Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προειδοποίηση για διακοπή της ονειροπόλησης, αγαπητοί Κριοί! Οι νέες πληροφορίες ή ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας. Ο Δίας της περίσπασης από τον οραματιστή 9ο Οίκο σας, τα βάζει με τον διανοητικό Ερμή που κινείται ανάδρομος στον 12ο Οίκο σας των ονείρων. Αυτή η ατμόσφαιρα δίνει πολλές στροφές στη σκέψη σας, χωρίς να διαχωρίζετε τι έχει σημασία και τι όχι. Αν σας πιέζει κάτι που ετοιμάζετε, προτιμήστε να διαμοιράσετε τις κινήσεις σας σε μικρά βήματα. Μην τρέχετε κυνηγώντας την ουρά σας, εμμείνετε σε όσα θα σας πάνε στην επιτυχία!

Ταύρος

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αγαπητοί Ταύροι! Πρέπει να προσέχετε τι αποκαλύπτετε σε δημόσια αφτιά και μάτια! Μια όψη πρόκλησης ανάμεσα στον πολυλογά και ανάδρομο Ερμή με τον αφιλτράριστο Δία, σας καλεί να είστε πιστοί φύλακες των μυστικών… Τόσο των δικών σας αλλά και των άλλων. Αντισταθείτε στον πειρασμό να τα βγάλετε στη φόρα, ακόμα και μέσω κοινωνικών δικτύων. Από την άλλη πλευρά, μην το παρακάνετε με την μυστικοπάθεια… Χωρίς να «καρφώσετε» κανέναν, αρκεστείτε σε πιο επιφανειακές συζητήσεις επί του παρόντος!

Δίδυμοι

Υπάρχει πραγματική χημεία στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, αγαπητοί Δίδυμοι; Όσο αρμονικά κι αν φαντάζουν όλα, ποτέ δεν βλάπτει να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα. Ο Δίας της μεγέθυνσης μπορεί να κεντρίζει κάποιες καταστάσεις… Ωστόσο ένα τετράγωνό του με τον οραματιστή αλλά ανάδρομο Ερμή, θα αποκαλύψει αν είστε ευθυγραμμισμένοι με έναν επαγγελματικό ή ρομαντικό συνέταιρο. Μήπως έχετε ξεχάσει να καλύψετε τα βασικά στη σχέση σας; Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε όσα δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κάθε πλευρά. Η συμβιβαστική οδός είναι η συνταγή της διάρκειας!

Καρκίνος

Μην μοιράζετε υποσχέσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Πριν αποδεχθείτε μια ακόμη πρόσκληση, ελέγξτε ότι υπάρχει χρόνος στο φορτωμένο πρόγραμμά σας. Μια όψη έντονης ανάμεσα στον Δία των ορίων και τον μεθοδικό αλλά ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη διατήρηση του κύρους σας. Πολλά θέλετε να κάνετε και να βιώσετε, όμως η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Έχει σημασία να μπορείτε να απολαμβάνετε το παρόν. Γι’ αυτό αρχίστε από την ακύρωση όσων δεν σας ενθουσιάζουν!

Λέων

Κάπως θολό διαγράφεται το τοπίο στα προσωπικά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο σύγχυσης ανάμεσα στον Δία του ζήλου και τον αναλυτικό αλλά ανάδρομο Ερμή, κεντρίζει τους τομείς σας του ρομάντζου και των έντονων συναισθημάτων. Αν σας μπερδεύουν τα μηνύματα που αποστέλλετε ή λαμβάνετε, θα τα ξεκαθαρίσετε μόνο με ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση. Να είστε διατεθημένοι να αποκαλύψετε ότι είστε κι εσείς ευάλωτοι, αρκεί να το κάνετε αφαιρώντας ένα πέπλο τη φορά!

Παρθένος

Δεν έχετε λόγο να μοιράζεστε τα πάντα με τους πάντες, αγαπητοί Παρθένοι! Αντισταθείτε στην παρόρμηση να αποκαλύψετε πικάντικες λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής. Σε αυτό μπορεί να σας ωθήσει ένα τετράγωνο ρίσκου ανάμεσα στον φλύαρο και ανάδρομο Ερμή, με τον εξωστρεφή Δία. Αν δελεαστείτε να ρίξετε λάδι στη φωτιά σχολιασμών, σκεφτείτε ότι το κουτσομπολιό είναι ευτελής τρόπος για να έρθετε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους. Σεβαστείτε όσους σας έχουν εμπιστευτεί, πώς θα νιώσετε αν βρεθείτε εσείς στη θέση τους!

