Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ώρα να οργανωθείτε, αγαπητοί Κριοί! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, από τον περασμένο Νοέμβριο που ο τολμηρός Δίας μπήκε στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Όσο κι αν σας ενθουσίασε η διαδικασία, είναι γεγονός ότι έχει αρχίσει να σας κουράζει. Η αλλαγή της πορείας του σε ανάδρομη για τους επόμενους τέσσερεις μήνες, θα σας επιτρέψει να μειώσετε ρυθμούς και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε κάποια από τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, σκεφτείτε να λάβετε βοήθεια. Το τωρινό κόστος θα είναι αμελητέο, μπροστά στο κέρδος που σας αναμένει με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 11 Αυγούστου!

Ταύρος

Πόσο βαθιές είναι οι σχέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι; Ο αισιόδοξος Δίας θα πορεύεται ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας μέχρι τις 11 Αυγούστου: Αυτή η αναστροφή θα σας καλέσει να ελέγξετε το κλίμα στους πιο στενούς κύκλους σας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Αν υπάρχει κοινό ταμείο, θα είναι καλό να του κάνετε έναν έλεγχο και να φροντίσετε να είναι ξεκάθαρα όσα έχετε συμφωνήσει. Όπου έχει υπάρξει σπίθα, τώρα θα προσθέσετε τη χροιά του βαθύτερου ερωτισμού στην εξίσωση!

Δίδυμοι

Χρειάζεται να σας θυμίσει κάποιος ότι χρειάζονται δύο για να χορέψετε ταγκό, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα βελτιώσετε το δούναι και λαβείν σε όλων των ειδών τις συμπράξεις σας, με τη βοήθεια του επεκτατικού Δία που θα κινείται ανάδρομος στον Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 11 Αυγούστου. Αν και η μοιρασιά δεν γίνεται ποτέ ισότιμα, δεν θέλετε να λείψετε από το όχημα που πάει τα σχέδιά σας στα άστρα. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθει η ισορροπία στους στενούς σας δεσμούς: Όσο κι αν ενθαρρύνετε τους άλλους να λάμψουν, δεν μπορείτε να μεταφέρετε εσείς το φορτίο τους. Όσο για τους αδέσμευτους Διδύμους, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε να αναζωπυρώνεται μια φλόγα – από τα παλιά ή μια εφήμερη γνωριμία!

Καρκίνος

Ώρα να κάνετε έναν έλεγχο του στρες σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ζωτικότητά σας ήταν στα χέρια του γενναιόδωρου Δία από τον περασμένο Νοέμβριο: Αυτό σας έχει προσδώσει εξαιρετική υγεία, εστιασμένη ενέργεια και σας έχει κάνει περιζήτητους. Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων από εσάς, τείνουν να σας εξαντλήσουν. Η ανάδρομη πορεία του Δία μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα σας επιτρέψει να αναθεωρήσετε τις δεσμεύσεις σας και να υιοθετήσετε ένα λιγότερα πιεστικό πρόγραμμα. Το ζητούμενο θα είναι να κάνετε λιγότερα – αλλά να είναι αυτά που αγαπάτε!

Λέων

Ώρα να κάνετε διάλειμμα και να περάσετε στα παρασκήνια, αγαπητοί Λέοντες! Ο Δίας της τύχης θα κινείται ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας της φήμης μέχρι τις 11 Αυγούστου: Από εκεί θα σας προκαλεί να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, ως πρόβα πριν την επόμενη σπουδαία παράστασή σας. Επεξεργαστείτε τις ιδέες σας, ελάτε σε επαφή με τα σωστά άτομα, κάντε τις δοκιμές σας. Το άστρο σας θα λάμψει ακόμα πιο φωτεινό μετά από αυτούς τους τέσσερεις μήνες. Στο μεταξύ δουλέψτε την παρουσίασή σας για να κατακτήσετε τα πλήθη!

Παρθένος

Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι σας, αγαπητοί Παρθένοι… Ακόμα κι αν είναι ένα σπιτικό μακριά από τη βάση σας! Ο Δίας των οριζόντων θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 11 Αυγούστου, στον Τοξότη και τον 4ο Οίκο σας των οικιακών θεμάτων. Αυτό το διάστημα θα δώσετε περισσότερη σημασία σε κάποιες γυναίκες του στενού σας κύκλου, είτε θα ασχοληθείτε εντατικά με τους χώρους σας. Φροντίστε να είναι τακτοποιημένο και καθαρό το σπίτι σας, ο χρόνος σας σωστά διανεμημένος. Η συναισθηματική σας ωρίμανση βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτι που θα ευνοηθεί όσο χαλαρώνετε στην ασφάλεια του δικού σας «ησυχαστηρίου»!

