Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είναι καιρός να απαρνηθείτε την αμυντική πανοπλία σας, αγαπητοί Κριοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο θα αναδείξει την τρυφερή σας πλευρά, σαν να σας προσφέρει μια επουλωτική σούπα για την ψυχή σας: Μπορείτε να γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές σε προσωπικές συζητήσεις. Μην μιλάτε ταυτόχρονα με τους άλλους, μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας για την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος

Υπάρχει μεγάλη δύναμη στους αριθμούς, αγαπητοί Ταύροι! Υπό την επήρεια του Τέταρτου της Σελήνης, ίσως χρειάζεστε μια νέα οπτική για τα οικονομικά σας. Πρέπει να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σταδιακά σε πιο αποδοτική πορεία!

Δίδυμοι

Χρειάζεται μια ισορροπία σε όλους και όλα, αγαπητοί Δίδυμοι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο, έχει τη δυναμική να σας γεμίσει παραγωγική ενέργεια προς τη θετική κατεύθυνση! Ακόμα κι αν έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, μην γίνεστε πιεστικοί… Ούτε με τον εαυτό σας ούτε με τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, ειδικά αν αξιοποιήσετε με καλή πρόθεση τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να προσεγγίσετε με ταχύτητα τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, μπορεί να σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη!

Λέων

Μήπως νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι από τις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Λέοντες; Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης. Αντί να πιεστείτε να αποδώσετε πρακτικά, θα σας ωφελήσει να επιδοθείτε σε μια δημιουργική ανταλλαγή ιδεών. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων για να μην απομακρύνετε καίριους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σας. Αυτές οι ακτίνες ισορροπίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χρυσή τομή: Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς ενδοιασμό, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σας!

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για σημαντικές μεταβάσεις, αγαπητοί Παρθένοι; Υπό τις ακτίνες ενός Τέταρτου της Σελήνης, δεν αποκλείεται να αλλάξει η φύση ακόμα και μιας φιλικής σχέσης σας! Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε όλων των ειδών της συμπράξεις σας σε σειρά προτεραιότητας, να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει τέτοια προοπτική – και αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά!

Ζυγός

Τα μάτια σας στο έπαθλο και μόνο, αγαπητοί Ζυγοί! Πόσο καιρό έχετε να κοιτάξετε κατάματα τον στόχο σας; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας, θα φέρει πιο κοντά σας σημαντικά μεταίχμια. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να κεντρίζετε τις αποδοτικές πτυχές της καριέρας σας!

Σκορπιός

Γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο, αγαπητοί Σκορπιοί! Έτσι θα δώσετε ταχύτατη ώθηση στην εξέλιξή σας, χάρη στο Τέταρτο της Σελήνης που αναδύεται στον Καρκίνο. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο να αποτελέσετε παράδειγμα και κίνητρο για πολλούς. Να ξέρετε ότι η δημιουργική ενέργεια του Καρκίνου μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε κάθε συγκυρία προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας αισιόδοξοι και ευχάριστοι στους κύκλους που θα προσεγγίσετε!

Τοξότης

Πώς πάει η αναζήτηση της εσωτερικής σας ισορροπίας, αγαπητοί Τοξότες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον ενδοσκοπικό 8ο Οίκο σας, θέλει να αποτραβηχτείτε λίγο από τον προβολέα. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό, τίποτα δεν σας υποχρεώνει να είστε συνεχώς εξωστρεφείς και χαρωποί. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να κρύβετε τα συναισθήματά σας και να τα διοχετεύεται σε μια συνεχή εγρήγορση! Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι ως τώρα, δεν τιμούσατε την ιδιωτικότητά σας. Θα δείτε ότι αν φανείτε ευάλωτοι προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους, θα οικοδομήσετε καινούργιες και πιο στιβαρές βάσεις στη σχέση μαζί τους!

Αιγόκερως

Πόσο ταλαντεύεστε όσο αφορά τα αισθήματά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αν τα καταπιέζετε, μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε. Αυτό έρχεται να σας κάνει κατανοητό το Τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο σας των σχέσεων. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ρεαλιστική εικόνα της κάθε κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, ακούστε με προσοχή και την άλλη πλευρά αλλά μην αφήσετε περιθώριο διαπραγμάτευσης για τα δικά σας ζητούμενα!

Υδροχόος

Δώστε σημασία στις πιο εσωτερικές πτυχές του εαυτού σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 6ο Οίκο σας αγάπης του εαυτού σας, θα επιφέρει την τάξη και την ισορροπία σε κάθε προσπάθεια που θα καταβάλετε στο εξής. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερα κέρδη, μέχρι και ένα μικρό ποσό σε ένα στοίχημα. Παράλληλα, ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη για συναισθηματική ειλικρίνεια. Γνωστοποιήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς, αντί να αναμένετε από εκείνους κινήσεις τρυφερότητας!

Ιχθύες

Ποια ήταν η τελευταία φορά που μελετήσατε με σοβαρότητα τη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο και τον Οίκο σας του ρομάντζου, θα σας κάνει ουσιαστικά πιο εξισορροπητικούς. Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεων σας και το αρμονικό δούναι και λαβείν, είναι τα εργαλείο διαλεύκανσης κάθε αμφιβολίας. Μετά μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε την χαρωπή πλευρά της ζωής!