Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Επιστρατεύστε την κατανόηση αντί για σκληρότητα, αγαπητοί Κριοί! Αφήστε πίσω σας κάθε πικρία που καθυστερεί την πορεία σας, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε άλλο. Κινηθείτε γρήγορα προς τους στόχους σας, γιατί διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι να κοιτάτε το δέντρο και θα χάσετε το δάσος. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, προσφέρετε τον ώμο σας για να ανακουφιστεί ένας άνθρωπος του στενού σας κύκλου. Η προθυμία να προσφέρετε, θα κάνει τους άλλους να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι: Έχουν εσάς, έναν άγγελο επί Γης!

Ταύρος

Τίποτα δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του αν κάνετε ότι το αγνοείτε, αγαπητοί Ταύροι. Ακόμα και τα καλύτερα πράγματα έχουν ένα τέλος, ακόμα και οι φιλίες. Ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας; Από επενδυτικής πλευράς, ποιοι έχουν απόδοση και ποιοι όχι; Πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε ενέργεια για τους άλλους και να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Αν το περιβάλλον είναι απαιτητικό, έχει φτάσει η στιγμή να το διευρύνετε. Να ξέρετε ότι κάποιες αποφάσεις μπορούν να είναι θεραπευτικές, γι’ αυτό τολμήστε τις!

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι για να σας αγαπούν, αγαπητοί Δίδυμοι! Αντιθέτως, όσο πιο ευάλωτοι είστε τόσο πιο προσιτοί φαντάζετε. Αν οι πρακτικές σας δεν έχουν αποτέλεσμα, ίσως η ευθύνη είναι δική σας γιατί δεν ήσασταν ειλικρινείς και ξεκάθαροι.Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα, για να καταλάβετε πού κάνατε λάθη. Η τάση σας να ερωτεύεστε τις δυνατότητες των άλλων, έχει αυτά τα αποτελέσματα. Πρέπει να προσαρμόζετε τις προσδοκίες σας, αντί να μένετε άπραγοι και να ελπίζετε. Μόνο αν αποδεχθείτε τους άλλους γι’ αυτό που είναι, θα λάβετε την ίδια αντιμετώπιση και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας!

Καρκίνος

Άλλο η αυτοπεποίθηση κι άλλο η σκληρή προσπάθεια να αποδείξετε την επάρκειά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν και πρέπει να τιμάτε τις ατομικές σας ανάγκες, δείξτε διακριτικότητα αν δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων. Αν κάποιος φαντάζει να σας ακούει με προσοχή, δεν αποκλείεται να θέλει να σας εκμαιεύσει πληροφορίες. Επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και το ταίρι σας!

Λέων

Οι διαφορές δεν χρειάζεται να διχάζουν, αγαπητοί Λέοντες! Εσάς μπορούν να σας ωφελήσουν, αν έχετε τα μάτια σας εστιασμένα στο αποτέλεσμα. Όσοι κι αν είναι οι πειρασμοί στην πορεία σας, χειριστείτε τις συγκυρίες του παρόντος. Το μυαλό σας παίρνει φωτιά και η όρεξή σας αυξάνετε, για να ξεπεράσετε τα όρια της αποδοτικότητάς σας. Βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις αλλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο και για όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα!

Παρθένος

Δεν υπάρχει μία στρατηγική για όλους τους στόχους, αγαπητοί Παρθένοι! Κάντε λίγη επιπλέον έρευνα, με γνώμονα τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάντε συναντήσεις, συνεργαστείτε, δημιουργήστε, χαρείτε την επιτυχία σας για κάθε έγκαιρη διεκπεραίωση. Αργότερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το πλήθος, για να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο άτομο. Λίγο επιπλέον μυστήριο θα χρωματίσει τις πιο ερωτικές σας στιγμές

Ζυγός

Διαφωνίες μέσα στη σχέση σας, αγαπητοί Ζυγοί; Πρέπει να τις χειριστείτε, όχι να περιμένετε να περάσουν από μόνες τους! Αντί να θεωρήσετε τα χειρότερα, βρείτε χρυσές τομές για να ελιχθείτε σε μια συζήτηση. Ακούτε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και κατανόηση; Αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο θερμά αργότερα – η εγγύτητα θα βοηθήσει στους αμοιβαίους συμβιβασμούς!

Σκορπιός

Νιώθετε να χάνετε την ισορροπία σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Δεν πρέπει να τα παρατάτε με κάθε δυσκολία. Είναι βέβαιο ότι έχετε τα φόντα να περάσετε τη γραμμή τερματισμού, αρκεί να ανασυγκροτηθείτε. Εστιάστε στον στόχο σας και αποφύγετε κάθε περισπασμό μέχρι να ολοκληρώσετε. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να κάνετε διασυνδέσεις ισχύος, αποδεχθείτε προσκλήσεις αλλά μην αμελείτε και τη φροντίδα του εαυτού σας. Λίγη προσοχή στη διατροφή σας και ελαφριά εξάσκηση, θα κάνει θαύματα στο σώμα σας.

Τοξότης

Η ανάγκη για ομορφιά θα σας συνεπάρει, αγαπητοί Τοξότες! Πολλά μπορεί να κάνει στην ψυχή σας, όταν αρχίσουν οι εντάσεις και η πίεση της καθημερινότητας. Λίγα οπτικά ερεθίσματα είναι αρκετά για να αλλάξουν τη διάθεσή σας. Ένας περίπατος στην ανοιξιάτικη φύση, ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια στο γραφείο σας θα αλλάξει την οπτική σας. Καλοπιάστε λίγο τον εαυτό σας με μερικά ψώνια, αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Μια βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να είναι η θεραπεία σας, ακόμα κι αν μόνο κοιτάτε τις βιτρίνες!

Αιγόκερως

Χρειάζεστε αέρα και χώρο για τον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για μια μικρή απόδραση, ένα διάλειμμα από τις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς ο ήρωας όλων, ούτε να δίνετε χωρίς να παίρνετε. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας, αν νιώθετε να προσεγγίζετε τα όριά σας. Λίγη προσωπική περιποίηση, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, ένα μασάζ είναι οι ενδεδειγμένες επιλογές!

Υδροχόος

Νομίζατε ότι έχετε τελειώσει με τα δράματα, αγαπητοί Υδροχόοι; Κάποια μπορεί να κάνουν πάλι την εμφάνισή τους, αν δεν κλείσατε όλες τις παραμέτρους τους. Ίσως δεν αφήσατε τους άλλους εμπλεκόμενους να εκφράσουν και τις δικές τους θέσεις: Τώρα αφήστε την άμυνα και ακούστε τους. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε να μάθετε την οπτική τους. Είναι πιο ευφυής επιλογή, από το να είστε σε συνεχή σύγκρουση!

Ιχθύες

Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στις μικρές αλλά αισθησιακές λεπτομέρειες του σπιτιού σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η διάθεση να ομορφύνετε τους χώρους σας, θα επεκταθεί και στο εργασιακό περιβάλλον. Στολίστε το γραφείο σας με μια σπιτική νότα που θα ζεσταίνει την καρδιά σας. Η αίσια ατμόσφαιρα θα βοηθήσει να δείτε την ευρύτερη εικόνα πολλών πραγμάτων που ίσως έχουν βαλτώσει. Γιατί να μην κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας ή να βγείτε για να σαρώσετε!