Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε, τόσο περισσότερη στήριξη χρειάζεστε, αγαπητοί Κριοί! Μια παραγωγική όψη ανάμεσα στον αισιόδοξο Ήλιο και τον Κρόνο της δόμησης, διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε. Όσο σας αρέσει να υποστηρίζετε τους άλλους, άλλο τόσο θέλετε συμμάχους στη δική σας πορεία. Ένας μέντορας ή σύμβουλος, μπορεί να σας υποδείξει το επόμενο σκαλοπάτι στην ιεραρχική κλίμακα. Ισορροπήστε τις ανάγκες των εγχειρημάτων σας και θα βρείτε τις πιο ευφυείς λύσεις!

Ταύρος

Ας υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλάζουν, αγαπητοί Ταύροι. Η δική σας ιδιοσυγκρασία είναι σε συνεχή κίνηση, προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει! Το περιβάλλον σας είναι έτοιμο να ακούσει τις φαεινές σας ιδέες: Οι στρατηγικές συμμαχίες θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε κι άλλο τα φτερά σας και να εξερευνήσετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Μην απομονώνεστε στη ζώνη άνεσής σας, βγείτε και σπάστε τη ρουτίνα με αυθόρμητες αναζητήσεις. Προτιμήστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους με ανάλογα οράματα!

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τα ηγετικά σας χαρίσματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στο να μοιράζεστε τη δόξα με φίλους και συνεργάτες. Αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να παραγκωνίσει εσάς, δεν πρέπει να το επιτρέψετε. Ο Ήλιος ανορθώνει το κύρος σας, ενώ ο Κρόνος από τον διαισθητικό 8ο Οίκο σας ενισχύει το ένστικτό σας. Υπερασπιστείτε τη θέση σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να φανείτε σκληροί στην αντιπαράθεση. Θα σας ευχαριστούν οι άλλοι, όταν περνούν τη γραμμή τερματισμού. Η θέληση ατσαλώνεται με τις δοκιμασίες!

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας θα ευεργετηθούν από την ειλικρίνεια, αγαπητοί Καρκίνοι… Προσέξτε μόνο να μην μπερδέψετε τις θέσεις σας με την αλήθεια! Αυτό που φαίνεται, μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πάντα και την ουσία. Εξάλλου, ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, μπορεί να είναι πολύτιμος συνεργάτης στο μέλλον. Η προσέγγιση απαιτεί διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Αποφασίστε μέσα σας τι είστε διατεθημένοι να δώσετε, μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις, με καθαρή σκέψη και χωρίς διάθεση αντιπαλότητας!

Λέων

Δεν αρκούν οι εικασίες αυτή την περίοδο, αγαπητοί Λέοντες! Η πορεία σας μοιάζει με «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω» τελευταία, γιατί κινήστε χωρίς σχέδιο. Μια όψη ακριβείας ανάμεσα στον αισιόδοξο Ήλιο και τον οργανωτικό Κρόνο, θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Χρειάζεστε μια πιο πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων σας, γι’ αυτό ενδείκνυται να κάνετε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Όταν θα ολοκληρώσετε την ενδελεχή έρευνα, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και παραπληροφόρηση… Έτσι θα μειώσετε το άγχος σας και θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα δεδομένα σας!

Παρθένος

Αλλάξτε τακτικές, αγαπητοί Παρθένοι! Μια λάγνα συνάντηση ανάμεσα στον λαμπερό Ήλιο και τον σταθερό Κρόνο, σας θυμίζει ότι ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται παντού: Αλλά δεν θα τον συναντήσετε μπροστά στην τηλεόραση. Ακολουθήστε τη συμβουλή των άστρων να ντυθείτε και να βγείτε με φίλους. Ακόμα και οι δεσμευμένοι Παρθένοι δεν πρέπει να τεμπελιάσετε: οργανώστε μια έκπληξη για το ταίρι σας. Κάθε έξοδος μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη, γι’ αυτό μην βιαστείτε να επιστρέψετε στο σπίτι… Θα έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε το σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Αφήστε την ελεγκτική σας πλευρά να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Ζυγοί! Όποιος ξέρει καλύτερα τους κανόνες, τόσο πιο άρτια μπορεί να τους διαχειριστεί ή να τους σπάσει. Μια παραγωγική όψη ανάμεσα στον αποδοτικό Ήλιο και τον οργανωτικό Κρόνο, θα αποτελέσει έμπνευση: Μπορείτε να πάρετε ακόμα και την πιο ανορθόδοξη διαδρομή, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μην διστάσετε να παραμερίσετε άτομα που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους ή τα χρονοδιαγράμματα. Η δημιουργικότητά σας θα αποτελέσει εργαλείο για να κερδίσετε περισσότερα!

Σκορπιός

Είστε σε δημιουργικό οίστρο, αγαπητοί Σκορπιοί! Αξιοποιήστε τον για να προωθήστε τα όνειρά σας μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Το σύμπαν σας καλεί να δείτε ρεαλιστικά τα δεδομένα της ζωής σας και να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές. Δεν θα βοηθήσει σε κάτι η πεισματική αδιαφορία προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια… Φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι και παραμερίστε τον εγωισμό σας. Θα σας βοηθήσει πολύ να ακούσετε τις συνετές συμβουλές που σας δίνουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν!

Τοξότης

Απαιτείται να πείτε και κάποια «όχι», αγαπητοί Τοξότες! Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια. Αν κάποιοι σας φέρονται με αχαριστία ή εκμεταλλεύονται τη γενναιόδωρη φύση σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του. Έτσι θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους: Τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, όχι με το να λύνετε εσείς τα προβλήματά τους!

Αιγόκερως

Πόσες σπουδαίες ιδέες είχατε από τον Δεκέμβριο του 2017, αγαπητοί Αιγόκεροι; Πολλές, χάρη στην είσοδο τότε του απαιτητικού Κρόνου στο ζώδιό σας. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε σάρκα και οστά σε αυτές τις ιδέες. Ο εκφραστικός Ήλιος σχηματίζει μια όψη εύνοιας με τον Κρόνο, που ζητά να καταγράψετε τους στόχους σας. Θα βρείτε βοηθητικό να τους συζητήσετε και με ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει ανάλογη διαδρομή. Ερευνήστε, ψάξτε όλες τις εναλλακτικές σας. Οι λύσεις υπάρχουν, να τις εντοπίσετε χρειάζεται!

Υδροχόος

Δώστε σημασία στο προσωπικό σας περιβάλλον, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος λαμβάνει μια υποστηρικτική ώθηση, από τον δομημένο Κρόνο που αποτελεί και συγκυβερνήτη σας. Αν η έδρα σας δεν είναι σε τάξη – κυριολεκτικά και μεταφορικά – θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί. Ακόμα και μια καθαριότητα στο σπίτι, μπορεί να αποδειχθεί δημιουργική. Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια από φίλους ή ένα συνεργείο καθαρισμού!

Ιχθύες

Όσο σημαντικό κι αν είναι το μέλλον, πρέπει να φροντίσετε το παρόν για να φτάσετε εκεί! Ο εκφραστικός Ήλιος από το ζώδιό σας, σχηματίζει μια γωνιά έμπνευσης με τον Κρόνο. Αγαπητοί Ιχθύες, πρέπει να εστιάσετε στη λογική, προκειμένου να μην παρασύρεστε από μεγάλα σχέδια και να ξεχνάτε να ασχολείστε με όσα βρίσκονται μπροστά σας. Μην αναβάλετε την ευτυχία σας στην επιδίωξη μελλοντικών επιτυχιών. Αλλά φροντίστε να είστε ακέραιοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, δεν επιτρέπονται χτυπήματα κάτω από τη μέση. Επιλέξτε να είστε δελφίνι, όχι καρχαρίας.