Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Εστιάστε στην επαγγελματική επιτυχία σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη σχηματίζει μια ευνοϊκή γωνία με τον Άρη και οξύνει τα ηγετικά σας χαρίσματα. Αν θεωρείτε ότι δεν ευνοούνται οι τολμηρές κινήσεις, να ξέρετε ότι το μόνο σας εμπόδιο είναι ο φόβος. Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα, διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορεί όλα αυτά να είναι πιο εύκολα απ’ όσο θεωρούσατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!

Ταύρος

Μήπως βαριέστε περισσότερο απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Ταύροι; Από εσάς εξαρτάται να ανατρέψετε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Ετοιμάστε την επόμενη απόδρασή σας στη θάλασσα ή την ύπαιθρο, για μπάρμπεκιου με φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα προκύψει κάτι που θα εξάψει τη φαντασία σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζητήστε κάτι καινούργιο που μπορείτε να κάνετε με το ταίρι σας: Μια δημιουργική δραστηριότητα ή μαθήματα χορού; Να είστε βέβαιοι ότι θα ανεβάσετε τη μεταξύ σας θερμοκρασία!

Δίδυμοι

Η μαγεία της ατμόσφαιρας σας ευνοεί, αγαπητοί Δίδυμοι! Πάντα έχετε κάποιους επιπλέον άσους στο μανίκι σας, όταν θέλετε να γοητεύσετε τα πλήθη. Αλλά κανένας μάγος δεν αποκαλύπτει τις τεχνικές του… Γι’ αυτό επιστρατεύστε τη φυσική σας γοητεία και την διανοητική σας διαύγεια. Μην στραφείτε στην κολακεία ή την ωραιοποίηση των δεδομένων. Πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να μιλήσετε με στοιχεία για να κερδίσετε. Ο συνδυασμός του πάθους σας με την προετοιμασία θα σας πάει πολύ μακριά!

Καρκίνος

Βγείτε από την προστατευμένη ζώνη σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Καλή είναι η υποστήριξη των θέσεών σας, αν δεν σας βυθίσει σε ζοφερά νερά. Επιλέξτε να μειώσετε τις άμυνές σας και να γίνετε πιο ευάλωτοι. Με τη Σελήνη να συναντά τον τολμηρό Άρη, η διαφορετικότητα και η ανθρώπινη πλευρά σας θα έλξει το περιβάλλον σας. Δεν έχει σημασία αν εξερευνάτε μια νέα ρομαντική γνωριμία ή τον φιλικό σας κύκλο, το σημαντικό είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας!

Λέων

Μήπως το σπιτικό σας έχει άμεση ανάγκη από φροντίδα, αγαπητοί Λέοντες; Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι σας σε αυτό το εγχείρημα, στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Βάλτε μουσική, κεράστε το φαγητό και επιδοτείτε όλοι μαζί στην καθαριότητα και την τακτοποίηση των χώρων σας. Έτσι θα ολοκληρώσετε πιο γρήγορα και πιο διασκεδαστικά. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ξεχασμένα χρήματα ή πράγματα που δεν βρίσκατε!

Παρθένος

Μόνο εσείς μπορείτε να άρετε τους προσωπικούς σας περιορισμούς, αγαπητοί Παρθένοι! Το τολμηρό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, σας ωθεί να αναζητήσετε καινούργια πεδία δράσης. Από τη γνωριμία με καινούργιους φίλους, μέχρι μια συνάντηση για ανταλλαγή ιδεών στο γραφείο, οι πάντες θα σας υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες. Πολλοί θα αποζητούν την παρέα σας για να ακούσουν την καινοτόμα οπτική σας. Να ακούτε τη διαίσθησή σας, μπορεί να σας οδηγήσει στην έναρξη κάποιου σπουδαίου εγχειρήματος!

Ζυγός

Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας θα είναι σε έξαρση σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Μια όψη ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον ευέλικτο Άρη, θα σας βοηθήσει να αγγίξετε τις ευαίσθητες χορδές των άλλων. Ίσως να αντιληφθείτε ότι ένα άτομο χρειάζεται άμεσα βοήθεια και να πρέπει να προστρέξετε, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μόνο προσεγγίστε διακριτικά, για να μην θίξετε εγωισμούς και να μην φέρετε κανέναν σε δύσκολη θέση. Δείξτε τον σεβασμό και την εκτίμησή σας, πριν δηλώσετε τη διαθεσιμότητά σας.

Σκορπιός

Πόσο καλά γνωρίζετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αγαπητοί Σκορπιοί; Έχετε αφιερώσει χρόνο στους γείτονές σας, στο άτομο που σας φτιάχνει κάθε πρωί τον καφέ σας; Ακόμα και τα πιο μικρά καταστήματα της περιοχής, απαρτίζονται από ανθρώπους με οράματα. Ανοιχτείτε περισσότερο, μιλήστε για τα χόμπι ή κάποια ενθουσιώδη εγχειρήματά σας. Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα κάποιες απρόβλεπτες συνέργειες!

Τοξότης

Λαχταράτε κάποια υλικά αγαθά αλλά τα χρήματά σας δεν επαρκούν, αγαπητοί Τοξότες; Μην πέφτετε σε κατάθλιψη, γίνετε πιο δημιουργικοί: Μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις στην οικονομική σας στενότητα! Αν σας λείπουν τα μετρητά, μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή υπηρεσιών. Οι επαγγελματικές σας συμβουλές μπορεί να αντιστοιχούν με ένα κούρεμα ή χτένισμα, το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου με μια συνεδρία γιόγκα. Όπου υπάρχει θέληση, πάντα υπάρχει και τρόπος!

Αιγόκερως

Μην αφήσετε να σας καταβάλει μια μικρή αναποδιά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Εμμείνετε και διατηρήστε ψηλά στα ενδιαφέροντά σας την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εστιάστε στην πορεία, χειριστείτε τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και δείξτε εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου ζητήσει τη βοήθειά σας σήμερα, να την προσφέρετε αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας!

Υδροχόος

Νιώθετε μπουχτισμένοι από την ανιαρή καθημερινότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Στο χέρι σας είναι να ανατρέψετε την ρουτίνα! Αντί να πιέζετε πέρα από τα όριά σας, προτιμήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Επιστρατεύστε τη δημιουργική σας ιδιοσυγκρασία και κάντε αλλαγές: Στη διαδρομή που ακολουθείτε για τη δουλειά, στη ορμή σας να επιλύετε τα προβλήματα όλων. Μια μικρή ανάπαυλα από όλους και όλα, μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας!

Ιχθύες

Η μέρα αναμένεται να φέρει στον δρόμο σας το άτομο που αποζητούσατε, για να χαρίσετε την καρδιά σας ή να δώσετε το βιογραφικό σας! Επειδή ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα σας ωθεί να βάλετε το κάρο μπροστά από το άλογο, πρέπει να συγκρατήσετε την παρόρμησή σας. Αγαπητοί Ιχθύες, μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνίες ή να δώσετε υποσχέσεις. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα έχουν διάρκεια και αν είναι και η άλλη πλευρά πρόθυμη να επενδύσει την ίδια ενέργεια!