Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Τριαντάφυλλα, γουργουρίσματα, χρυσόσκονη και μονόκεροι μπαίνουν στη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί! Μην γελάτε, αυτό θα κάνει η ρομαντική Αφροδίτη, που θα διαμένει μέχρι τις 20 Απριλίου στους Ιχθύες και τον τρυφερό 12ο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε στη μαγεία για να δεχτείτε ότι μπορεί να βγουν αληθινά τα παραμύθια. Οι αδέσμευτοι Κριοί να εντείνετε τις προσπάθειες εύρεσης του άλλου σας μισού για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να βιώσετε την απόλυτη ευτυχία… Αρκεί να είστε διατεθημένοι να καταβάλετε τον κόπο που σας αναλογεί προς αυτή την κατεύθυνση!

Ταύρος

Δεν χρειάζεται κόπος για να αποκτήσει «προνόμια» μια αξιόλογη φιλία σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμένει μέχρι τις 20 Απριλίου Μαρτίου στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της συντροφικότητας. Αυθόρμητα θα δώσετε πράσινο φως σε ένα άτομο που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο… Αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ιδιαίτερα αισθήματα ανάμεσά σας. Με τον 11ο Οίκο να κυβερνά επίσης την τεχνολογία, τα μέσα μαζικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν το καλύτερο εργαλείο σας για ζευγαρώματα!

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την κορυφή, αγαπητοί Δίδυμοι! Με την χαρισματική Αφροδίτη στους Ιχθύες και τον τομέα σας της καριέρας μέχρι τις 20 Απριλίου, θα μάθετε κάποιους επιπλέον. Η κοινωνικότητα χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας και ξέρετε ότι οι σχέσεις με άτομα επιρροής είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας περιλαμβάνουν στα σχέδιά τους. Τώρα οι επαφές θα ανορθώσουν την μελλοντική σας πορεία, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη γνήσια γοητεία σας. Θα δείτε να προκύπτουν καινούργιες προτάσεις, περισσότερο στη διάρκεια ενός γεύματος παρά μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων!

Καρκίνος

Να αναμένετε το απρόβλεπτο το επόμενο διάστημα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες και τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας μέχρι τις 20 Απριλίου. Ποιο είναι το ιδεώδες σενάριο για το επόμενο σχέδιό σας; Μπορεί να βρεθείτε ανέλπιστα στη θέση του οδηγού ή στην πρώτη θέση του αεροπλάνου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να βρείτε την αγάπη μακριά από την έδρα σας, ίσως με την άμμο να χαϊδεύει τα πόδια σας. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι αφήστε τη φαντασία σας να αναζητήσει την πιο παθιασμένη απόδραση για δύο!

Λέων

Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα για το επόμενο διάστημα, αγαπητοί Λέοντες! Η παθιασμένη Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Αυτή η θέση της θα κάνει ανεξάντλητη την βασιλική σας δύναμη για γοητεία, έλξη και σαγήνη. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε καινοτόμες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας – ή το ταίρι σας… Ένα μάθημα χορού, μια παράσταση έξω από τα τετριμμένα, ένα δείπνο στο σπίτι σας που θα έχετε διαμορφώσει πιο ρομαντικά; Στο χέρι σας είναι να ηγηθείτε!

Παρθένος

Τι λαχταρά η καρδιά σας, αγαπητοί Παρθένοι; Ετοιμαστείτε για έναν νέο κύκλο τεσσάρων εβδομάδων, που θέτει το ρομάντζο στο κέντρο του! Η Αφροδίτη του πάθους θα διασχίζει τους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων μέχρι τις 20 Απριλίου. Ίσως είστε σε μια σχέση που δεν προχωρά, άρα πρέπει να εντοπίσετε ποιος από τους δύο έχει πρόβλημα με τη δέσμευση. Όσο άβολο κι αν σας ακούγεται, οι αλλαγές θα επιτευχθούν μόνο με ειλικρινή συζήτηση. Αν διατηρείτε μια όμορφη σχέση, το πιο πιθανό είναι να κάνετε τώρα αβίαστα το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι καλείστε να κοινωνικοποιηθείτε, γιατί κανείς δεν θα σας βρει αν είστε κλεισμένοι στο σπίτι… Ακολουθήστε το ένστικτό σας αντί να αναλύετε τα πάντα!

