Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Έχετε ανάγκη από μια γλυκιά απόδραση, αγαπητοί Κριοί! Σας αρκεί μια ανάπαυλα για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή κάποιες πιο ερωτικές προοπτικές. Προσέξτε μόνο να μην χάσετε την εστίασή σας, εξαιτίας της συνάντησης της ρομαντικής Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον ονειρικό 12ο Οίκο σας. Μπορεί να φανείτε διατεθημένοι να βάλετε κάποια πράγματα κάτω από το χαλί, προκειμένου να διατηρήσετε την αίσια οπτική σας. Αλλά μην φτάσετε σε σημείο άρνησης: Δεν μπορείτε να μετατρέψετε έναν βάτραχο σε πρίγκιπα, όσο κι αν το θέλετε!

Ταύρος

Είναι πλατωνική αυτή η φιλία ή σιγοβράζει κάτι περισσότερο, αγαπητοί Ταύροι; Όλα πέφτουν στο τραπέζι και σας μπερδεύουν, εξαιτίας της συνάντησης της ρομαντικής Αφροδίτης με τον ασαφή Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον εκφραστικό 11ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να θολώσει κάπως την οπτική σας όσο αφορά τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η ιδιοσυγκρασία σας κατέχει το δικαίωμα να «δοκιμάζει τα νερά» που άλλοι θα φοβούνταν… Πολλές εμπειρίες μπορούν να προκύψουν από μια αλλαγή στις προσεγγίσεις σας. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε ρομάντζο, θα κερδίσετε φίλους και έμπνευση!

Δίδυμοι

Αφήστε τον ρεαλισμό και τολμήστε να κάνετε μεγάλα όνειρα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το σύμπαν σας δίνει τη δύναμη να πραγματώσετε τις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας. Η συνάντηση της διαισθητικής Αφροδίτης με τον «μάγο» Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ζητά μόνο να οραματιστείτε αυτά που θέλετε. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε κανέναν για όσα θα επιλέξετε, χρειάζεται μόνο να δείτε την ευρύτερη εικόνα των θεμάτων. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που θαυμάζετε ή διαβάστε τις ιστορίες τους για να παραδειγματιστείτε. Ενδείκνυται να κάνετε μικρά διαλείμματα στη διάρκεια της μέρας, προκειμένου να δώσετε στη διαίσθησή σας χώρο να ξεδιπλωθεί!

Καρκίνος

Ο ορθολογισμός μπορεί να πάρει μια μικρή άδεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια συνάντηση περίσπασης ανάμεσα στην Αφροδίτη των απολαύσεων και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, θα σας δυσκολέψει στη συγκέντρωση… Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα! Η μουσική, η ποίηση και άλλες ψυχαγωγικές δράσεις μπορούν να αποτελέσουν θαυμάσια μέσα έμπνευσης για τα μελλοντικά σας σχέδια. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με τέχνη. Δώστε σημασία σε κάθε αναλαμπή και καταγράψτε τη όσο το ένστικτό σας δουλεύει υπερωριακά!

Λέων

Γυρίστε τον διακόπτη στο μυστήριο και τη γοητεία σας, αγαπητοί Λέοντες! Η εκφραστική Αφροδίτη και ο εσωτερικός Ποσειδώνας συναντώνται και μεγεθύνουν τον μαγνητισμό σας. Παραμερίστε τις περίπλοκες καταστάσεις και εστιάστε σε όσους δίνουν φως στη ζωή σας. Αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας αλλά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν. Δεν αξίζουν όλοι το μαγικό σας άγγιγμα, αφήστε τον χρόνο να δείξει τις μελλοντικές σας κινήσεις!

Παρθένος

Το «μέλλον» θα είναι η μόνη σκέψη σας, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη ρομαντική Αφροδίτη και τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα να βάζουν φωτιά στον τομέα σας των σχέσεων, πώς θα βρείτε τη γαλήνη που χρειάζεστε; Η μελέτη για τα υπέρ και τα κατά των πολύ στενών σας σχέσεων, θα σας δώσει μια διαυγή συνολική εικόνα. Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν θα σας φτάσουν μακριά, γι’ αυτό επιλέξτε να γίνετε ακροατές και συλλέκτες περισσότερων πληροφοριών. Δεν απαιτούν όλες οι συγκυρίες να δώσετε απαντήσεις. Ωστόσο, πρέπει να μιλήσετε για τα ζητούμενά σας και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα λάβετε!

Ζυγός

Η τάξη σε συνδυασμό με την ομορφιά είναι η εντολή της ημέρας για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η καλαίσθητη Αφροδίτη και ο σχεδιαστής Ποσειδώνας, συναντώνται στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας των αποτελεσματικών δράσεων. Θέλετε να δώσετε στους χώρους σας μια αίσθηση θαλπωρής και αρμονίας, γι’ αυτό αρχίστε από την τακτοποίηση. Το ίδιο να κάνετε και στις σημαντικές σχέσεις της καθημερινότητάς σας. Αν δεν τα πάτε καλά με έναν συνάδελφο, κεράστε του τον καφέ ή στείλτε του λουλούδια. Παραμερίστε για λίγο τις λογιστικές καταγραφές και κάντε μια δημιουργική συνεδρίαση. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να φέρει τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες σας!

Σκορπιός

Ο έρωτας κάνει βόλτες στη γειτονιά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύμπραξη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, θα κεντρίσει τον ρομαντικό 5ο Οίκο σας. Θα νιώσετε να ενδυναμώνονται οι πιο τρυφερές πτυχές σας, να γίνεστε πιο ανεκτικοί με τις «γκρίνιες» του ταιριού σας. Ίσως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε μικρές εκπλήξεις που θα τονώσουν τη σχέση σας. Μόνο να μην κάνετε υπερβολές, που θα εγείρουν ερωτήματα και αμφιβολίες. Να θυμάστε την αρχή της Κοκό Σανέλ, ότι πάντα πρέπει να «αφαιρείτε» κάτι πριν βγείτε από την πόρτα!

Τοξότης

Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα, αγαπητοί Τοξότες; Αυτό επιτάσσουν τα άστρα, μέσω της συνεύρεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τη ζώνη της ευημερίας σας. Αναζητήστε πιο αποδοτικές και υγιείς συνήθειες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, εργαστείτε από το σπίτι για να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Επίσης, μια μέρα σε ένα σπα θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο θα κάνει θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Αιγόκερως

Κάντε με ευγένεια και τρυφερότητα τις προσεγγίσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τη ζώνη των επικοινωνιών σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα, η στήριξή τους τώρα μπορεί να σας βοηθήσει σε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Δείξτε ότι ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Ακολουθήστε την ανάγκη σας να παράσχετε έναν τρυφερό ώμο σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες.

Υδροχόος

Το σκηνικό στήνεται για γλυκιά και παλαιομοδίτικη αγάπη, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα και σας επιστρέφει σε πιο αγνές εποχές: Όταν γράφατε ραβασάκια σε πραγματικό χαρτί αντί για μια οθόνη. Ραντίστε το σημείωμά σας με το άρωμά σας και εκπλήξτε το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο. Να ξέρετε ότι μια εξόρμηση στην αγορά για τα απαραίτητα, θα αποτελέσει διεγερτικό για τη φαντασία και τη διάθεσή σας… Δώστε περισσότερο χρόνο και σημασία στις λεπτομέρειες – και στο αντικείμενο του πόθου σας αργότερα!

Ιχθύες

Αρχίστε να απολαμβάνετε την κάθε διαδρομή, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνάντηση της επουλωτικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να θέσετε καινούργια όρια. Η ταχύτητα δεν είναι πάντα θετικός παράγοντας για να φτάσετε στον στόχο σας: Χρειάζεται επίσης συναίσθημα και διαίσθηση στη συνταγή. Οι παλιές πληγές πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα – αλλά στη συνέχεια φροντίστε να τα αποβάλλετε από τη ζωή σας!