει, άρα έχει χαθεί η ισορροπία; Να είστε προετοιμασμένοι να μιλήσετε και ανεξέλεγκτα προς το αντικείμενο του πόθου σας. Είτε να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι λείπει από μια σημαντική σχέση σας. Επαναξιολογήστε τα κριτήριά σας, γιατί ίσως έφτασε η στιγμή να αποχωρήσετε από κάποια «σκηνή»

Ταύρος

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Ταύροι! Εκεί στρέφει την προσοχή σας η σπάνια Πανσέληνος στον 6ο Οίκο σας της ευημερία, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Αλήθεια, πότε γυμναστήκατε τελευταία φορά και πότε προσέξατε περισσότερο τη διατροφή σας; Πλέον πρέπει να δεσμευτείτε σε εσάς τους ίδιους ότι θα ασκείστε, ακόμα και στο σπίτι αν είστε πολυάσχολοι. Η ενέργεια παράγεται από την κίνηση και θα βελτιώσει πολύ και την εργασιακή σας πορεία: Γι’ αυτό όταν ξανανιώσετε τις ενδορφίνες να σας πλημμυρίζουν, είναι βέβαιο ότι θα μονιμοποιήσετε αυτή την καλή συνήθεια!

 Δίδυμοι

Σας ταιριάζουν πολύ τα ροζ γυαλιά της προβολής, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή η σπάνια Πανσέληνος στον 5ο Οίκο σας της φήμης και του πάθους, αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Οι Πανσέληνοι αποκαλύπτουν πολλά «κρυμμένα», γι’ αυτό ενδέχεται να νιώσετε απρόσμενες επιθυμίες. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι η ιδανική στιγμή να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις πιο ενδόμυχες φαντασιώσεις σας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να σας συναρπάσει ένα άτομο που τρέφει ήδη συναισθήματα για εσάς. Να ξέρετε ότι ο 5ος Οίκος αφορά και την γονιμότητα: Δεν αποκλείεται μια εγκυμοσύνη ή ένας ανέλπιστος δημιουργικός οίστρος!

Καρκίνος

Το σπίτι αποτελεί πάντα μια προτεραιότητα για εσάς, αξιαγάπητα καβούρια! Πόσο μάλλον υπό αυτή την σπάνια Πανσέληνο στον οικιακό 4ο Οίκο σας, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά: Οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να φτάσουν σε σημείο εμμονής. Αν σκέφτεστε μια μετακόμιση, θα βρεθείτε μπροστά στις πιο ιδεώδεις επιλογές. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση, κάντε την σχετική έρευνα τώρα και πάρτε προσφορές. Αν είστε ευχαριστημένοι στο σπιτικό σας, ενδέχεται να αποκτήσετε συγκάτοικο, ένα κατοικίδιο ή να συζήσετε με το ταίρι σας!

Λέων

 

Αμφιταλαντεύεστε για τη συμπεριφορά ενός ιδιαίτερου ατόμου, αγαπητοί Λέοντες; Να είστε έτοιμοι για ανακαλύψεις υπό την επήρεια αυτής της σπάνιας Πανσελήνου στον τομέα σας των σχέσεων, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Θα αποκτήσετε απόλυτη διαύγεια ως προς το ποιος είναι ειλικρινής και ποιος προσποιείται στη ζωή σας, για ίδιον όφελος. Ίσως κάποιος σας στηρίζει παρασκηνιακά για να εξελιχθείτε, ίσως και να σας υπονομεύει… Όσο κι αν δεν έχετε ανάγκη από «ταμπέλες» για να πορευτείτε, θέλετε να ξέρετε πού βαδίζετε. Ωστόσο, αφήστε να κυλήσουν οι επόμενες δύο εβδομάδες πριν αποκαλύψετε τα στοιχεία σας!

Παρθένος

Ακονίστε τα λογιστικά σας χαρίσματα, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή η σπάνια Πανσέληνος στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Μια ανέλπιστη ευκαιρία μπορεί να σας προσεγγίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες… Αλλά δεν θα σας πιάσει εντελώς απροετοίμαστους, καθώς δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση τους τελευταίους έξι μήνες. Φανείτε προνοητικοί και συναντήστε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας για το μέλλον. Μην στερήσετε από τον εαυτό σας μια λαμπρότερη πορεία!

Ζυγός

Ο προβολέας πέφτει και πάλι επάνω σας, αγαπητοί Ζυγοί. Η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας, για δεύτερη φορά στη σειρά. Η πρώτη αυτής της σπάνιας διαδοχής ήταν στις 20 Μαρτίου. Φτάνουν οι διακριτικές δράσεις, είναι η στιγμή να βγείτε στη σκηνή και να αναδείξετε όλα τα εξαιρετικά σας χαρίσματα. Αυτό που εσείς θεωρείτε αλαζονική προβολή, οι άλλοι το λένε προσωπική διαχείριση και την πληρώνουν αδρά… Ώρα να γνωστοποιήσετε τη σκληρή δουλειά σας, είστε οι πλέον άρτιοι να αποτελέσετε πρότυπο έμπνευσης για πολλούς!

Σκορπιός

Μήπως η ζωή σας έχει ανάγκη από ξεκαθαρίσματα και κάποιους τερματισμούς, αγαπητοί Σκορπιοί; Αυτή η σπάνια Πανσέληνος στον τομέα σας της επούλωσης, αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Είναι καιρός να κάνετε έναν απολογισμό για το ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας, ποιοι έχουν απόδοση και ποιοι όχι; Πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και ενέργεια, να δώσετε προτεραιότητα στα άτομα που δίνουν όσα παίρνουν. Αν το φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένο, έχει φτάσει η στιγμή να το διευρύνετε. Είστε έτοιμοι για να πάρετε τις αποφάσεις σας και να αφεθείτε επιτέλους στη φυσική ροή των πραγμάτων!

Τοξότης

Μην σας ταράξουν κάποιες πιθανές αναδιαρθρώσεις στον κοινωνικό σας κύκλο, αγαπητοί Τοξότες: Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό την σπάνια Πανσέληνο στον τομέα σας των επαφών, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Πρέπει πλέον να κοιτάξετε ρεαλιστικά ποιοι αξίζουν τον τίτλο του φίλου σας και ποιοι όχι. Δεν χρειάζεστε ανεύθυνα ή ασυνεπή άτομα στη ζωή σας μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλή, ούτε είναι σωστό να μην έχετε εσείς χρόνο για φίλους. Αν το περιβάλλον σας είναι περιορισμένο τελευταία, τώρα θα το διευρύνετε. Θα σας βοηθήσει αυτή η Πανσέληνος, που ευνοεί την τεχνολογία και το διαδίκτυο!

Αιγόκερως

Μήπως η δουλειά δεν σας αφήνει χρόνο για κοινωνική ζωή ή το αντίθετο, αγαπητοί Αιγόκεροι; Τώρα θα μπορέσετε να θέσετε όρια υπό αυτή την σπάνια Πανσέληνο στον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Κλείστε κάθε άσχετη σελίδα στο διαδίκτυο όταν δουλεύετε, τολμήστε να διαπραγματευθείτε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας που δικαιούστε. Ο πιο υπεύθυνος ρόλος που λαχταράτε, μπορεί να σας προσφερθεί τόσο ξαφνικά που να ζαλιστείτε… Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία, περισσότερη στρατηγική και όλη σας η αποφασιστικότητα!

Υδροχόος

Πάντα σας έλκουν οι διαφορετικοί προορισμοί, αγαπητοί Υδροχόοι! Τη διάθεσή σας για περιπλάνηση θα κεντρίσει περισσότερο αυτή η σπάνια Πανσέληνος στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Είναι πιθανό να σπαταλήσετε πολλές από τις παραγωγικές σας ώρες στην πλοήγηση ταξιδιωτικών ιστοσελίδων. Αν δεν μπορείτε να λείψετε, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε για να βιώσετε νέες εμπειρίες: Γίνετε τουρίστες μέσα στην πόλη σας, αλλάζοντας τις συνήθεις διαδρομές σας για να συναντήσετε διαφορετικά άτομα και συγκυρίες από όσα ξέρετε. Αλλά μην εγκαταλείψετε και τα μεγαλειώδη όνειρα, όπου υπάρχει θέληση θα βρεθεί και ο τρόπος!

Ιχθύες

Πώς προχωρούν οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Καιρός να κάνετε έναν απολογισμό υπό αυτή την σπάνια Πανσέληνο στον 8ο Οίκο σας της μεταμόρφωσης, που αναδύεται στον Ζυγό για δεύτερη φορά στη σειρά! Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι περιορίζει τις δυνατότητές σας, δεν πρέπει να επιτρέψετε να μειωθεί η διάθεσή σας. Αναθεωρήστε τους στόχους σας και περάστε τους από το φίλτρο του ρεαλισμού. Μήπως είναι καλύτερα να προπονήστε για έναν μαραθώνιο αντί για ένα 100αρι; Τα εφεδρικά σχέδια μπορούν να αποβούν πολύτιμα – και να είναι απόλυτα εφικτά!