Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπορείτε να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των ονείρων σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, γι’ αυτό θα διέπεστε με θάρρος – και το απαραίτητο θράσος! – να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Αφήστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα: Όσο κι αν σοκάρει κάποιους αρχικά, θα σας ευχαριστήσουν στη συνέχεια για την έμπνευση που τους προσφέρατε. Η μέρα ενδείκνυται για πιο ρομαντικές προτάσεις το βραδάκι!

Ταύρος

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο μειωμένη σήμερα, αγαπητοί Ταύροι. Είναι από τις μέρες που θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τις πολλές υποχρεώσεις και να ακολουθήσετε τη ροή της ατμόσφαιρας. Μπορείτε να βγείτε για να συναντήσετε κόσμο και να συζητήσετε κάποιους επαγγελματικούς προβληματισμούς. Μια γυναίκα μπορεί να σας δώσει σοφές συμβουλές από την εμπειρία της. Να είστε ειλικρινείς και δεκτικοί να δοκιμάσετε νέα μονοπάτια, από τα οποία θα γλιτώσετε χρόνο και χρήμα!

Δίδυμοι

Σας είχε λείψει λίγη έξαψη, αγαπητοί Δίδυμοι; Η Σελήνη από τον 11ο Οίκο σας της πολυκοσμίας, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον πιο κοινωνικό και σαγηνευτικό εαυτό σας. Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια νέα γνωριμία ή στην υπάρχουσα σχέση σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μειώσετε λίγο την ορμή σας, να επιστρατεύσετε το χιούμορ σας και να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο… Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι όσα δεν λέτε θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και θα κάνουν πιο ισχυρές τις προσεγγίσεις σας!

Καρκίνος

Θέλετε να βελτιώσετε τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι πάντες σας λατρεύουν και πολλές φιλίες έχουν τις προϋποθέσεις για να «εξελιχθούν». Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να ζητήσετε από φίλους να σας γνωρίσουν καινούργια άτομα ή επισκεφθείτε σχετικές ιστοσελίδες. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώστε τη σχέση σας με ποικιλία… Οι έξοδοι με παρέες ή οι ερωτικές διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο άνευ λόγου, μπορούν να κάνουν θαύματα στη λίμπιντο και των δυο σας!

Λέων

Μην προσπαθείτε καν να αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας: Τα θέλετε όλα πιο μεγάλα, πιο δυναμικά και πιο γρήγορα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη από τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης πυροδοτεί τις εξελίξεις των στόχων σας. Αν θέλετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, αυτή η δημιουργική ενέργεια θα σας βοηθήσει να στρέψετε όλες τις συγκυρίες προς όφελός σας. Εντοπίστε νέα πεδία έκφρασης και δράσεων, στήστε το πλάνο σας και μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό. Οι ιδέες θα είναι πολλές και η διάθεση περισσότερη, χωρίς να αποκλείεται να βρεθείτε σε διάφορους απρόσμενους προορισμούς!

Παρθένος

Πόσα μυστικά έχετε, αγαπητοί Παρθένοι; Κάποια που είναι κρυμμένα βαθιά, σπρώχνουν τις πόρτες για να βγουν στην επιφάνεια! Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Συναντήστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή συνομιλήστε μαζί του μέσω τηλεφώνου, διευκρινίζοντας εξαρχής αν θέλετε να εκφράσει άποψη για τα λεγόμενά σας… Μην χρονοτριβήσετε με άσκοπα θέματα στη δουλειά και καθυστερήσετε σε αυτό το ραντεβού!

Ζυγός

Παραμερίστε την συμβουλή των γονιών σας να μην μιλάτε σε αγνώστους, αγαπητοί Ζυγοί! Κάθε άνθρωπος που θα συναντάτε αυτές τις μέρες, θα έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ενθουσιώδεις διαλόγους: Μπορεί να πάρετε έναυσμα από το βιβλίο που θα διαβάζει ή κάποιο ρούχο που θα φοράει. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείεται και μια ερωτική έλξη!

Σκορπιός

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μια κατάσταση, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τη Σελήνη στον τομέα σας της προσφοράς βοήθειας, ίσως να μην είστε εσείς αυτοί που πρέπει να λύσουν τους «κόμπους» των άλλων αυτή την περίοδο. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, δεν υπάρχει λόγος να τον σπαταλάτε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Αντίθετα, η μέρα ενδείκνυται για να ζητήσετε εσείς να σας επιστραφούν κάποιες χάρες, αν χρειαστείτε ενίσχυση σε κάποιο δικό σας θέμα!

Τοξότης

Προσθέστε λίγη πολυτέλεια στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες: Η Σελήνη από τον παρακμιακό 5ο Οίκο σας, ζητά επιπλέον ανέσεις! Καλό θα είναι να επιλέξετε κάτι που δεν θα επιβαρύνει την υγεία σας ή το περιβάλλον. Αν αγοράσετε κάποιο ανοιξιάτικο αξεσουάρ, φροντίστε να διαλέξετε κάτι με διάρκεια στον χρόνο σε επίπεδο ποιότητας. Η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στους φίλους σας, με τους οποίους μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές το βραδάκι!

Αιγόκερως

Οι χώροι σας χρειάζονται επειγόντως τακτοποίηση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό επιτάσσει η Σελήνη από τον Κριό, που κεντρίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Η οργάνωση και η καθαριότητα θα τονώσουν τη διάθεσή σας και η όλη διαδικασία θα βοηθήσει στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση», να αφορά μεταφορικά και κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε… Όσο σιδερώνετε, μπορεί να αναδυθούν επώδυνα συναισθήματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μόνοι τις προκλήσεις, ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Η κοινωνική πεταλούδα μέσα σας σπάει το κουκούλι και απλώνει τα φτερά της, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη βρίσκεται στον επικοινωνιακό σας τομέα: Θα έχετε μειωμένη διάθεση για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να συναντήσετε ανθρώπους. Ένα αυθόρμητο γεύμα έξω, θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Η διάθεσή σας για φλερτ δεν αποκλείεται να έλξει κοντά σας κάποια πολύ ενδιαφέροντα άτομα!

Ιχθύες

Σας ενδιαφέρει η αναβάθμισή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Η Σελήνη φωτίζει τον 2ο Οίκο σας της λογικής και της ευαισθησίας, ωθώντας σας να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας, πριν εξορμήσετε στα μαγαζιά για τις πασχαλινές αγορές σας. Αν επιλέξετε να σπαταλήσετε λιγότερα ώστε να κάνετε λίγη αποταμίευση, πολύ σύντομα θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας!