Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Παρά τη δημοφιλή φύση σας, συνήθως προτιμάτε την παρέα των πιο ανατρεπτικών. Ανορθώστε τις επιλογές σας με άτομα που έχουν οράματα και φιλοδοξίες, αγαπητοί Κριοί! Αυτό επιτάσσει μια όψη αίσιας ροής, ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Άρη και τον Κρόνο που φροντίζει για το κύρος σας. Αναδείξτε την ανωτερότητα της συνεργασίας έναντι του ανταγωνισμού. Οι σχέσεις με υψηλά ιστάμενους ευνοούνται, γι’ αυτό έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ιδέες σας ή να δελεάσετε νέους πελάτες!

Ταύρος

Πόσο μεγάλες είναι οι φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Ταύροι; Μπορείτε να τις βάλετε σε αίσια πορεία, χάρη σε μια θετική σύμπραξη του παθιασμένου Άρη με τον οργανωτικό Κρόνο! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με τους πειραματισμούς: Δεν χρειάζεται να μετατρέψετε μια απλή διαδικασία σε περίπλοκη περιπέτεια. Επιστρατεύστε την πραγματιστική οπτική σας, ισορροπήστε τις παρορμήσεις σας με λίγη συντηρητική σκέψη. Σας αναμένουν εξαιρετικά αποτελέσματα και πιο γρήγορη άφιξή σας στη γραμμή τερματισμού!

Δίδυμοι

Νιώθετε κάπως άβολα, αγαπητοί Δίδυμοι; Είναι πιθανό να είναι κάπως θολά τα κοινωνικά μηνύματα και να σας προβληματίζουν. Γι’ αυτό ευθύνεται μια ιδιόρρυθμη όψη, ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον συντηρητικό Κρόνο. Μπορεί οι χειραψίες να μην είναι όσο θερμές θα θέλατε, ένα ραντεβού να μην διέπεται από την ευφορία που περιμένατε… Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε λίγο επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας, να «διαβάζετε» πρώτα τον χώρο αντί να κινήστε αυθόρμητα. Η γενναιοδωρία είναι καλή, αρκεί να συνάδει με τον χρόνο που χρειάζονται και οι άλλοι για να την αποδεχθούν. Δώστε περιθώριο σε πρόσωπα και πράγματα, αφήστε τα να ωριμάσουν λίγο!

Καρκίνος

Το συναίσθημα αγάπη πλανάται στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν εσείς νιώθετε μοναξιά, μην περιμένετε από άλλους να κάνουν κινήσεις προσέγγισης. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, φορτίστε τις μπαταρίες σας της αγάπης με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Αυτή η τρυφερότητα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, για να γίνει πόλος έλξης επιπλέον όμορφων ανθρώπων. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και δράματα, μην αναζητάτε άλλες ευκαιρίες να «διορθώσετε» εσείς προβληματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε και τον έρωτα σε μια από τις εξόδους σας!

Λέων

Δεν έχετε κανέναν λόγο να γίνεστε πιεστικοί, αγαπητοί Λέοντες! Με τον άτεγκτο Κρόνο να συμπράττει με τον Άρη των κινήτρων, μια φιλική συζήτηση μπορεί να καταλήξει σε καβγά… Εσείς πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί στο πρόγραμμά σας, για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας. Με τη διαίσθηση και την κατανόησή σας σε έξαρση, θα είστε σε θέση να πετύχετε όποιον στόχο θέσετε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για έναν σκοπό που να αξίζει, όπως να εξελίξετε σημαντικές συμφωνίες – σε επαγγελματικό ή/και προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος

Νιώθετε παγιδευμένοι συναισθηματικά, αγαπητοί Παρθένοι; Πάντα υπάρχει μια διέξοδος από μια σχέση που δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Η σταθερότητα είναι η εντολή της ημέρας, χάρη σε μια όψη ανάμεσα στον θαρραλέο Άρη και τον δομημένο Κρόνο. Όσο κι αν σας συναρπάζει το απρόβλεπτο, ουσιαστικά προτιμάτε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Όποιος φοβάται τις ευθύνες ή δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος, μπορεί να αποχωρήσει. Μην βάλετε κανέναν σε βάθρο, γιατί εσείς είστε εξίσου υπέροχοι – αν όχι και περισσότερο!

Ζυγός

Μην αναλύετε υπερβολικά τα πάντα, αγαπητοί Ζυγοί! Η όποια εμμονή μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα… Ειδικά αν μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Μην επιτρέψετε σε κρίσεις ζήλιας να σας χαλάσουν τη μέρα, αλλάξτε κατεύθυνση: Ένα χαλαρωτικό μασάζ, η γιόγκα, μια φιλική συνάντηση θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας. Φυσικά έχετε το δικό σας όραμα, μην το καταστρέφετε με λεπτομέρειες. Το σύμπαν θα σας αποκαλύψει ένα καινούργιο αποδοτικό μονοπάτι, μόλις ανακτήσετε τον έλεγχο και τη δημιουργικότητά σας!

Σκορπιός

Ακόμα και οι πιο ευτυχείς σχέσεις χρειάζονται επανασυντονισμό από καιρό σε καιρό, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Κρόνος της σταθερότητας φορτίζει υποστηρικτικά τον ακριβοδίκαιο Άρη, για να προσεγγίσετε τα άτομα του πιο στενού σας κύκλου. Μέχρι και για τα πιο δύσκολα θέματα, θα βρίσκετε λύσεις που θα δίνουν πολλές δυνατότητες. Η στήριξη και η κατανόηση είναι στοιχεία που θα ενισχύσουν τους σημαντικούς σας δεσμούς. Δεν χρειάζεται να πραγματοποιείτε κάθε απαίτηση των άλλων, χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή ισορροπίας μαζί τους!

Τοξότης

Αγκαλιάστε τους φόβους σας αλλά μην τους αφήνετε να σας περιορίζουν, αγαπητοί Τοξότες! Μια σύμπραξη του Άρη με τον Κρόνο στις ενδοσκοπικές σας πτυχές, θα σας γεμίσει θάρρος για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια. Χωρίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας σε πιο μικρά και εφικτά βήματα: Έτσι θα μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ελιγμούς όπου χρειαστεί. Καθορίστε εξαρχής τον προορισμό σας, για να συνειδητοποιήσετε και τις πιο σημαντικές κινήσεις. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις για τα πρώτα βήματα!

Αιγόκερως

Έχετε υψηλές απαιτήσεις για τη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Τότε πρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα και το φορτωμένο σας πρόγραμμα! Ο ευέλικτος Άρης σχηματίζει μια όψη ροής με τον κυβερνήτης σας τον Κρόνο, τονίζοντας τις ανάγκες σας. Αυτές μπορεί να κυμαίνονται από μια ανοιξιάτικη καθαριότητα μέχρι μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Φροντίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Αναδιοργανώστε τον στενό σας κύκλο, κρατώντας ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί και θετικοί. Αν σε κάτι χρειαστείτε βοήθεια, μην διστάσετε να τη ζητήσετε από επαγγελματίες!

Υδροχόος

Ώρα για εσωτερική διακόσμηση, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο πολεμιστής Άρης και ο Κρόνος της δόμησης, σας λένε να «πυρπολήσετε» το σπιτικό σας. Χρειάζεστε ανανέωση, θετική ενέργεια, καινούργιο περιβάλλον. Οι δικοί σας άνθρωποι με καλό γούστο μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την αποστολή, για να μην κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Μην αμελήσετε την αρχή του «παν μέτρο, άριστο»… Αλλά ό,τι δεν σας δίνει χαρά, πρέπει να φύγει!

Ιχθύες

Βλέπετε πόσοι τομείς της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν, αγαπητοί Ιχθύες; Έχει φτάσει η στιγμή να τους αλλάξετε, όπως ορίζει ένα αποφασιστικό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Η διάθεσή σας είναι αυτή που θα αλλάξει, ώστε να αναλάβετε τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Ερευνήστε τις εναλλακτικές σας, μιλήστε με ειδικούς, ζητήστε στήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων, είναι το πρώτο βήμα για την εξομάλυνσή τους!