Ζυγός

Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες είναι ένας αξιέπαινος στόχος, όμως υπάρχει όριο στη συστηματοποίηση των πάντων. Μπορεί να δυσκολεύεστε να το βρείτε, καθώς ο επεκτατικός Δίας συγκρούεται με τον οργανωτικό αλλά ανάδρομο Ερμή. Κατασταλάξτε στις προτεραιότητες, για να μην πιεστείτε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Μην χάνετε την ευρύτερη εικόνα, ενίοτε η ζωή πρέπει να γίνεται λίγο «ακατάστατη» στο όνομα της εξέλιξης!

Σκορπιός

Είναι καλύτερα να ζητάτε συγγνώμη ή να ζητάτε την άδεια, αγαπητοί Σκορπιοί; Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να επικρατήσει της ορθής κρίσης και να υποπέσετε σε ολισθήματα! Ο οξύθυμος και ανάδρομος Ερμής συγκρούεται με τον πληθωρικό Δία: Η παρόρμηση μπορεί να εξελιχθεί σε χάος αν προκαλέσετε λάθος ανθρώπους. Ίσως να σας παρασύρει τόσο το δικαίωμά σας να μιλήσετε, που ακούσια να σιωπήσετε άλλους. Καλή είναι η ειλικρίνεια, αρκεί να μην ξεπερνά την ευπρέπεια!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, χρειάζεστε φίλτρα! Είναι γνωστό ότι ενίοτε εκφράζεστε απότομα, γι’ αυτό το σύμπαν απαιτεί να σταματάτε τον εαυτό σας πριν μιλήσει. Ο παρορμητικός κυβερνήτης σας ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, απ’ όπου κοντράρεται με τον φαφλατά και ανάδρομο Ερμή. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, ακόμα και οι πιο αγαστές προθέσεις σας μπορεί να κεντρίσουν λάθος νότες. Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προγραμματίστε για κάποια άλλη μέρα μια σοβαρή συζήτηση… Η ευαισθησία και η ευθιξία των άλλων θα είναι επίσης σε έξαρση!

Αιγόκερως

Μην χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορεί να πέσετε σε παγίδες, αν φανείτε υπερβολικά εύπιστοι ή πρόθυμοι να πείτε την άποψή σας. Ο αχαλίνωτος Δίας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον πολυλογά και ανάδρομο Ερμή. Από την μία πλευρά θα είναι κάπως δύσκολο να εντοπίσετε την αλήθεια σε όσα ακούτε. Από την άλλη, μπορεί να παραπλανηθείτε από κατεργάρηδες. Για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, αποφύγετε καθετί που γυαλίζει – γιατί δεν θα είναι χρυσός!

Υδροχόος

Κρατήστε σφιχτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτή η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα μπορεί να σας ωθήσει σε απερίσκεπτες αγορές ή έξαρση βλαβερών συνηθειών όπως το ποτό ή το φαγητό. Πριν πάρετε τις πιστωτικές κάρτες σας βγαίνοντας, ενημερωθείτε για τα υπόλοιπά τους. Ακόμα κι αν έχετε περιθώριο, δεν πρέπει να το αγγίξετε ή να το ξεπεράσετε γιατί δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τη ζημιά. Λίγη πρόληψη αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε θεραπεία!

Ιχθύες

Ο εργασιακός χώρος σας πιέζει, αγαπητοί Ιχθύες; Δεν αποκλείεται, αν τον μετατρέψετε σε κέντρο διερχομένων και περισπασμού! Ο οραματιστής Δίας συγκρούεται με τον αφηρημένο Ερμή, που κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας. Πώς θα προφυλάξετε τον εαυτό σας; Κλείστε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σιγάστε τον ήχο του τηλεφώνου, πείτε σε φίλους ότι θα μιλήσετε αργότερα. Ασχοληθείτε με διαδραστικά καθήκοντα, όπως τηλεφωνήματα και συνεδριάσεις. Θα διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα και θα ανορθώσετε το κέφι και τη διάθεσή σας για αργότερα!