Ζυγός

Ο ερωτισμός και η ευημερία συμπράττουν σε ένα απολαυστικό κοκτέιλ, αγαπητοί Ζυγοί! Η κυβερνήτης σας η αιθέρια Αφροδίτη, θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της ακμαιότητας μέχρι τις 20 Απριλίου. Αρχικά καθορίστε τι σημαίνει για εσάς «υγιής σχέση» και μην περιμένετε από το ταίρι σας να αλλάξει από μόνο του. Αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια ή αφοσίωση, θίξτε το με ευγένεια και εκφράστε την ανάγκη σας. Οι αδέσμευτοι στραφείτε στην ανανέωσή σας, εστιάζοντας στη σωστή άσκηση και διατροφή.

Σκορπιός

Αν τα χρονικά περιθώριά σας είναι στενά, χρειάζεστε επιπλέον χρόνο, αγαπητοί Σκορπιοί! Η προσοχή σας θα ξεφύγει κάπως από τα σημαντικά θέματα: Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της διασκέδασης μέχρι και τις 20 Απριλίου. Η προσωπική σας απόλαυση θα πάρει τα ηνία, χωρίς να αποκλείεται να αγγίξει κάποια άκρα… Έχετε τα φόντα να τα αποφύγετε, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να απολαύσετε πρώτα τη διαδρομή. Στρέψτε την προσοχή σας στη δημιουργικότητα που χρειάζεται η προσωπική σας ζωή!

Τοξότης

Απαρνηθείτε για λίγο τα κοστούμια ή τις γόβες στιλέτο, αγαπητοί Τοξότες! Η καρδιά και το υπόλοιπο σώμα σας θα λαχταρούν να «φωλιάσουν» στο σπίτι, που θα βλέπετε ως καταφύγιο ηρεμίας. Η αποφασιστική Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες και κεντρίζει το σπιτικό σας, προκειμένου να στρέψει την προσοχή σας στα του οίκου σας. Θα έχετε όλο τον χρόνο με το μέρος σας για να τακτοποιήσετε, να καθαρίσετε και να επαναπροσδιορίσετε τους χώρους σας μέχρι τις 20 Απριλίου. Ο στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε εκείνο το λημέρι, που θα σας χαλαρώνει και θα σας ηρεμεί!

Αιγόκερως

Κάνετε όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Αφροδίτη της αγάπης θα διασχίζει τους Ιχθύες και τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 20 Απριλίου. Αυτή θα είναι η ιδανική περίοδος για να τονώσετε τις ικανότητές σας στο φλερτ. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε καινούργιους χώρους με πολλά επίδοξα ταίρια: Απολαύστε την ποικιλία και μην βιαστείτε να αρκεστείτε σε ένα πιάτο. Αν είστε δεσμευμένοι, ο παράγοντας της διασκέδασης θα εισβάλλει στο πρόγραμμά σας και θα σας ωθεί σε συχνές εκπλήξεις για δύο!

Υδροχόος

Το μινιμαλιστικό ύφος σας μπορεί να δεχθεί ανέλπιστες «επιρροές», αγαπητοί Υδροχόοι! Η Αφροδίτη της ομορφιάς και της πολυτέλειας θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και αξιών, μέχρι τις 20 Απριλίου. Μπορεί να νιώσετε να εντείνεται η λαχτάρα σας για τις πολυτέλειες της ζωής. Όμως η θεά της αρμονίας θα εστιάσει στα οικονομικά και ίσως αποτρέψει τις εξορμήσεις σας για παρορμητικές αγορές. Αξιοποιήστε την περίοδο για να στήσετε έναν νέο προϋπολογισμό, που θα καλύπτει υποχρεώσεις αλλά θα ικανοποιεί και κάποια καπρίτσια σας. Αξιοποιήσετε τη γοητεία σας και θα βρεθείτε κοντά στα κατάλληλα άτομα, που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε αυτή την καινούργια πορεία σας!

Ιχθύες

Ρομάντζο και αποφάσεις πάνε χέρι – χέρι, αγαπητοί Ιχθύες! Με την γοητευτική Αφροδίτη να κατασκηνώνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 Απριλίου, όλα τα μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω σας. Κάντε τα πάντα για να αξιοποιήσετε τη συγκυρία προς όφελός σας: Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας, για να καταφέρετε μετά να προσελκύσετε ένα καινούργιο ταίρι ή να αφυπνίσετε το υπάρχον. Κάντε συχνά διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας, φροντίστε περισσότερο το σώμα σας, εκμεταλλευτείτε την ουράνια στυλίστα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!