Ζυγός

Πόσο προσέχετε τα λόγια σας, αγαπητοί Ζυγοί; Ο Δίας της φιλαλήθειας θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 11 Αυγούστου στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγχετε ότι απευθύνετε τις σωστές λέξεις στα σωστά ώτα! Τώρα θα μάθετε να διαχωρίζετε το πού πρέπει να μιλάτε, ακόμα κι αν έχετε κάτι σπουδαίο να πείτε: Τα μηνύματά σας θα τύχουν καλύτερης αποδοχής, αν τα δημοσιεύσετε στις προσωπικές σας σελίδες κοινωνικών δικτύων. Επίσης, η εποχή είναι ιδανική για να έλθετε σε επαφή με παλιούς φίλους, ειδικά αν διαμένουν μακριά σας. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει αφορμή να κάνετε κάποια ενδιαφέροντα ταξίδια στο μεταξύ!

Σκορπιός

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας και πετάξτε το κλειδί, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο τζογαδόρος Δίας θα κινείται ανάδρομος μέχρι και τις 11 Αυγούστου στον οικονομικό τομέα σας, κάνοντας την περίοδο αυτή αρνητική για ρίσκα. Αναδιαρθρώστε τον προϋπολογισμό σας, αναβάλετε τις περιττές αγορές, πληρώνετε μόνο το μερίδιό σας στις εξόδους σας. Αφήστε ένα μικρό περιθώριο για έκτακτα έξοδα, γιατί ο υπερβολικός περιορισμός μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα. Παράλληλα, να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για ευκαιρίες που ενδέχεται να σας προσεγγίσουν, ακόμα και από τις πιο απρόσμενες πηγές. Μην ξεχάσετε να προσέχετε τον εαυτό σας στο μεταξύ, γιατί είναι πιθανό να παραφορτώσετε το πρόγραμμά σας!

Τοξότης

Έφτασε η στιγμή για την πολυπόθητη χαλάρωση των ρυθμών σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο επεκτατικός Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον περασμένο Νοέμβριο, ωθώντας σας να κινείστε με την ταχύτητα του φωτός. Τώρα που θα κινείται ανάδρομος για τέσσερεις μήνες, όλα θα μειώσουν την ταχύτητά τους. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πόση πορεία έχετε διανύσει και πού θέλετε να πορευτείτε στη συνέχεια. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για τις νέες αποφάσεις σας, ώστε να τις αποκαλύψετε μετά τις 11 Αυγούστου και να θριαμβεύσετε!

Αιγόκερως

Σηκώστε το χέρι αν είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ανεξάρτητος Δίας θα κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 11 Αυγούστου, στον 10ο Οίκο σας της ίασης. Είναι καιρός να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο, ακόμα κι αν πρέπει να ακυρώσετε κάποια από τα πράγματα που έχετε προγραμματισμένα. Το ζητούμενό σας θα είναι να ισορροπήσετε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Όταν είστε σε άριστη επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, είστε πιο εναρμονισμένοι και με τον εξωτερικό!

Υδροχόος

Η κοινωνική πεταλούδα μέσα σας καλείται να επιστρέψει στο κουκούλι της, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο εξωστρεφής Δίας αλλάζει πορεία και θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 11 Αυγούστου, μειώνοντας την ανάγκη σας για εξόδους. Έχετε κάνει πολλές καινούργιες φιλίες τον τελευταίο καιρό… Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αξιολογήσετε και να δώσετε πιο πολλή σημασία στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Επίσης, φροντίστε να μειώσετε την ταχύτητά σας όσο αφορά τις καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες που σκέφτεστε. Αυτή η φάση αφορά την απλοποίηση του προγράμματός σας και της ζωής σας!

Ιχθύες

Ποιοι στόχοι έχουν πραγματικά σημασία για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες; Ο συγκυβερνήτης σας ο Δία θα κινείται ανάδρομος στον Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 11 Αυγούστου: Επιτέλους, οι επαγγελματικοί σας ρυθμοί θα πέσουν κάπως. Αναθέστε αλλού κάποια από τα καθήκοντά σας, αφού είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει τους σωστούς συνεργάτες. Αποδεχθείτε όποια χείρα βοηθείας σας προταθεί. Δώστε σημασία στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, γιατί δεν αποκλείεται να σας φέρνουν μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία