Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αν προβληματίζεσαι με την ερωτική σου ζωή, τότε μια συνειδητή απόφαση για την εξάλειψη των προβλημάτων θα πρέπει να είναι πρωταρχική σου επιλογή Η στάση σου απέναντι στα ερωτικά σου ή τη σχέση σου μεταμορφώνεται. Αν αγκαλιάσεις ό,τι αλλάζει, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις το παρελθόν της σχέσης σου στο παρόν…. και σ’ αυτό που θέλεις, από το μέλλον.

Ταύρος

Μπορεί να μην είσαι σε θέση να αφιερώσεις στη σχέση σου το χρόνο που επιθυμείς, καθώς κάποιοι άλλοι τομείς τις ζωής σου, στο κάνουν δύσκολο. Ίσως οι φίλοι, τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σου καθήκοντα να σε απομακρύνουν από τη σχέση σου. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα χρειαστεί να κάνεις προσαρμογές στα ερωτικά σου, για να μπορέσεις να συνδεθείς περισσότερο, με τους άλλους τομείς της ζωής σου.

Δίδυμοι

Μην αμφισβητείς το πώς ή γιατί η δημιουργία ή η ενίσχυση της σχέσης σου, έχει γίνει ευκολότερη. Μπορεί να οφείλεται στη βελτιωμένη σου δημιουργικότητα ή στον τρόπο με τον οποίο η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου, βοηθά να εκπέμπεις ρομαντισμό και σεξουαλικότητα. Να είσαι χαρούμενη για την ικανότητά σου να κάνεις βήματα με αυτοπεποίθηση, εκεί που χρειάστηκε πρόσφατα να προσέχεις.

Καρκίνος

Η ενίσχυση του πάθους σου θα είναι προτεραιότητα…. και θα έχεις το ταίρι σου, σύμμαχο σ’ αυτό. Αυτό το διάστημα, θα επιτρέψει στην περιπετειώδη πλευρά σου, να σε καθοδηγεί. Γιατί θα υπάρξει σπουδαία εξέλιξη, αν αναλάβεις το ρίσκο με τόλμη και αυτοπεποίθηση. Αφήνοντας τις άμυνές σου και επιτρέποντας στον αυθεντικό εαυτό σου να λάμψει, θα σε κάνει πολύ ελκυστική για το ταίρι σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας!

Λέων

Η αγάπη μπορεί να είναι πιο συναρπαστική όταν έχει ασυνήθιστες ιδιότητες. Αντί να αμφισβητείς ή να είσαι επιφυλακτική για τη μετατροπή μιας ζώνης άνεσης σε κάτι άγνωστο, καλωσόρισε και αγκάλιασέ το! Η σχέση σου, είναι πιθανόν πιο σταθερή από ό, τι νομίζεις και δεν χρειάζεται να φοβάσαι να χάσεις κάτι για το οποίο έχεις δουλέψει σκληρά για να συμβεί. Υπάρχει πάντα μαγεία στον αυθορμητισμό. Άφησέ τον να εμφανιστεί στη σχέση σου, τώρα!

Παρθένος

Υποτιμάς την ικανότητά σου να γνωρίζεις τις ανάγκες του εραστή σου αυτή τη στιγμή και να κάνεις κάτι γλυκό και στοργικό να συμβεί εμπιστευόμενη τη διαίσθησή σου, κι όχι τα λόγια του. Άφησε να σε βοηθήσει η αυξημένη σου ευαισθησία για να υπαγορεύσεις το ρυθμό με τον οποίο θα οδηγήσεις την εξέλιξη της σχέσης σου. Ο τρόπος που θ’ ακολουθήσεις θα πρέπει να είναι αργός κι ευαίσθητος.

Ζυγός

Ίσως να γνωρίζεις ξεκάθαρα τί θέλεις από την ερωτική σου ζωή, αλλά η μετατροπή των φαντασιώσεων σε κάτι πραγματικό, θα αποδειχθεί δύσκολη. Υπάρχει μια βαθιά αλλαγή στη στάση σου, απέναντι στον έρωτα, τον ρομαντισμό και την οικειότητα. Και αν τα σκεφτείς έντονα και με πάθος, όλα τα παραπάνω θα σε συνδέσουν με τα συναισθήματα εκείνα, που μπορούν να σε οδηγήσουν εκεί που επιθυμείς να είσαι. Επικεντρώσου σ’ αυτό που είναι άμεσα εφικτό… και θα ανακαλύψεις με χαρά, πως είναι!

Σκορπιός

Η προβολή της δημιουργικής και ευφάνταστης εκτίμησής σου προς το ταίρι σου, θα βοηθήσει για να έχεις, απολαυστικά θετικές εξελίξεις στη σχέση σου. Δεν θεωρείς δεδομένη την υποστήριξη και την αγάπη του. Και η ευγνωμοσύνη σου απέναντί του, θα ενισχύσει τη σχέση σας.

Τοξότης

Εκεί που θεωρούσες την προσπάθεια του εραστή σου να σε ενθαρρύνει για να του ανοιχτείς, σαν μια κουραστική υποχρέωση, τώρα νιώθεις πρόθυμη να το κάνεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι πιστεύεις πως το ταίρι σου περιμένει με κομμένη ανάσα αυτά που θα πεις. Θα εκπλαγείς και με σένα, για το ποσό βαθιά είσαι διατεθειμένη να πας, επίσης. Δεν χρειάζεται να εκμυστηρευτείς τα πάντα. Αλλά επιτρέποντας στο ταίρι σου να έχει μια βαθύτερη εικόνα για το τι σκέφτεσαι και πώς βλέπεις το μέλλον σας, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής ανάμεσά σας. Αυτό είναι σοβαρό πράγμα!

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις ότι καλύπτεις το παλιό έδαφος για άλλη μια φορά με τον εραστή σου, αλλά θα καταλήξεις να νιώσεις ευγνωμοσύνη για μια συγκεκριμένη συζήτηση μαζί του. Θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για μια εξέλιξη που κρύβεται στις σκιές, περιμένοντας τον κατάλληλο χρόνο για να παρουσιαστεί. Μην αντισταθείς στην αποκαλυπτική ανταλλαγή. Θα μπορούσε να είναι αναπόσπαστο στοιχείο που θα δείξει την εξέλιξη της σχέσης σας.

Υδροχόος

Για να φτάσεις στο βάθος ενός διλήμματος ή ενός μυστηρίου στη σχέση σου, θα δημιουργηθεί, μια σύγκρουση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Οι υποθέσεις, δεν έχουν θέση στο πρόβλημα…. και μια ήρεμη προσέγγιση είναι απαραίτητη, αν θέλεις ο εραστής σου να σου πει τί σκέφτεται ή τί αισθάνεται. Όσο υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, μια βαθιά και σοβαρή συζήτηση, θα είναι χρήσιμη, σε πολλά επίπεδα.

Ιχθύες

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα αρχίζει να αλλάζει διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά τώρα. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι μιας εξελισσόμενης σχέσης. Και δηλώνει, πως και οι δυο σας ωριμάζετε ξεχωριστά. Η στάση σου απέναντι στο παρελθόν είναι επίσης πιθανό να αλλάξει, καθώς αφήνεις πίσω σου ξεπερασμένες πεποιθήσεις. Εμπιστέψου τη θετική δύναμη που ξετυλίγεται ανάμεσά σας , επειδή αυτή η αλλαγή στη σχέση σας, υπόσχεται να φέρει νέες, ευχάριστες εμπειρίες και για τους δυο σας.