Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο ορθολογισμός μπορεί να κάνει μια μικρή ανάπαυλα, αγαπητοί Κριοί! Ο Ερμής της σκέψης και ο διαισθητικός Ποσειδώνας συναντώνται σήμερα στις πιο ευαίσθητες πτυχές του χάρτη του. Μην προσπαθήσετε καν να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα… Η μαγεία, η μουσική, η ποίηση θα αποτελέσουν θαυμάσια μέσα έμπνευσης για τα μελλοντικά σας σχέδια. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με τέχνη. Δώστε σημασία σε κάθε αναλαμπή και καταγράψτε τη όσο η διάνοιά σας δουλεύει υπερωριακά!

Ταύρος

Ξεχάστε τη φιλοσοφική θεώρηση των ερωτημάτων σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής λαμβάνει μια τρυφερή ώθηση από τον Ποσειδώνα της κατανόησης, για να βρείτε τη γαλήνη που χρειάζεστε. Η μελέτη των υπέρ και των κατά για κάθε θέμα, θα σας παράσχει μια διαυγή συνολική εικόνα. Οι τυπικές προσεγγίσεις δεν θα σας φτάσουν μακριά, προτιμήστε να γίνετε ακροατές και συλλέκτες περισσότερων πληροφοριών. Δεν απαιτούν όλες οι συγκυρίες να δώσετε απαντήσεις… Καλή είναι η απομάκρυνση από τα δράματα, αρκεί να μην στραφείτε σε ανθυγιεινές διεξόδους!

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη θέση της ηγεσίας, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια συνάντηση του εύσπλαχνου Ποσειδώνα με τον εύγλωττο Ερμή, μπορούν να σας κάνουν μαγνήτη επιτυχίας για την καριέρα σας. Επιστρατεύστε το συναίσθημα αντί της λογικής και δράστε έξω από τα τετριμμένα. Να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και μετά να τα θέσετε: Ο νόμος της έλξης λειτουργεί προς όφελός σας και σας δείχνει τον δρόμο για τη ζωή που θέλετε να απολαμβάνετε. Με ειλικρίνεια και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική, το μονοπάτι σας θα είναι ολοκάθαρο. Βγάλτε από το περιβάλλον σας τον αρνητισμό, για να ρέει ανενόχλητη η δημιουργικότητά σας!

Καρκίνος

Ζητήστε και θα λάβετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με το διπλωματικό σας χάρισμα σε έξαρση, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να εκφραστείτε. Μια σύμπραξη του συμπονετικοί Ποσειδώνα με τον εύγλωττο Ερμή, ενθαρρύνει τα φιλόδοξα σχέδια. Να τα παρακολουθείτε στενά, για να τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και μην διστάσετε να ζητήσετε τη στήριξη ατόμων του κύκλου σας. Αν δώσετε σε κάποιους το περιθώριο της αμφιβολίας, θα οικοδομήσετε το πιο ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας!

Λέων

Γυρίστε τον διακόπτη στη γοητεία σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας συναντά τον κοινωνικό Ερμή στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, μεγεθύνοντας τον μαγνητισμό σας. Παραμερίστε τις περίπλοκες καταστάσεις και εστιάστε σε όσους δίνουν φως στη ζωή σας. Αποδεσμευθείτε από τα εμπόδια του μυαλού σας αλλά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν… Δεν αξίζουν όλοι το μαγικό σας άγγιγμα, για να πραγματοποιήσετε τις ευχές τους!

Παρθένος

Ενίοτε ξεχνάτε ότι οι σχέσεις δικαιούνται να έχουν δυσκολίες, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη του εκφραστικού Ερμή με τον Ποσειδώνα της κατανόησης, ενδυναμώνει τις πιο τρυφερές πτυχές της ιδιοσυγκρασίας σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο ανεκτικοί με τις «γκρίνιες» του ταιριού σας. Ίσως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε μικρές εκπλήξεις που θα τονώσουν τη σχέση σας. Αν πάψετε να θέλετε το τέλειο, ίσως να συνειδητοποιήσετε την τελειότητά του!

Ζυγός

Ώρα για προσωπική φροντίδα και ισορροπία, αγαπητοί Ζυγοί! Τα άστρα στρέφουν εκεί την προσοχή σας, μέσω της συνεύρεσης του κοινωνικού Ερμή με τον Ποσειδώνα της κάθαρσης στη ζώνη της ευημερίας σας. Αναζητήστε πιο αποδοτικές και υγιείς συνήθειες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μια μέρα σε ένα σπα θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει. Ένα μασάζ ή ένα αφρόλουτρο, η άσκηση ή μια συνεδρία γιόγκα, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Σκορπιός

Εσείς ορίζετε τις τάσεις σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι καινοτόμες ιδέες σας θα συγκεντρώσουν όλα τα μάτια πάνω σας, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση του μαγνητικού Ερμή με τον γοητευτικό Ποσειδώνα θα εκτοξεύσει τη φαντασία σας. Όλοι θα συμπράξουν στην ομάδα σας και θα στηρίξουν κάθε βήμα σας. Αν κάποιο εγχείρημα κωλυσιεργεί, επιστρέψτε στην αρχική ιδέα… Θα βρείτε το εμπόδιο, θα το εξαλείψετε και θα αγγίξετε νέα ύψη!

Τοξότης

Κάντε με ευγένεια και τρυφερότητα τις προσεγγίσεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια ευθυγράμμιση του επικοινωνιακού Ερμή με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, κεντρίζει τον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα, η στήριξή τους τώρα μπορεί να σας βοηθήσει σε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Δείξτε ότι ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Ακολουθήστε την ανάγκη σας να παράσχετε ευήκοα ώτα σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες.

Αιγόκερως

Αρχίστε να απολαμβάνετε την κάθε διαδρομή, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση του Ερμή της περιέργειας με τον συνεργατικό Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να θέσετε όρια στον ίδιο σας τον εαυτό. Η ταχύτητα δεν είναι πάντα θετικός παράγοντας για να φτάσετε στον στόχο σας: Χρειάζεται επίσης συναίσθημα και διαίσθηση στη συνταγή. Οι παλιές πληγές πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα, αρκεί να κάνετε στη συνέχεια τις επουλωτικές κινήσεις που χρειάζονται!

Υδροχόος

Παλεύετε να αρθρώσετε μια εσωτερική σας διαμάχη, αγαπητοί Υδροχόοι; Μια σύμπραξη ροής ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή με τον τρυφερό Ποσειδώνα, θα σας φέρει κοντά στα ιδανικά άτομα για να το καταφέρετε. Μπορεί να μην είναι οι συνήθεις στενοί σας άνθρωποι: Όσο πιο αμέτοχοι είναι στο ζητούμενο αποτέλεσμα, τόσο πιο αντικειμενική απόσταση θα έχει η ακρόαση τους. Οι δικές σας πεποιθήσεις χρειάζονται ένα ρεαλιστικό ξεκαθάρισμα. Ακόμα κι αν δεν είναι κατανοητές, πρέπει να γίνονται σεβαστές!

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να είναι τα πάντα μια ανηφόρα, αγαπητοί Ιχθύες… Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντ’ αυτού! Ο επιμελής Ερμής συμπράττει με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Η διαίσθησή σας κεντρίζεται και σας ωθεί να μην ασχολείστε με τον έλεγχο κάθε αποτελέσματος. Συντονιστείτε με την πορεία της ζωής, για να ανανεώσετε την ενέργεια και την οπτική σας. Η έμπνευση θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές σας ιδέες, αρκεί να εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία!